Seuraava seminaari tulossa keväällä 2018

 

Kaupunkiseudun tulevaisuus vaatii rohkeita visioita, mutta toteutuakseen myös suuren määrän käytännön työkaluja. Juuri nyt suunnitellaan ja toteutetaan hankkeita, jotka määrittelevät kaupunkimaisen elämän puitteet aina 2050-luvulle saakka.

Haastajan asemasta ponnistava Tampere on vakavissaan mukana kansallisessa kisassa. Mitä roolia siellä näyttelevät uudet hybridihankkeet, joukkoliikenneyhteydet tai tekniset ratkaisut? Mitä opittavaa muilla voisi olla Tampereen useiden miljardien investoinneista?

Tapahtuma on tarkoitettu maankäytön, kiinteistökehityksen, rakentamisen ja liikenteen ammattilaisille sekä päätöksentekijöille. Urbaanissa rakennetussa ympäristössä toiminnot sekoittuvat ja riippuvuussuhteet voimistuvat – tule näkemään iso kuva ja ymmärtämään sen osatekijät!

Koulutuksen järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto MIL.

Ohjelma

Ilmoittautuminen 
 

OSALLISTUMISMAKSUT

RILin, MIL:n, SAFAn ja SuLVIn jäsenille kahden päivän kokonaisuuden hinta on 600 € + alv 24 % ja ei-jäsenille 660 € + alv 24 % sisältäen koulutuksen, aineiston, ekskursion, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä illallisen.

RILin, MIL:n, SAFAn ja SuLVIn jäsenille yhden päivän (torstai 30.3.2017) hinta on 440 € + alv 24 % ja ei-jäsenille 550 € + alv 24 % sisältäen koulutuksen, aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut pois lukien illallisen.

Yhdistä tapahtuma RILin ja yhteistyökumppaneiden muihin ajankohtaispäiviin – kysy pakettihintoja!

 

LISÄTIETOJA

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Ville Raasakka, p. 050 366 8687 ja ville.raasakka(at)ril.fi