Helsinki isännöi kestävän rakentamisen maailmankonferenssia 2011

Elämän laadun parantaminen, ilmastonmuutoksen torjunta ja niiden luomat uudet liiketoimintamahdollisuudet ovat kestävän rakentamisen maailmakonferenssin keskeisiä teemoja. World Sustainable Building Conference SB11 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-21.10.2011.

Konferenssi kuuluu kansainväliseen kestävän rakentamisen konferenssisarjaan, jonka maailmankonferenssi järjestetään joka kolmas vuosi. Suomessa järjestettiin syksyllä 2010 vastaava alueellinen tapahtuma, mutta maailmankonferenssi on saatu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Helsingin konferenssi tulee siten jatkamaan konferenssisarjan pitkää ja menestyksellistä perinnettä, jossa yhdistyvät alan uusimman tutkimustiedon ja käytännön esimerkkien esittely.

Konferenssi kokoaa Messukeskukseen maailman johtavat rakennetun ympäristön asiantuntijat ja tutkijat vaihtamaan ajatuksia ja etsimään ratkaisuja, joilla edistetään kestävää rakennettua ympäristöä ja sen käyttöä. Erityisesti keynote-puheenvuorojen ja teemoitettujen erikoiskoisfoorumeiden  tavoitteena on valittaa monipuolisesti kestävän rakentamisen ja ympäristön näkökulmia niin teollistuneissa kuin kehittyvissä maissakin.

Konferenssin alustava ohjelma, puhujat, rekisteröitymistiedot, sponsorit sekä järjestäjätahot on esitelty yksityiskohtaisesti konferenssin verkkosivuilla osoitteessa www.sb11.orgTakaisin edelliselle sivulle