JÄSENETULEHDEt

Rakennuslehti

RIL on osakkaana Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:ssä, joka kustantaa viikottain ilmestyvää alan johtavaa uutislehteä Rakennuslehteä. Rakennuslehden tavoitteena on uutisoinnin ajankohtaisuus ja iskevyys ja sisällön laaja-alaisuus. Rakennuslehti haluaa olla kaikkien rakennus- ja kiinteistöalalla toimivien ammattilaisten uutislehti.

Rakennuslehti ilmestyy viikoittain ja se kuuluu jäsenetulehtenä kaikille RILin jäsenille. 

Huom! Opiskelijajäsenenä sinun täytyy aktivoida Rakennuslehden tilauksesi kerran vuodessa Jäsensivuilla.

RAKENNUSTEKNIIKKA

Rakennustekniikka-lehti on korkeatasoinen rakennusalan ammattilehti, jonka julkaiseminen on jatkunut vuodesta 1945 aluksi Rakennusinsinööri-lehtenä ja vuodesta 1964 nykyisellä nimellään. Rakennustekniikka käsittelee suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyviä aiheita asiantuntijan näkökulmasta. 

Rakennustekniikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa (vuonna 2020 kaksi kertaa printtinä ja kaksi kertaa diginä) ja se kuuluu jäsenetuna kaikille RILin jäsenille.

Tilaukset: jatta.lytter@ril.fi.

Tutustu myös Rakennustekniikka-lehden verkkoversioon!

TEKNIIKKA & TALOUS

RILin jäsenellä on mahdollisuus vaihtaa Alma Talentin painettu jäsenetulehtensä (esim. Tekniikka & Talous) sähköiseksi. T&T-verkkopalvelu tarjoaa tuoreimmat uutiset sähköisenä versiona.

Lue tarkemmin T&T:n verkkopalvelun uudistuksesta täältä: https://kampanjat.almatalent.fi/tt_ril.html

Jos sinulla on epäselvyyksiä liittyen vaihtoon, olethan yhteydessä RILiin Jatta Lytteriin, jatta.lytter@ril.fi

Paperilehden tilauksen digitaaliseksi tilaukseksi vaihdettuasi sinulla on mahdollisuus palata paperilehden tilaajaksi milloin vain niin halutessasi.

Digitaaliseen tilaukseen vaihtanut RILin jäsen on oikeutettu tilaamaan saman lehden paperiversion 17,60 euron lisähintaan (sis. alv.) per vuosikerta. Oikeus paperilehden lisähintaiseen tilaukseen edellyttää, että RILin jäsenellä on digitaalinen jäsentilaus ko. lehdestä samaan osoitteeseen.

Alma Talent perii tämän lisähinnan jäseneltä suoraan, ja tilaus tehdään Alma Talentin asiakaspalvelun kautta.

Voit edelleen vaihtaa Tekniikka & Talous -lehden tilauksen maksutta johonkin seuraavista Alma Talentin lehdistä: Arvopaperi, Fakta, Markkinointi & Mainonta, Metallitekniikka, Tekniikan Historia,Tietoviikko.

Vaihtomahdollisuus koskee sekä painettua Tekniikka & Talous -lehteä että digitaalista tilausta.

 

OPISKELIJOILLE DIGILEHTI VELOITUKSETTA

Alma Talent tarjoaa digitaalisen version Tekniikka & Taloudesta kaikille RILin opiskelijajäsenille veloituksetta. Painetuista lehdistä veloitetaan opiskelijoilta samat lisämaksut kuin vuosijäseniltä, jotka tilaavat paperiversion digilehden lisäksi.

Jos olet RILin uusi opiskelijajäsen ja olet ilmoittanut RILiin sähköpostiosoitteesi, sinulle on aktivoitu lukuoikeus Tekniikka&Talous Digipalveluun. Olet saanut sähköpostiisi vahvistusviestin ja tunnuksen, jolla voit kirjautua Tekniikka&Talous Digipalveluun osoitteessa https://www.tekniikkatalous.fi

Kirjautumisongelmissa ja tunnusasioissa voit olla yhteydessä AlmaTalentin asiakaspalveluun tilaajapalvelu@almatalent.fi

Jäsenetuasioissa voit olla yhteydessä RIL:n jäsenpalveluun jatta.lytter@ril.fi

 

MUITA LEHTIALENNUKSIA:

Alma Talentin lehdet ja kirjat
Alma Talent myöntää RILin jäsenille 40% alennuksen seuraavista Alma Talentin lehdistä: Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Tietoviikko, Arvopaperi, Mikrobitti, Tekniikan Historia, Kauppalehti Optio, Tekniikka&Talous ja Mediuutiset paperisina sekä digitaalisina tilauksina.

Samalla RILin jäsenet saavat 20 % alennuksen AlmaTalentShopista (linkki: https://shop.almatalent.fi/) ostetuista kirjoista.

Lisäksi Alma Talent myöntää erikseen RILin jäsenille alennuksen Talouselämä-lehden 12 kk kestotilauksista. Hinnan voit tiedustella RILin toimistolta Jatta Lytteriltä, puh. 0207 120 604

Talotekniikka-lehti
Talotekniikka-Julkaisut Oy myöntää RILin jäsenille 35 % alennuksen Talotekniikka-lehden kestotilauksesta (sis. painetun lehden, kaikki verkkosisällöt ja PDF-näköislehden). Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sen listahinta on 78 euroa (sis. alv).

RILin jäsen voi tilata Talotekniikka-lehden sähköpostitse toimistomme kautta osoitteella henriikka.hellstrom@ril.fi. Tilausviestin tulee sisältää lehden tilaajan ja maksajan osoitetiedot.

SAFAn lehdet
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää RILin jäsenille Arkkitehti-lehden hintaan 79 euroa/vuosi ja Arkkitehtiuutiset 50 euroa/vuosi.

Ympäristö ja Terveys -lehti
RILin jäsenet saavat -50 % alennuksen normaaleista tilaushinnoista.

Lehdessä julkaistaan alan asiantuntijoiden artikkeleita ympäristönsuojelusta, ympäristöterveydenhuollosta ja ympäristötekniikasta. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa kaikille alaan liittyvistä asioista kiinnostuneille.
Lehden 8 teemanumeroa vuodessa ovat kattava lukupaketti, josta saatua tietoa sovelletaan myös käytännön työssä.

(Tarjous ei koske näköislehteä eikä irtonumeroita).

TILAUSHINNAT (sis. ALV. (10 %).
Vuosikerta 72,00 €
Kestotilaus 67,00 €
Irtonumero 10,00 €

Tilaukset: tilaukset@ymparistojaterveys.fi