WSP Groupista Vuoden insinööritoimisto 2010

WSP Group on suunnitellut lukuisia nimekkäitä ja vaativia kohteita, kuten esimerkiksi Freedom Tower -rakennuskokonaisuuden New Yorkissa, Tukholman suurimpia tie- ja rautatietunneleita, Masdarin päästöneutraalin kaupungin Abu Dhabissa ja Iso-Britannian tähän mennessä laajimman vankilaurakan. Kilpailuvoiton ratkaisi loppusuoralla kuitenkin vahva painotus yksilölliseen suunnitteluun ja aloitekykyyn.

”Tapaamme työskennellä verrattiin pienen, erikoistuneen suunnittelutoimiston osaamiseen”, WSP Finlandin toimitusjohtaja Matti Mannonen kuvailee WSP-konsernin saamaa palkintoa. ”Keskitymme yksilöllisyyteen ja innovaatioihin, mutta monialaisena toimijana lisävahvuutenamme on erilaisten osaamisten uutta luova yhdistäminen. Tämä palkinto vain vahvistaa uskoamme tähän toimintatapaan.”

Iso-Britanniassa vuosittain järjestettävä kilpailu on alallaan merkittävin ja kilpailijoiden taso on kova. Tänä vuonna loppukilpailuun valittiin WSP Groupin ohella Arup, Atkins, Buro Happold, Capita Symonds, Max Fordham, Mott MacDonald ja Scott Wilson.

Takaisin edelliselle sivulle