JÄSENETULEHDEt

Rakennuslehti

RIL on osakkaana Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:ssä, joka kustantaa viikottain ilmestyvää alan johtavaa uutislehteä Rakennuslehteä. Rakennuslehden tavoitteena on uutisoinnin ajankohtaisuus ja iskevyys ja sisällön laaja-alaisuus. Rakennuslehti haluaa olla kaikkien rakennus- ja kiinteistöalalla toimivien ammattilaisten uutislehti.

Rakennuslehti ilmestyy viikoittain ja se kuuluu jäsenetulehtenä kaikille RILin jäsenille. 

Huom! Opiskelijajäsenenä sinun täytyy aktivoida Rakennuslehden tilauksesi kerran vuodessa Jäsensivuilla.

RAKENNUSTEKNIIKKA

Rakennustekniikka-lehti on korkeatasoinen rakennusalan ammattilehti, jonka julkaiseminen on jatkunut vuodesta 1945 aluksi Rakennusinsinööri-lehtenä ja vuodesta 1964 nykyisellä nimellään. Rakennustekniikka käsittelee suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyviä aiheita asiantuntijan näkökulmasta. 

Rakennustekniikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa (sekä printtinä että diginä) ja se kuuluu jäsenetuna kaikille RILin jäsenille.

Tilaukset: jatta.lytter@ril.fi.

Tutustu myös Rakennustekniikka-lehden verkkoversioon!

TEKNIIKKA & TALOUS DIGI

Alma Talentin Tekniikka & Talous digi kuuluu RILin jäsenetulehtiin (koskee myös opiskelijajäseniä).

RILin jäsenenä saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja tunnuksen, jolla voit kirjautua Tekniikka&Talous Digipalveluun osoitteessa www.tekniikkatalous.fi

Kirjautumisongelmissa ja tunnusasioissa voit olla yhteydessä AlmaTalentin asiakaspalveluun tilaajapalvelu@almatalent.fi

Jäsenetuasioissa voit olla yhteydessä RILin jäsenpalveluun jatta.lytter@ril.fi

RILin jäsen on oikeutettu myös halutessaan tilaamaan lehden paperiversion 25,00 euron lisähintaan (sis. alv.) per vuosikerta. Oikeus paperilehden lisähintaiseen tilaukseen edellyttää, että RILin jäsenellä on digitaalinen jäsentilaus ko. lehdestä samaan osoitteeseen. Alma Talent perii tämän lisähinnan jäseneltä suoraan, ja tilaus tehdään Alma Talentin asiakaspalvelun kautta.

Voit jäsenenä myös vaihtaa Tekniikka & Talous -lehden tilauksen maksutta johonkin seuraavista Alma Talentin lehdistä digilehdistä: Arvopaperi, Mikrobitti ja Tivi
 

MITA LEHTIAENNUKSIA:

Alma Talentin lehdet ja kirjat
Alma Talent myöntää RILin jäsenille 40% alennuksen seuraavista Alma Talentin lehdistä: Kauppalehti Fakta, Tivi, Arvopaperi, Mikrobitti, Mediauutiset ja Tekniikka&Talous sekä Kauppalehti Optio paperisina sekä digitaalisina tilauksina.

RILin jäsenet saavat myös 20 % alennuksen Alma Talent Shopista (shop.almatalent.fi) ostetuista kirjoista. Alma Talent Shopissa on runsas valikoima muun muussa liiketaloutta ja juridiikkaa käsitteleviä kirjoja. Jotta saat alennuksen Alma Talent Shopissa, tarvitset tilausta tehdessäsi etukoodin. Etukoodin löydät RILin Jäsensivujen kautta Jäsenalennukset -osiosta.

Lisäksi Alma Talent myöntää erikseen RILin jäsenille alennuksen Talouselämä-lehden 12 kk kestotilauksista. Hinnan voit tiedustella RILin toimistolta Jatta Lytteriltä, puh. 0207 120 604

Talotekniikka-lehti
Talotekniikka-Julkaisut Oy myöntää RILin jäsenille 35 % alennuksen Talotekniikka-lehden kestotilauksesta (sis. painetun lehden, kaikki verkkosisällöt ja PDF-näköislehden). Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sen listahinta on 78 euroa (sis. alv).

RILin jäsen voi tilata Talotekniikka-lehden sähköpostitse toimistomme kautta osoitteella henriikka.hellstrom@ril.fi. Tilausviestin tulee sisältää lehden tilaajan ja maksajan osoitetiedot.

SAFAn lehdet
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää RILin jäsenille paperisen ARK-, eli Arkkitehti-lehden hintaan 85 euroa/vuosi, ja ARK-digilehden hintaan 30 euroa/vuosi. SAFA myöntää RILin jäsenille Arkkitehtiuutiset 55 euroa/vuosi.
HUOM! Jotta saat alennuksen Arkkitehti-lehdestä, tarvitset tilausta tehdessäsi etukoodin. Etukoodin löydät RILin Jäsensivujen kautta Jäsenalennukset -osiosta.

Ympäristö ja Terveys -lehti
RILin jäsenet saavat -50 % alennuksen normaaleista tilaushinnoista.

Lehdessä julkaistaan alan asiantuntijoiden artikkeleita ympäristönsuojelusta, ympäristöterveydenhuollosta ja ympäristötekniikasta. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa kaikille alaan liittyvistä asioista kiinnostuneille.
Lehden 8 teemanumeroa vuodessa ovat kattava lukupaketti, josta saatua tietoa sovelletaan myös käytännön työssä.

(Tarjous ei koske näköislehteä eikä irtonumeroita).

TILAUSHINNAT (sis. ALV. 10 %).
Vuosikerta 75,00 €
Kestotilaus 90,00 €
Irtonumero 10,00 €

Tilaukset: tilaukset@ymparistojaterveys.fi