RILin Tekniikkaryhmien vetäjät linjasivat toimintaa

RILin tekniikkaryhmien puheenjohtajat tapasivat RILissä 28.2. Yhteisessä tilaisuudessa keskusteltiin tekniikkaryhmien toiminnasta ja yhteistyöstä. Muun muassa seuraavaa on luvassa vuonna 2012:

  • Sillat ja erikoisrakenteet suunnittelee kaksipäiväisiä Siltapäiviä syksylle. Myös kerhoiltoja ja ekskursioita on tulossa. Ja tietysti Vuoden sillan julkistaminen Infra 2012 -tapahtumassa 6.3.!
  • Pohja-, maa- ja kalliorakentaminen valmistelee keväälle tilaisuutta tuulivoimarakentamisesta. Yliopistojen kurssiekskursioita myös järjestellään ja niihin osallistutaan.
  • Ympäristö- ja yhdyskuntatekniikka järjestäytyy kevään aikana uusin voimin. Suunnitelmissa mm. infranäkökulma Asuntomessuihin ja yhteiskäynti FinnBuildiin.
  • Kiinteistöhallinta ja rakennuttaminen suunnittelee keväälle tapahtumaa kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen viennistä Finprossa. Vuoden aikana aiotaan myös pilotoida mentorointia.
  • Rakennus- ja rakennetekniikka järjestää kaksi miniseminaaria ja ekskursion Pietariin.
  • Energia- ja talotekniikka järjestää samoin kaksi seminaaria. Keväällä aiheena on energiatehokkuus ja siihen liittyvät pätevyydet.

Kuvassa vasemmalta puheenjohtajat Ville Alajoki, sillat ja erikoisrakenteet, Tapio Jalo, RET, Tomi Jokiranta, pohja-, maa- ja kalliorakentaminen, Pentti Rantala, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikka, Matti Tarhio, kiinteistönhallinta ja rakennuttaminen ja Atte Leppänen, rakennus ja rakennetekniikka. Kuvasta puuttuu Olli Holm, väylät, liikenne ja logistiikka.

Seuraa RILin uutisvirtaa ja poimi tekniikkaryhmien kiinnostavat tapahtumat kalenteriisi!

Jäseneksi tekniikkaryhmiin voit liittyä tästä!Takaisin edelliselle sivulle