RIL nimitysuutisia

DI Henriikka Hellström on nimitetty projektipäälliköksi RILin jäsenyyys ja vaikuttaminen –sektorille 15.1.2014 alkaen. Henriikan tehtäviin kuuluvat erilaisten projektien ohella muun muassa Rakennustekniikka-lehden toimittaminen sekä World Building Congress 2016 –kongressin järjestelyt erityisesti kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin osalta.

Henriikka siirtyy RILin palvelukseen Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:stä, jossa hän on toiminut sekä Rakennuslehden toimitussihteerinä että Kodinrakentaja-lehden toimittajana. Ennen Rakennuslehteä hän oli teollisuuden palveluksessa eri tehtävissä, muun muassa Paperinkeräys Oy:ssä tuote- ja projektipäällikkönä.

Henriikka on 41-vuotias diplomi-insinööri, joka on valmistunut TKK:n rakennusosastolta vuonna 2002. Hän on myös käynyt Sanoma Magazinen erikoistoimittajakoulutuksen.  

Restonomi (AMK) Kirsti Tikkanen on nimitetty määräaikaiseksi koulutussihteeriksi RILin tuotteet ja palvelut –sektorille 2.1.2014 alkaen.
Kirstin tehtäviin kuuluvat kotimaisten koulutusten ja kansainvälisten tapahtumien järjestelyt.Takaisin edelliselle sivulle