RIL-Run

Juoksemaan!

RIL-Run järjestää juoksuun liittyviä tapahtumia läpi vuoden

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun harrastajia Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIListä. RIL-Run tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RIL:in jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin.

Vuoden 2017 ohjelman voit ladata tästä.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan RIL web-sivujen (www.ril.fi) tapahtumakalenterin kautta. Muutokset ovat mahdollisia - niistä tiedotetaan erikseen sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä jättämääsi sähköpostiosoitteeseen.

RIL-Runin toimintaa kehittää ja tapahtumia järjestää noin viisihenkinen aktiivijuoksijaryhmä, RIL-Run johtoryhmä. Olet tervetullut mukaan johtoryhmän toimintaan. Tapahtuma-aikataulu, kokousmuistiot ja muu aineisto on luettavissa osallistujat.com -palvelussa. Tätä varten rekisteröidy osallistujat.com sivustolle, ja liity siellä joukkueeseen ”RIL-Run”. Liittymiseen tarvittava tunnus on ”rakennusinsinööri”. Kehitysehdotuksia voi lähettää myös sähköpostilla tapahtumaohjelmassa mainituille tapahtumaisännille ja -emännille.

RIL-Run! ja juokset rakentavassa seurassa!