RYM-SHOK -valmisteluseminaari

Strategisen huippuosaamisen keskittymän ovat jo perustaneet metsä-, teknologia- sekä tieto- ja viestintäteollisuus. Energia ja ympäristö sekä terveys ja hyvinvointi ovat myös saamassa oman keskittymän.

  • Metsä-, teknologia- sekä tieto-ja viestintäteollisuus ovat perustaneet strategisen huippuosaamisen keskittymän eli SHOK:in. Energia ja ympäristö sekä terveys ja hyvinvointi ovat myös saamassa vastaavan keskittymän. Tarvitseeko rakennettu ympäristö oman SHOK:in?
  • Mitä mieltä elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen on valmisteilla olevasta rakennetun ympäristön strategisen huippuosaamisen keskittymästä? Minkälaisia mahdollisuuksia SHOK ja kansallinen innovaatiostrategia tarjoavat kiinteistö- ja rakentamisalalle?
  • Mitkä yritykset haluavat olla perustamassa rakennetun ympäristön SHOK:kia? Minkälaiseen huippuosaamiseen ja -tutkimukseen ne tahtovat sen puitteissa panostaa ja kuinka paljon? Voivatko myös pienet ja keskisuuret yritykset osallistua RYM-SHOK:in toimintaan?

Näihin ja moniin muihin kiinteistö- ja rakentamisalan tulevaisuuden ja kilpailukyvyn kannalta tärkeisiin kysymyksiin vastauksia tarjoaa RYM-SHOK-valmisteluseminaari, joka pidetään tiistaina 9.9.2008 Marina Congress Centerissä. Seminaarissa kuullaan eri osapuolten näkemyksiä RYM-SHOK:in tavoitteista, toimintatavoista ja tutkimusstrategiasta.

Seminaarin ohjelma verkkopalvelun tapahtumakalenterissa.Takaisin edelliselle sivulle