Tule jäsen- ja viestintäassistentiksi RILiin!

Etsimme joukkoomme positiivista ja tehokasta 
Jäsen- ja viestintäassistenttia 

Tehtäviisi kuuluvat mm. 

- jäsenpalveluorganisaatioon liittyvien tapahtumien organisointi 
- jäsenryhmien toimistopalvelut 
- RILin tapahtumien markkinointi 
- nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivitys 
- jäsenuutiskirjeen teko 

Olet asiakaspalveluhenkinen ja taitava pitämään useita asioita vireillä samanaikaisesti. Et kavahda välillä vauhdillakin muuttuvia tilanteita. Suhtaudut uusiin asioihin ja tilanteisiin aurinkoisesti ja avoimesti, mutta samanaikaisesti nautit rutiineista. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta sulaudut tiimityöhön yhtä hyvin. Luovit sujuvasti digitaalisessa ympäristössä ja osaat ilmasta itseäsi taitavasti myös kirjallisesti. 

Sinulla on tarvittaessa valmius matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Katsomme eduksi järjestö- ja asiakaspalvelukokemuksen ja erilaisten viestinnällisten ohjelmien (mm. Photoshop, InDesign) käyttötaidon. Sinulla on lisäksi kokemusta erilaisten tilaisuuksien organisoinnista. Vahva englanninkielen taito on plussaa. 

Me tarjoamme sinulle loistavan näköalanpaikan kiinteistö- ja rakentamisalalle, joka tarkoittaa myös kattavia verkostoja alan parhaiden toimijoiden kanssa. Annamme käyttöösi laadukkaat työkalut sekä tarvittaessa opastuksen tarvitsemiisi ohjelmiin. Takaamme, että viihdyt mukavassa työyhteisössämme Helsingin keskustassa. Työ on vakituinen ja alkaa elokuussa 2018.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveen kanssa 4.6. mennessä: Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Henriikka Hellström, henriikka.hellstrom(a)ril.fi, p. 040 554 8857. 

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL (www.ril.fi) on valtakunnallinen puolueeton asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on edistää hyvää suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitotapaa ja rakennusalan asiantuntijuuden kehittymistä Suomessa. Vuonna 1934 perustetun järjestön jäsenistö koostuu yli 6 000:sta rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja kiinteistöalan diplomi-insinööristä, tekniikan lisensiaatista ja tohtorista sekä teekkarista. Takaisin edelliselle sivulle