RIL hakee koulutussihteeriä/-koordinaattoria

ke 8. helmikuuta 2017 13.48.00

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on yli 6000 akateemisesti koulutetun rakennetun ympäristön ammattilaisen aatteellinen henkilöjärjestö. Kehitämme alaa jäsentoiminnallamme, koulutuksillamme sekä julkaisuillamme. Kotimaassa järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa ammatillista täydennyskoulutusta yli 5000 osallistujapäivän verran vuodessa. Lisäksi järjestämme vuosittain kansainvälisiä konferensseja maailman johtavien tutkijoiden ja tieteentekijöiden kanssa.

RIL hakee nyt dynaamisen joukkonsa täydennykseksi

KOULUTUSSIHTEERIÄ/-KOORDINAATTORIA

jaksolle 3.4.2017-20.6.2018.

Koulutuskoordinaattori toimii tiimin jäsenenä vastaten nimetyissä koulutuksissa mm. luennoitsijakontakteista, tila- ja palveluostoista, toteutuksista sekä tilityksistä ja raportoinneista. Lisäksi koordinaattori osallistuu koulutusten suunnitteluun ja markkinointiin. Näiden rinnalla on runsaasti tilaa kehittyä ja kehittää niin tuotteitamme, toimintatapojamme kuin koko rakennetun ympäristön toimialaa.

Hakemamme koordinaattori hallitsee projektityön, sähköiset työkalut sekä oman ajankäyttönsä. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi, osaat toimia ammattilaisasiakkaiden kanssa vaativissakin tilanteissa ja ratkot vastaan tulevat haasteet ripeästi. Samalla kestät myös hitaammat kehityskulut ja pitkäjänteisen tekemisen – jotka usein huipentuvat intensiivisiksi toteutuksiksi. Kaiken tekemisesi varmistaa liiketaloudellinen ymmärryksesi sekä kykysi verkostomaiseen toimintaan. Koulutuksesi olet hakenut AMK- tai yliopistotasolta.

Eduiksi laskemme kokemuksen tapahtumajärjestelyistä, rakennetun ympäristön toimialan tuntemuksen, viestinnän ja markkinoinnin valmiudet, erinomaisen MS Office -hallinnan lisäksi Adoben ohjelmistojen käyttökokemuksen sekä valmiudet omaksua yhä uusia sähköisiä työkaluja sitä mukaa kun toiset niitä keksivät. Hyvää arkea kannattelevat lisäksi sopiva supliikki sekä hurtti huumori.

Tarjoamme sinulle yrittäjähenkisen työyhteisön, ajantasaisen työympäristön Helsingin keskustassa, asialliset työkalut sekä tilaa kehittymiselle. Omasta mielestämme olemme startup, jolla vain sattuu olemaan 83 vuotta ikää ja paljon vakiintunutta, arvostettua toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Teemu Vehmaskoski, puh. 050 352 6878, tiistaina 14.2. klo 13-16 sekä perjantaina 17.2. klo 12-15.

Perusasiat RIListä löydät osoitteesta www.ril.fi ja koulutuksen tuotepaletista osoitteista www.ril.fi/fi/koulutus.html sekä www.rilevents.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.2.2017 mennessä osoitteeseen teemu.vehmaskoski@ril.fi.

Palaa edelliselle sivulle