Lemminkäisen innovaatiokilpailu kutsuu suomalaiset kehittämään rakennusalaa

Tänä vuonna 100 vuotta täyttävä Lemminkäinen haluaa innovaatiokilpailulla osallistua suomalaisen rakennusalan jatkuvaan kehitystyöhön ja parantaa tällä tavoin suomalaisten arkea. Kilpailuaika on 13.9.-15.12.2010, ja voittaja julkistetaan maaliskuussa 2011. Rakentava idea 2010 -innovaatiokilpailun ammattilaissarjan palkintosumma on 50 000 euroa. Kilpailuun ja sen sääntöihin voi tutustua internetsivuilla www.rakentavaidea.fi .

Rakentava idea 2010 -innovaatiokilpailun tuomaristo

Rakentava idea 2010 -innovaatiokilpailun tuomaristo on valittu ja kokoonpano edustaa laaja-alaisesti suomalaista rakennusalan ja talouden huippuosaamista. Tuomaristo valitsee innovatiokilpailun ammattilaissarjan voittajan vuoden 2011 alussa. Tuomaristo arvioi ammattilaissarjan kilpailutöitä vastuullisuuden, vaikuttavuuden, toimivuuden ja hyödynnettävyyden näkökulmista. Myös kilpailuehdotuksen laatua arvioidaan.

Rakentava idea 2010 -innovaatiokilpailun tuomaristoon kuuluvat

  • Tekn. yo Emmi Hietala, Suomen rakennusinsinöörien liiton hallituksen opiskelijaedustaja
  • Johtaja Juha Kostiainen, SITRA/Julkishallinnon johtamisohjelma
  • Professori Hilkka Lehtonen, Aalto-yliopisto, kaupunkitutkimus
  • Johtaja Jukka Pekkanen, Rakennusteollisuus ry
  • Professori Alf Rehn, Åbo Akademi

Tuomariston puheenjohtajana toimii Lemminkäisen toimitusjohtaja Timo Kohtamäki ja sihteerinä viestintä- ja markkinointijohtaja Kati Renvall.Takaisin edelliselle sivulle