RIL-Tennis

RIL-Tenniksen kausi 2020 pelataan syksyn 2020 aikana. Finaalit tullaan pelaamaan Myllypuron Smash Tenniksessä 30. lokakuuta. Tarkista tästä tämänhetkinen sarjataulukko!

 

RIL-Tenniksen kausi 2019 pelattiin keväällä, maalis-toukokuussa - kiitos paljon kaikille pelaajille kaudesta! 

Kaikkien sarjojen finaalit pelattiin toukokuun viimeisenä päivänä Myllypuron Smash Tenniksessä. 
Tarkista tästä 2019 kauden sarjojen voittajat ja pelikaaviot!

Kuvassa 2019 kauden finaalipelaajat. Vasemmalta: Pasi Hopia, Jussi Marttila, Anders Strand, Lauri Palojärvi, Jyrki Keinänen ja Kari Lautso.

 

RIL-Tenniksen 2018 kauden finaalit pelattiin lokakuussa ja joulukuussa uudet voittajat selvillä

RIL-Tennis 2018 kauden yleisen sarjan kaksinpelien sekä seniorisarjan kaksinpelien finaalit pelattiin lokakuun lopussa Myllypuron Smash Tenniksessä. Nelinpelin finaali pelattiin sen sijaan joulukuun lopussa.
2018 sarjojen voittajat ja pelikaaviot voit tarkistaa täältä. Kiitos pelaajille kaudesta!

 

RIL-Tenniksen kausi 2017 pelattiin kevätkaudella

Sarjojen voittajat ja pelikaaviot voit tarkistaa täältä. Kiitos kaikille pelaajille!

Katso tarkemmat peliohjeet tästä.

Pysyypä se maila onneksi tohtorienkin käsissä!

Pysyypä se maila onneksi tohtorienkin käsissä!
Kuvassa palkitut pelaajat. Vasemmalta: Pasi Hopia, Anders Strand, Jussi Marttila, Lauri Palojärvi ja Erkki Wirta.

 

RIL-Tenniksen kauden 2017 yleisen sarjan nelinpelifinaalin tunnelmia:

They came back – Kevään 2017 yleisen sarjan nelinpelifinaalissa pitkäaikainen mestaritiimi Strand & Marttila kukisti viimevuotisen voittajaparin Keinäsen & Palojärven 6–1; 5–7; 7–6 (11–9)! 

RIL-Tenniksen kevään 2017 nelinpelin finaali pelattiin 4.5. Esport Centerissä. Finaalissa vastakkain olivat jo perinteiseen tapaan viime vuoden voittajat Jyrki Keinänen ja Lauri Palojärvi, ja useina sitä edeltävinä vuosina kilpailun voittanut pari Anders Strand ja Jussi Marttila. Molemmat olivat kukistaneet alkukierrosten vastustajansa erittäin selvin numeroin.

Viime tingassa paikalle saapunut edellisvuoden voittajapari aloitti heikosti ja teki paljon virheitä. Strand ja Marttila veivätkin ensimmäisen erän helposti ja suurinumeroisesti 6–1. Toinenkin erä alkoi samaan tapaan, mutta sen ollessa tilanteessa 0–4, Keinänen ja Palojärvi vihdoin – aiempiin keskinäisiin kohtaamisiin verrattuna – paransivat peliään merkittävästi. Ottelun pysyessä tasaisena nousivat he kovasti taistellen ja vastustajien parin helpon virheen ansiosta tasoihin 4–4, ja siitä edelleen erävoittoon 7–5, kun aikaa oli kulunut tunti ja 40 minuuttia!

Jo ennen ottelua parien sopimalla tavalla seurasi kolmannen erän sijasta lyhyt ja jännittävä katkaisupeli, tällä kertaa niin sanottu super tie-break, jossa pelataan 11 pisteeseen tavanomaisen 7 sijasta. Toisen erän lopun tapaan Keinänen ja Palojärvi menivät heti johtoon ja pitivät asemansa kahden–kolmen pisteen erolla aina tilanteeseen 9–6 saakka. Silloin Anders Strand ryhtyi syöttämään. Jo pahassa kolmen pisteen tappioasemassa Anders sai koviin ja kierteisiin syöttöihinsä kunnon tehon ja kavensi pelin tilanteeseen 8–9. Tämä silminnähden hermostutti jo voittoon valmistautuneet vastustajat. Keinänen ja Palojärvi menettivätkin seuranneet molemmat syöttönsä ja tilanne olikin yhtäkkiä 10–9 Strandille ja Marttilalle!! Tie-break ratkesi heti Jussi Marttilan ensimmäiseen syöttöön 11–9. Herrasmieshengessä käyty, mutta silti äärimmäisen tiukka ottelu ratkesi siten Strandille ja Marttilalle 2–1.   

RIL-Tennis sai uudet nelinpelin mestarit – ainakin vuodeksi.

Muisteli: Lauri Palojärvi