Sopimustekniikka rakennusalalla YSE 98

16.-17.11.2016, Kuopio (Sokos Hotel Puijonsarvi)

Koulutuksessa käsitellään mm. sopimusten hallintaa, rakennuttajan ja urakoitsijan velvollisuuksia ja vastuita, suunnittelun johtamista ja ohjausta, lisä- ja muutostöitä sekä uusia yhteistoiminnallisia toteutusmalleja.

Koulutustilaisuuden ohjelma tarjoaa myös tuoreita esimerkkejä korkeimman oikeuden ja muiden tuomioistuinten päätöksistä sekä ajankohtaiskatsauksen sopimushallintaan.

Tilaisuus on suunnattu kaikille rakennusalan ammattilaisille.

LUENNOITSIJAT
Koulutustilaisuuden luennoitsijoilla on runsaasti käytännön kokemusta rakennusalan sopimuksista ja sopimusriidoista.

Asianajaja Aaro Liuksiala on osallistunut useiden rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja sopimusten laadintaan. Erikoisosaamista ovat mm. sopimus-, rakennus-, kaavoitus- ja ympäristöoikeus sekä riitojen sovittelu, välimiesmenettelyt ja oikeudenkäynnit. Hän on kirjoittanut rakennusalalta useita julkaisuja, mm. Rakennussopimukset-kirjan, joka sisältää rakennusurakan yleisten sopimusehtojen kommentaarin.

Tekniikan tohtori Jyrki Keinäsellä on monipuolinen kokemus rakennusprojektien johtamisesta, rakentamisen konsultoinnista ja rakennusriitojen ratkaisemisesta sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Hän on viime vuosina ollut rohkeasti tuomassa uusia toimintamalleja suomalaiseen rakentamiseen mm. allianssihankkeet, uudet hankintamenettelyt, tietomallinnus ja Lean Construction.

Osallistumismaksut 2016 syyskaudella

RIAn, RILin ja RKL:n jäsenille 840 eur (+ alv. 24 %)
Muille 900 eur (+ alv. 24 %)
Hinta sisältää ohjelmaan merkityt tarjoilut.