Nimitys

RILin toimitusjohtajaksi Janne Tähtikunnas

RIL ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri, Janne Tähtikunnas. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 6. syyskuuta.

Tähtikunnas siirtyy RILiin Omakotiliiton toiminnanjohtajan tehtävästä. Tätä aiemmin hän on toiminut mm. Teräsrakenneyhdistyksen toimitusjohtajana sekä infrarakennuttamisen parissa.

Pätevyydet ja rakentamisen laatu ovat Tähtikunnaalle tärkeitä teemoja, ja hän toimi myös FISE Oy:n puheenjohtajana kevääseen 2021 asti.  Lisäksi Tähtikunnas oli Espoon rakennuslautakunnan puheenjohtaja vuosina 2013-2021.

Tähtikunnas on tunnettu ja vahva toimija rakennusalalla. Hänellä on hyvät verkostot ja pitkä kokemus alalta. Tähtikunnas on ollut aktiivisessa roolissa alan pätevyyksien kehittäjänä ja niiden käyttöön ottamisessa.

Tähtikunnaan mukaan RILin merkitys on alalla keskeinen.

”Alan on vastattava kestävän kehityksen ja tuottavuuden haasteisiin. Koko alan eteenpäin viemiseksi on tärkeää, että saatavilla on neutraalia faktoihin pohjautuvaa tietoa.”

Uusi toimitusjohtaja aikoo jatkaa edeltäjänsä jalanjäljissä, tavoitteenaan muun muassa vahvistaa entisestään RILin aktiivista roolia alan näkyvyyden ja vaikuttavuuden kehittäjänä.

”RIL on tehnyt Miimu Airaksisen johdolla erinomaista työtä. Tästä on hyvä jatkaa.”


Lisätiedot:

Jussi Aho, RILin hallituksen puheenjohtaja, 040 826 1146
Janne Tähtikunnas, RILin toimitusjohtaja 6.9. alkaen, 040 089 3583

Kuva: Mikko MäntyniemiTakaisin edelliselle sivulle