RIL Lounais-Suomen osaston hallituksen esittely:

 

Anders Eklund, puheenjohtaja:

Olen valmistunut Tanskan teknillisestä korkeakoulusta (DTU) talonrakennustekniikan DI:ksi vuonna 2014. Sitä ennen opiskelin Turun ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin rakennustekniikan insinööriksi vuonna 2012. Nykyisessä työpaikassani Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy:ssä, olen työskennellyt vuodesta 2009 lähitien rakennuttajakonsulttina. Vapaa-aika kuluu lähinnä urheilun, sukelluksen ja mökkeilyn parissa. RIL:n toiminnassa olen aktiivisesti ollut mukana vuodesta 2015 lähtien, joista viimeisen vuoden Lounais-Suomen osaston puheenjohtajana.       
 

Seppo Saaristo

Valmistuin Aalto-yliopistosta rakentamistalouden DI:ksi vuoden 2011 alussa. Turku on niin lähellä sydäntäni, että opiskelujen jälkeen hakeuduin tänne takaisin ja työskentelin muutaman vuoden rakennusliikkeessä työmaainsinöörinä. Tämän jälkeen sain loistavan mahdollisuuden päästä mukaan asuntorakentamisen hankekehitys- ja rakennuttamistehtäviin ja sillä tiellä olen edelleen. Vapaa-ajastani iso osa kuluu oman perheen parissa ja aina mahdollisuuksien mukaan merimaisemissa mökkeillen tai veneillen. Harrastukseni ovat varsin perinteisiä, mutta sitäkin parempia, eli metsästys ja kalastus. RILin Lounais-Suomen osaston toimintaan lähdin mukaan heti valmistuttuani ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille etenkin uransa alkuvaiheessa oleville. Vastaavaa mahdollisuutta verkostoitua oman alan paikallisten vaikuttajien kanssa ei ole muualla tarjolla ja lisäksi tapahtumissa pidetään aina hauskaa!


Pertti Purhonen

Valmistuin DI:ksi Oulun yliopiston rakennusinsinööriosastolta vuonna 1967. Olen työskennellyt vesi- ja ympäristöhallinnon eri tehtävissä Jyväskylässä ja Turussa vuosina 1967-90. Siinä välissä työskentelin Tansanian vesiministeriössä 1980-83. Vuodesta 1990 alkaen toimin Suonenjoen kaupungininsinöörinä eläkkeelle jäämiseeni, vuoteen 2004 saakka. RIL Lounais-Suomen hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2009 alkaen. RIL-Seniorien johtoryhmässä toimin vuosina 2009-14 ja Lounais-Suomen seniorien ryhmää vedin samoina vuosina.


Maria Jääskeläinen

Olen valmistunut TTY:ltä talonrakennustekniikan DI:ksi vuonna 2009. Ennen TTY:tä opiskelin Turun AMK:ssa, josta valmistuin rakennustekniikan insinööriksi vuonna 2006. Olen toiminut rakennesuunnittelijana Optiplan Oy:ssä ja nykyään toimin hankesuunnittelupäällikkönä NCC Suomi Oy:ssä. RIL:n toiminnassa olen ollut mukana pääasiassa vuodesta 2012 lähtien, josta asti olen kuulunut RIL:n Lounais-Suomen osaston hallitukseen. Vuonna 2015 minut valittiin RIL:n hallitukseen ja olenkin päässyt näkemään RIL:n vaikuttavan toiminnan lähietäisyydeltä. Vapaa-aikani kuluu urheillen ja kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa touhuten.


Anssi Koskiahde:

Olen 59-vuotias LVI-DI ja työkokemukseni on suunnittelusta, valvonnasta ja opetuksesta. Nykyisin toimin tarkastusinsinöörinä Turun kaupungin rakennusvalvonnassa. Minulla ja vaimollani on 4 aikuista lasta, joista 2 myös asuu Turussa. Harrastuksia ovat erästys Pohjanmaalla, sienestys ja kullankaivuu. Viimeksi 90-luvulla olin RIL Lounais-Suomen osaston sihteerinä.