Suomen Rakennuslehti Oy:n uudeksi nimeksi Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy

Rakennuslehteä, 3T:tä ja Kodinrakentajaa julkaiseva Suomen Rakennuslehti Oy vaihtaa nimeään toimintansa laajentumisen myötä. Yhtiön uusi nimi on Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy.

Sanoma Tekniikkajulkaisut on Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan Sanoma Magazinesin tytäryhtiö. Aiemmin rakentamisen alan lehtiin keskittyneen yhtiön toiminta ja tuotevalikoima laajeni vuoden alussa, kun tekniikan viikkolehti 3T:n ilmestyminen alkoi. Uuden lehden myötä myös kustantajan nimen muuttaminen tuli ajankohtaiseksi.

– Uusi nimi kertoo kustannustoimintamme laajenemisesta rakennusalan julkaisuista tekniikan ja teollisuuden toimialoille sekä tukee kasvutavoitteitamme. Se myös yhdistää meidät selkeästi Sanoma-konserniin, minkä uskomme tuovan yhtiöllemme lisäarvoa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme silmissä. Yhtiömme on osa Sanoma Magazinesin vahvaa tekniikan alueen kustannustoimintaa, Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:n toimitusjohtaja Heikki Nurmela toteaa.

Sanoma Magazines omistaa Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:stä 60 prosenttia. Muut omistajat ovat Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry ja Rakennusteollisuus RT ry. Yhtiössä on 30 työntekijää.

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Heikki Nurmela, Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy, puh. 09 120 5775Takaisin edelliselle sivulle