Kansainvälinen opiskelijakilpailu SuvelaSURGE avattu

Kansainvälinen opiskelijoiden idea- ja suunnittelukilpailu kestävän kehityksen mukaisesta asuinalueen uudistamisesta, SuvelaSURGE, on avattu. Kilpailu on osa World Sustainable Building Conference SB11:n ohjelmaa ja sen järjestää Espoon kaupunki. Toteutuksesta vastaavat yhteistyössä RIL ja VTT.

Monialaisen kilpailun tavoitteena on löytää ratkaisuita ja työkaluja uudistaa asuinaluetta, joka on jo pitkään kärsinyt huonosta imagosta. Onnistuessaan SuvelaSURGE luo edellytyksiä Suvelan nopealle ja kunnianhimoiselle uudistumiselle.

Kilpailun arviointikriteereinä ovat kestävä kehitys (sosiaalisesta, taloudellisesta ja ympäristön näkökulmasta) sekä toteutettavuus, elinkaariominaisuudet ja innovatiivisuus. Kilpailutöiden formaatti on poikkeuksellisen napakka, sillä tulokset on esitettävä kolmella 14x14 cm pahvilla ja niitä perustelevilla A3-kokoisilla argumenttiplansseilla.

Kilpailutyöt tulevat esille World Sustainable Building Conference SB11 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa 18-21.10.2011. Tapahtumassa on myös erillinen sessio kilpailuun liittyen. Kilpailun pääpalkinto on 5000 euroa ja kunniamaininta 3000 euroa.

Lisätietoja ja kaikki kilpailuun liittyvät tiedostot löytyvät osoitteesta www.sb11.org/competition  

Lisätiedot RILissä: Kehitysjohtaja Teemu Vehmaskoski, etunimi.sukunimi@ril.fi, 050-352 6878Takaisin edelliselle sivulle