Monipuolisen suunnittelukilpailun ilmoittautuminen auki

Porin kaupunki järjestää suunnittelu- ja tarjouskilpailun Porin Jokikeskuksen alueesta. Kilpailu järjestetään kutsukilpailuna ilmoittautuneista valittujen 4-5 osanottajan kesken. Ilmoittautuminen on auki 28.3.2011 asti.

Kilpailun tarkoituksena on löytää Porin Jokikeskuksen alueelle toiminnallisesti ja esteettisesti korkeatasoinen yleissuunnitelma sekä sen mukaiset teknisesti toteuttamiskelpoiset rantarakenteiden ja kevyen liikenteen siltojen ratkaisut. Tehtävä sisältää laaditun taustaselvityksen pohjalta siltojen ja rantarakenteiden suunnittelun huomioiden mm. veneilypalvelut, valaistus-, liikennejärjestely- ja maisemalliset seikat. Suunnittelussa tulee lisäksi huomioida alueen elinkeinoelämä ja ideoida tulevia mahdollisuuksia sen sijoittumisesta alueelle.

Kilpailutehtävä edellyttää monipuolista osaamista, ja kilpailuryhmässä tulee olla mukana nimettyinä ainakin yliopistotutkinnon suorittanut rakennusinsinööri, arkkitehti sekä geoteknikko. Kilpailussa noudatetaan Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry:n insinööritaitokilpailujen sääntöjä.

Lisätietoja tästä.Takaisin edelliselle sivulle