Ajankohtaista RILissä

RIL-Palkinto 2021 -kilpailu avattu!

RIL jakaa vuosittain RIL-Palkinnon rakennustyölle, -kohteelle tai -konseptille, joka edustaa parhaiten korkealuokkaista, laadukasta ja innovatiivista suomalaista rakennusinsinööritaitoa ja osaamista. Lisäksi palkittava työ tai hanke on edistänyt kilpailuaikana parhaiten myönteistä rakennusteknistä ja yhteiskunnallista kehitystä maassamme ja siinä on hyödynnetty digitaalisia ratkaisuja. 

Vuoden 2020 kilpailun voiton pokkasi Olympiastadionin perusparannus ja uudistus. Mikä kohde, hanke tai konsepti ansaitsee tunnustuksen?

Kilpailuun RIL-Palkinnosta voivat osallistua kaikki kohteet, jotka valmistuvat tai ovat käyttökunnossa vuoden 2021 loppuun mennessä. Vaihtoehtoisesti konseptin tai kehityshankkeen täytyy olla joko valmis tai loppusuoralla. Kilpailun tarkoituksena on tuoda esille ansiokkaita rakennuskohteita sekä henkilöitä, jotka ovat ne toteuttaneet. Samalla nostetaan alan imagoa!

Jätä ehdotuksesi Vuoden 2021 RIL-Palkinnon saajasta tästä! Ehdotuksia otetaan vastaan 30.9.2021 saakka!Takaisin edelliselle sivulle