Oskari Vilamon rahaston palkinto Ralf Lindbergille

Oskari Vilamon rahaston tämän vuoden tunnustuspalkinto, määrältään 5.000 euroa, on myönnetty Tampereen teknillisen yliopiston talonrakennustekniikan professorille, tekniikan tohtori Ralf Lindbergille.

Professori Ralf Lindberg on tehnyt mittavan uran talonrakennustekniikan opettajana, tutkijana ja asiantuntijana. Hän on työskennellyt Tampereen teknillisen yliopiston (31.12.2002 saakka Tampereen teknillinen korkeakoulu) talonrakennustekniikan professorina vuodesta 1992. Teknillisen korkeakoulun talonrakennustekniikan, erityisesti korjausrakentamisen apulaisprofessorina Ralf Lindberg toimi v. 1990-92. Vuosina 1996-2004 Lindberg oli Tampereen teknillisen korkeakoulun Rakennustekniikan osaston osastonjohtaja ja on vuodesta 2005 alkaen osaston varajohtaja.

Ralf Lindbergillä on ollut päätoimensa ohella lukuisia rakennustekniikkaa käsitteleviä konsultointi- ja asiantuntijatehtäviä sekä luottamustoimia. Hän on hoitanut useita erityisopettajan tehtäviä Tampereen teknillisessä korkeakoulussa, Teknillisessä korkeakoulussa ja useissa muissa oppilaitoksissa. Lindberg on ollut mm. Tampereen teknillisen korkeakoulun hallituksen jäsen useiden vuosien ajan. Hän on myös Teknillisten Tieteiden Akatemian jäsen. RIL on valinnut Ralf Lindbergin vuoden 2006 rakennusalan diplomi-insinööriksi tunnustuksena hänen merkittävästä ammatillisesta osaamisestaan.

Rahaston opinnäytepalkinnot kolmelle väitöskirjalle ja viidelle diplomityölle

Takaisin edelliselle sivulle