RILin juoksumestaruudet 2021 ratkaistiin Espoossa ja etäjuoksuilla

RILin 9. juoksumestaruuskilpailut pidetiin 18.9 Espoon Rantamaratonin yhteydessä sekä etäjuoksuina. Mestaruuksia lähti tavoittelemaan kymmenen juoksijaa maraton, puolimaraton ja 10 km matkoilla. Seniorisarjojen rajana oli 65 ikävuotta. Vuoden 2021 mestareiksi juoksivat:

• maraton, miehet (42,2 km) Esko Jussila
  • puolimaraton, miehet (21,1 km) Reijo Kouhia
  • puolimaraton, seniorimiehet Tom Schmidt
  • puolimaraton, seniorinaiset Laila Hosia
  • kymmenen kilometriä, miehet Jarkko Salovaara
  • kymmenen kilometriä, naiset Miimu Airaksinen

Juoksun jälkeen kokoonnuttiin illalliselle ja palkintojenjakoon. Sarjavoittajat palkittiin perinteiseen tapaan tuotepalkinnoilla. Tuotepalkinnot tarjosi ja illallisen kuluihin osallistui Saint-Gobain Finland Virpi Riekkisen toimesta.

Onnea voittajille ja kaikille osallistujille!

****************************************************************************************

RILin juoksumestaruudet 2020 ratkaistiin Helsingissä ja etäjuoksuilla

RIL-Run 2020 ja RILin 8. juoksumestaruuskilpailut pidetiin 22.8 Kaivopuiston merellisissä maisemissa Helsinki Marathonin yhteydessä.

Kilpailuun pystyi osallistumaan myös etäjuoksulla, ja etäjuoksijoille menikin voitto kolmessa eri sarjassa. Voittajiksi juoksivat:

• miesten maraton (42,2 km) Reijo Kouhia
  • miesten puolimaraton (21,1 km) Jukka Rusila
  • seniorinaisten puolimaraton Laila Hosia
  • seniorimiesten kymmenen kilometriä Tom Schmidt
  • naisten kymmenen kilometriä Marion Schenkwein

Reijo Kouhia sijoittui tuloksellaan samalla Helsinki Marathonin ikäkausisarjan kolmanneksi. Juoksun jälkeen kokoonnuttiin illalliselle ja palkintojenjakoon.

RIL-Run 2019 juostiin Hämeenlinnassa

Seitsemännet RILin juoksumestaruuskilpailut järjestettiin Hämeenlinnan kaupunkimaratonin yhteydessä 3.8. Voittajiksi juoksivat

• miesten puolimaraton (21,1 km) Harri Isoherranen
  • seniorinaisten puolimaraton (21,1 km) Laila Hosia
  • miesten kymppi (10,0 km) Petri Kela
  • seniorimiesten kymppi (10,0 km) Tapio Katko

Viileähkö kuiva keli suosi juoksua, mutta RIL-ennätyksiä ei tänä vuonna kuitenkaan rikottu. Juoksun jälkeen kokoonnuttiin illalliselle ja palkintojenjakoon. Tavarapalkinnot tarjosi Saint-Gobain Finland Oy Virpi Riekkisen toimesta.

Onnea voittajille ja kiitokset kaikille mukana olleille!

RILin juoksumestaruudet ratkaistiin Turussa

RIL-Run 2018 ja RILin 6. juoksumestaruuskilpailut pidettiin Turussa 18.8. Kymmenen juoksijaa lähti kilvoittelemaan voitoista Paavo Nurmi Marathonin yhteydessä. Sarjavoittajiksi selvisivät:

• seniorinaisten kymmenen kilometriä (10,0 km) Laila Hosia

Aarno ja Laila tekivät sarjoissaan RIL-Run tapahtumaennätykset. Kesäinen ja aurinkoinen lauantai yhdessä Turun muiden tapahtumien kanssa houkutteli joenvarteen runsaasti juoksun seuraajia.

Juoksun jälkeen juoksijat seuralaisineen kokoontuivat illalliselle ja palkintojenjakoon. Illallisen tarjosi Destia Tom Schmidtin isännöimänä. Tavarapalkinnot tarjoisi RIL.

Onnea mestareille ja kiitokset osallistujille! Lämmin kiitos tapahtuman tukijoille! RIL-Run ja sen oheisohjelma on menestyksellisesti järjestetty saman sisältöisenä jo kuutena vuonna peräkkäin.

RIL-juoksumestaruudet ratkaistiin Vantaalla

Viidennet RILin juoksumestaruuskilpailut houkuttelivat Vantaalle kolmetoista juoksijaa kilvoittelemaan sarjavoitoista. Kisa, RIL-Run 2017, juostiin syksyisen sateisessa säässä Vantaan maratonin yhteydessä 14.10.

Sarjavoittajiksi selvisivät:

• miesten neljännesmaraton (10,5 km) Aleksi Juusela
  • seniorimiesten neljännesmaraton (10,5 km) Aarno Valkeisenmäki
  • seniorinaisten neljännesmaraton (10,5 km) Laila Hosia

Reijo, Tapio, Aarno ja Laila tekivät sarjoissaan RIL-Run tapahtumaennätykset. Reijon maratontulos 3:31:24 oikeutti samalla Vantaan maratonin ikäkausisarjan 4. sijaan.

Juoksun jälkeen kokoonnuttiin palautumaan Destia Oy:n tiloihin, jonka jälkeen vuorossa oli illallinen ja palkintojenjako. Tavarapalkinnot ja illallisen tarjosi Saint-Gobain Finland Oy Virpi Riekkisen toimesta.

Onnea mestareille ja kiitokset osallistujille - sekä lämmin kiitos tapahtuman tukijoille! Vuoden 2018 RIL-Run juostaan 18.8 Turussa Paavo Nurmi maratonin yhteydessä, joten se on hyvä lisätä juoksukalenteriin jo nyt!

3.9.2016  RIL-Run 2016 ja RILin 4. juoksumestaruuskilpailut Kuopio maratonin yhteydessä

Vuoden 2016 RIL-mestareiksi juoksivat:

• miesten maraton (42,2 km) Esko Jussila
  • miesten puolimaraton (21,1 km) Aarno Valkeisenmäki
  • seniorimiesten puolimaraton Tapio Katko

Vaikka mukaan lähti lopulta vain kuusi kilpailijaa ja sää suosi, helpolla eivät voitot kuitenkaan irronneet. Siitä piti huolen savolaisen kiero reitti, johon mäkiä ja noususummaa oli jo puolimaratonillekin saatu piilotettua 125 m. Juoksun jälkeen kokoonnuttiin seuralaisten kera yhteiselle illalliselle ja palkintojenjakoon. Kaikista sarjoista palkittiin vanhaan tapaan kolme parasta, joten kaikki osallistujat pääsivät palkinnoille. Tavarapalkinnot ja illallisen tarjosi jälleen Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy Virpi Riekkisen toimesta.

Onnea voittajille ja kaikille osallistujille, sekä kiitos tapahtuman tukijalle!

RILin juoksumestaruudet 2015 ratkaistiin Hangossa

RIL-Run 2015 ja RILin juoksumestaruuskilpailut pidettiin Hangossa 3.10.2015 Itämeri Maraton -tapahtuman yhteydessä. Sarjoina olivat miesten, naisten ja seniorien maraton, puolimaraton janeljännesmaraton. Kaunis syyssää suosi juoksijoita, katsojia ja iltaohjelmaa. Mukana oli yksitoista RIL juoksijaa. Vuoden 2015 mestareiksi juoksivat ja RIL-Run pokaaliin nimensä saivat:

• naisten puolimaraton (21,1 km) Virpi Riekkinen
  • seniorien puolimaraton (21,1 km) Laila Hosia
  • miesten neljännesmaraton (10,5 km) Jyrki Rinta-Piirto
  • naisten neljännesmaraton (10,5 km) Mari Päätalo.

Reijo, Jyrki ja Mari tekivät sarjoissaan samalla RIL-Run tapahtumaennätykset. Juoksun jälkeen kokoonnuttiin illalliselle ja palkintojen jakoon. Tavarapalkinnot ja illallisen tarjosi Saint-Gobain Rakennustuotteet Virpi Riekkisen toimesta. Illalliselle siirryttiin puolimaratonille osallistuneen Tom Schmidtin kesäterassin kautta.

Onnea mestareille ja osallistujille, ja lämmin kiitos tapahtuman tukijoille!