RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

RIL toteuttaa vuosittain kesätyökampanjan, jossa työnantajat voivat tarjota teekkareille kesätöitä RILin kanavien välityksellä.
 

Kesätyökampanja 2022

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme veloituksetta somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille.
Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebookissa (facebook.com/RILInsinoorit), Instagramissa (@rilinsinoorit) ja LinkedInissä (linkedin.com›ril-finnish-association-of-civil-engineers). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti (maks. 800 merkkiä), mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle. Osoita viestisi RILin jäsen- ja viestintäkoordinaattori Jenni Aholalle osoitteeseen jenni.ahola(at)ril.fi. Kesätyöpaikat päivittyvät tälle sivulle mukaan, milloin paikkojen haku päättyy, aiemmin päättyvät haut ylimpänä.

Haluamme erityisesti tukea kansainvälisten opiskelijoiden työllistymistä! Mikäli sinun organisaatiolla on mahdollisuus palkata englanninkielisiä nuoria osaajia, ilmoitathan asiasta RILille osoitteeseen jenni.ahola@ril.fi, niin jaamme tietoa myös oppilaitoksille eteenpäin!
 

Kesätyökampanjan yhteydessä ilmoitukset RILin kanavissa alennetuin hinnoin!

Kesätyöhaun yhteydessä olemme päättäneet tarjota kampanjahintaan myös tavallisten työpaikkailmoitusten sekä muiden yritysten ilmoitusten julkaisun kanavissamme. Julkaisemme ilmoituksia RILin jäsenuutiskirjeessä ja kohdennetussa RIL-Extra -uutiskirjeessämme.

RILin uutiskirjeen ilmoitukset, vuoden 2022 hintakategoriat:

1. Normaali hinta ilmoitukselle jäsenuutiskirjeessä TAI RIL-Extrassa: 500 eur + alv 
2. Ilmoitus kahden viikon ajan jäsenuutiskirjeessä TAI RIL-Extrassa alennettuun hintaan: 900 + alv 
3. Ilmoitus yhdessä uutiskirjeessä sekä ilmoitus viikon ajan RILin verkkosivuilla www.ril.fi TAI Rakennustekniikkalehti.fi-sivustolla: 900 euroa + alv
4. Kampanjatarjous: Ilmoitus helmi- tai maaliskuun kahdessa aikana kahdessa peräkkäisessä uutiskirjeessä: 800 euroa + alv

Tavoita ilmoituksellasi rakennetun ympäristön alan taitavimmat osaajat – lähetä ilmoituksesi tai kysy lisätietoja RILin toimistolta Jenni Aholalta jenni.ahola@ril.fi

AVOIMET Kesätyöpaikat vuonna 2022

1. skanska

Haku Skanska Oppivaan on käynnissä!

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu ja kolmelle vuodelle mitoitettu harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Se koostuu palkallisten kesäharjoitteluiden, kehitystehtävien ja syksyisin ja keväisin järjestettävien valmennuspäivien muodostamasta kokonaisuudesta. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä eri alojen opiskelijoille.

Oppivassa pääset kehittämään omaa osaamistasi, selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi ja saat oman alan työkokemusta.

Lue lisää ja tutustu avoimiin tehtäviin osoitteessa skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 16.1.2022 mennessä! Myöhemmin tammikuussa avaamme myös perinteisen kesätyöhakumme osoitteessa skanska.fi/kesatyo.
 

2. Rudus

Jäivätkö lapsuuden kuraleikit kesken? Haluaisitko että sinunkin hiekkakakkusi kestää sata vuotta? Ei hätää, Ruduksen kesärekry on auki!

Haemme porukkaamme uusia työkavereita kesäksi ympäri Suomen. Tarjoamme kesätyöpaikkoja mm. tuotannon tehtävissä, asiakaspalvelussa ja myynnissä. Meillä työskennellään tiiviissä porukassa ja kesätyöntekijät pääsevät aidosti mukaan meidän työhön. Tehtävässä kuin tehtävässä pääset oppimaan betonista.

Huumorintajusta ei ole meidän hommissa haittaa, eikä asioita kannata ottaa liian tosissaan. Tärkeintä on, että hommat hoituvat! Vaarana vaan on, että viihdyt liiankin hyvin ja jäät porukkaan pidemmäksikin aikaa. Varoittavia esimerkkejä on monia ja samasta syystä joitain viime kesän paikkoja on jo täytetty. Kesätyöpaikkoja meillä on ympäri Suomen – ja konsernin kautta ympäri maailman – eli kannattaa katsoa kaikki kesärekrymme, www.rudus.fi/rekry. Haku on auki 19.1. asti.


3. WASAGROUP

WasaGroup-konserni mahdollistaa innokkaille ja osaaville työntekijöille mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen!

WasaGroup-konserni toteuttaa Suomen parhaat toimitilat vastaten koko kiinteistöhankkeesta alusta loppuun saakka. Yhdistämme kiinteistön käyttäjän, kiinteistösijoittajan ja kiinteistön toteuttajan intressit laadukkaaksi ja taloudellisesti kannattavaksi lopputulokseksi, mikä antaa myös henkilöstöllemme ainutlaatuisen mahdollisuuden monipuolisiin urapolkuihin. Ammattilaisemme osallistuvat työssään kiinteistökehityshankekokonaisuuksiin, eli he ovat aidosti osa laaja-alaista tiimiä ja merkittäviä hankkeita.

Arvostamme työntekijöissämme itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteisyyttä. Meillä saat työskennellä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta.

Hae sinäkin meille töihin! Kesätyöpaikkamme ovat auki osoitteessa wasagroup.fi/ura. Hakuaika tehtäviin päättyy 31.1.2022.
 

4. SRV

SRV:n harjoitteluhaku on tarkoitettu rakennusalan amk- ja yliopisto-opiskelijoille. Etsimme vuosittain harjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun sekä Turun alueyksiköiden työmaille. Meillä pääset tekemään monipuolista ja vastuullista työtä kollegoiden ja esimiesten tukemana.

Olet mukana kehittämässä rakennettua ympäristöä siten, että ihmiset ja ympäristö voivat hyvin. Löydät itsesi myös uraauurtavien projektien ympäröimänä: Kalasataman pilvenpiirtäjien, Laakson yhteissairaalan ja puurakenteisen Helsingin luonnontiedelukion sekä Tampereen Kannen ja Areenan kaltaisiin vaativiin kohteisiin et pääse mukaan muualla. Näitä me teemme ja meillä on tarjota osaamista, jolle on taatusti kysyntää. Tutustu harjoittelupaikkoihimme: https://www.srv.fi/harjoitteluhaku/ ja hae pian; kesän 2022 harjoitteluhaku on virallisesti käynnissä 3.1.-6.2.2022

 

5. wsp finland 

Kansainvälisessä yrityksessämme yhdistyy eri alojen asiantuntijuus. Suunnittelemme ja muotoilemme elinympäristöjä ja kaupunkikuvaa, yhdistäen liikkumisen ratkaisut kestävään infra- ja ympäristö suunnitteluun. Pidämme myös huolta rakennuskannasta. Johdamme, valvomme ja konsultoimme rakentamista sekä suunnittelemme tiloja, jotka toimivat ja joissa viihdytään.

Meillä on työyhteisö, jossa kaveria ei jätetä. Vastuulliset ja koulutusta vastaavat työtehtävät, työyhteisön mutkaton tuki ja hyvä työporukka - siinä muutama syy hakea mukaan tiimimme. Tarjoamme töitä vuosittain kymmenille opiskelijoille ympäri Suomen. Kesätyöhakumme on käynnissä ja päättyy 14.2.2022.

Hae mukaan porukkaamme: https://rekry.wsp.com/jobs?department=Opiskelijoille
 

6. GRANLUND

Granlundin harjoitteluhaku on käynnissä!
Meillä suhtaudutaan harjoittelijoihin tulevina työntekijöinä, siksi opiskelijat halutaan oikeisiin hommiin mukaan heti alusta lähtien. Granlundin toimipisteet tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea. 

Granlund on vuosikymmenten aikana kasvanut LVI-suunnittelutoimistosta laaja-alaiseksi kiinteistö- ja rakennusalan konserniksi. Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi näiden alojen opiskelijoille:

 • LVI-tekniikka
 • Sähkötekniikka
 • Energiatekniikka
 • Ympäristötekniikka
 • Rakennetekniikka
 • Automaatiotekniikka
 • Ohjelmistotekniikka
 • Kiinteistötalous 

Lue lisää harjoittelusta ja hae viimeistään 15.2.: www.granlund.fi/ura-meilla/opiskelijalle/
 

7. Finnmap Infra

Tule tutustumaan kestävien yhdyskuntien ja liikennejärjestelmien suunnitteluun!

Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä pääsee parhaalla tavalla kehittämään osaamista infrasuunnittelun parissa, jotta löydät oman paikkasi. Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa.

Tärkeintä on ennakkoluuloton kiinnostus infrasuunnittelualaa kohtaan ja oma-aloitteinen työote! Lisäksi arvostamme hyvää tietoteknisistä valmiutta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista, kuten CAD-suunnittelusta.

Haemme kesäharjoittelijaa seuraaviin tehtäviin:

 • Ratasuunnitteluun
 • Tiesuunnitteluun
 • Siltasuunnitteluun
 • Infrarakennuttamiseen

Hae 26.2. mennessä osoitteessa https://finnmap-infra.fi/me/#meille-toihin
 

8. A-insinöörit

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Ovatko tekniikan, teknologian tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vasta valmistunut? Tule meille kesäksi töihin hankkimaan kannuksia. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saapuessa, joten älä turhaan viivyttele. Toivomme hakemustasi ihan viimeistään 28.2.2022. Hakemaan pääset osoitteessa www.ains.fi/ura.


9. Vahanen

Tervetuloa Vahasen parempien kesätyöpäivien pariin! Vahanen-yhtiöt tarjoaa kesällä 2022 lukuisia kesätyöpaikkoja kiinteistö- ja rakennusalan opiskelijoille usealla eri paikkakunnalla.

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Tavoitteenamme on, että kaikista vahaslaisista on aina mukava tulla töihin. Siinä auttavat henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki.

Tutustu kesätyöpaikkoihimme ja jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2022 osoitteessa www.vahanen.com/kesatyo.