Ajankohtaista RILissä

Maija Jokela on Vuoden 2021 rakennusalan diplomi-insinööri

RIL on valinnut Vuoden 2021 rakennusalan diplomi-insinööriksi Maija Jokelan. Tunnustuspalkinto julkistettiin RILin Kevätkokouksessa 23.4.2021.
Jokela on siirtymässä kesän alussa uusiin tehtäviin, toimittuaan sitä ennen seitsemän vuotta Sweco PM:n toimitusjohtajana.

RILin hallituksen mukaan Jokela täyttää erinomaisesti Vuoden rakennusalan diplomi-insinöörin valintakriteerit.

”Maija Jokelalla on alalta pitkä kokemus. Hän on erittäin pidetty esimies ja kollega, joka pitää tärkeänä selkeän kommunikoinnin merkitystä sekä kaikkien osapuolten osallistamista hankkeiden eri vaiheissa. Jokelalla on myös kokemusta erittäin vaikeiden projektien viemisestä maaliin sekä muun muassa eri taustaisista jäsenistä koostuvien tiimien vetämisestä. Hänellä on ilmiömäinen kyky motivoida ja luoda positiivista ilmapiiriä, edistäen samalla omassa työssään kestävää kehitystä.”

Jokelaa kiehtoo muun muassa kansainvälisyys sekä vastuullinen liiketoiminta. Hän pitää tärkeänä diversiteetin ja kokonaisnäkemyksen tuomista hankkeisiin.

”Uskon, että voimme kehittää alaa yhdistelemällä aiempaa rohkeammin erilaisia taustoja ja kokemuksia omaavia asiantuntijoita. Benchmarkin hakeminen Suomen ulkopuolelta ja myös toisilta teollisuuden aloilta kiinnostaa minua”, Jokela sanoo.

Lue lisää Jokelasta kesäkuussa julkaistavasta seuraavasta RILin Jäsenlehdestä Rakennustekniikasta (nro. 2/2021 ilmestyy 11.6.2021); aiempiin Rakennustekniikan numeroihin pääset tutustumaan täällä! 

Kuva: Katri Lehtola.Takaisin edelliselle sivulle