Lehtiedut RILin jäsenille paranevat

3T uutena jäsenetuna, myös Rakennuslehti ja Tekniikka & Talous jatkuvat

RILin varsinaiset jäsenet ovat saaneet jäsenetuna viikoittaisen Rakennuslehden sekä Tekniikka&Talous -lehden. Nämä jäsenedut jatkuvat ensi vuonnakin. Jäsenetuihin tulee merkittävä lisä, kun uusi tekniikan viikkolehti 3T tulee myös rilliläisten jäsenetulehdeksi 2013 alusta. 3T:n saavat myös opintojen loppuvaiheessa olevat nuoret jäsenet.

Näiden lehtien digitaaliset versiot ovat myös veloituksetta RILin jäsenten käytettävissä.

3T on uusi laaja-alainen tekniikan viikkolehti, joka käsittelee teknologiaa, taloutta ja työelämää. Tammikuussa 2012 lanseeratulla lehdellä on jo lähes 70.000 tilaajaa, ja se palvelee lukijoita kaikilta tekniikan ja teollisuuden aloilta koko maan kattavasti. 3T linkittää rilliläiset vahvasti kaikkien teollisuudenalojen ja teknologian kehitykseen.

3T-lehteä kustantaa Sanoma Tekniikkajulkaisut, joka on myös Rakennuslehden kustantaja. Rakennuslehti tarjoaa myös vuonna 2013 yhteensä 40 numeroa kattavan paketin alan uutisiin, ihmisiin, yrityksiin, trendeihin ja tulevaisuuteen.

Rakennustekniikka-lehden muoto tulee muuttumaan vuonna 2013. Rakennustekniikka jaetaan jäsenille neljä kertaa vuodessa 3T-lehden liitekokonaisuutena.

Seuraa RILin uutisia. Tulemme tiedottamaan lehtiasiasta lisää ennen vuoden vaihdetta.Takaisin edelliselle sivulle