KIRA-Akatemia tulee taas!

KIRA-foorumi kutsuu jälleen nuoria talentteja mukaan toimialan omaan kehitysohjelmaan. Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä huippuammattilaisten kanssa.

Vuosittain järjestettävän KIRA-Akatemian tavoitteena on tarjota rakennetun ympäristön parissa uraa luoville nuorille ammattilaisille ainutlaatuinen näköalapaikka koko kiinteistö- ja rakennusalaan sekä sen tulevaisuuden haasteisiin. Ammatillisen kehittymisen rinnalla ohjelman tarkoituksena on yhdistää toimialan eri suunnilta tulevia akatemialaisia ja tutustuttaa heidät alan keskeisiin prosesseihin ja organisaatioihin.

Ohjelma koostuu työn ohessa toteutettavista yritys- ja organisaatiovierailuista sekä ryhmätyönä tehtävistä liiketoimintasuunnitelmista, joista parhaat pääsevät kilpailemaan vuoden 2016 SLUSH-tapahtumaan.

Akatemian ohjelma alkaa elokuussa 2016 ja sen päättäjäiset järjestetään 22.11.2016 KIRA-foorumin yhteydessä Finlandiatalolla. Syksyn aikana akatemialaiset vierailevat yhteensä viidessä eri yrityksessä ja organisaatiossa.

Kurssin etkot järjestetään jo 3.-5.6.2016, jolloin akatemialaisilla on mahdollisuus osallistua maailman kiinteistö- ja rakentamiskongressin World Building Congress WBC16:n yhteydessä järjestettävään Ruotsin ekskursioon. Ruotsin asuntoministeriön ja Tukholman kaupungin isännöimän vierailun puitteissa tutustutaan mm. Tukholman uusiin ja innovatiivisiin kestäviin kaupunginosiin sekä alueen mittaviin infrahankkeisiin. Vierailun kruunaa käynti Nobel-juhlien pitopaikassa Tukholman kaupungintalolla.

Akatemian koko ohjelma siihen merkittyine matkoineen ja ruokailuineen on osallistujille maksuton, mutta kurssilaisten odotetaan vastaavat itse kaikista muista osallistumiseen liittyvistä kuluista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja ohjelmasta ja Akatemiasta löydät verkosta: http://kiraakatemia.fi/

Ilmoittautuminen KIRA-Akatemiaan tapahtuu oman järjestöisi kautta. Ota yhteyttä RILissä Helena Soimakallioon, sähköposti helena.soimakallio@ril.fi tai puhelin 040-5507706. Ilmoittautumisaika Akatemiaan päättyy 12.8.2016. Jos haluat osallistua myös ennakkomatkalle Tukholmaan, ilmoittauduthan mukaan viimeistään 30.5.2016.

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Järjestäjät: Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry, RAKLI ry, Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL, Kiinteistötyönantajat ry, LVI-talotekniikkateollisuus ry, Rakennusteollisuus RT ry, Rakennustietosäätiö RTS, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Suomen Isännöintiliitto ry, Suomen Kiinteistöliitto ry, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ryTakaisin edelliselle sivulle