Kalliotilojen suunnittelun huippuammattilainen, toimitusjohtaja Reijo Riekkola on vuoden 2010 rakennusalan diplomi-insinööri

Reijo Riekkola on johtanut menestyksellisesti yli kolmekymmentä vuotta kalliotilojen suunnitteluun erikoistunutta insinööritoimistoa. Hänen ihmisläheinen, kannustava, valmentava ja pehmeitä arvoja korostava johtamistyylinsä on henkilöstön suuresti arvostama, minkä johdosta Saanio & Riekkola on yrityksenä saavuttanut menestystä esimerkiksi Suomen Parhaat Työpaikat –kilpailussa.

Ammattikunnan arvostuksen Riekkola on ansainnut lukemattomissa haastavissa suunnittelutehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on ollut mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä maanalaisen rakentamisen kohteissa. Tietojaan ja taitojaan Riekkola on jakanut luennoimalla alan oppilaitoksissa.

Saanio & Riekkola Oy on koko Riekkola työuran ajan ollut muiden kalliorakentamisen alueiden ohella keskeinen toimija ydinjätteiden maanalaisten loppusijoitustilojen kehityksessä ollen omalta osaltaan tuomassa Suomea tässä maailman kärkeen.

Takaisin edelliselle sivulle