RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

RIL toteuttaa vuosittain kesätyökampanjan, jossa työntantajat voivat tarjota teekkareille kesätöitä RILin kanavien välityksellä.
 

Kesätyökampanja 2020

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme ilmaista somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille. Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebook-sivullamme (facebook.com/rakennusinsinoorienliitto), Twitterissä (@RILInsinoorit) ja LinkedInissä (linkedin.com›ril-finnish-association-of-civil-engineers). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti, mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle.

Osoita viestisi jäsen- ja viestintäassistentti Jenni Aholalle osoitteeseen jenni.ahola(at)ril.fi

Kesätyöpaikat ovat alla olevassa listassa sen mukaan, milloin paikkojen haku päättyy, aiemmin päättyvät haut ylimpänä.

 

KESÄTYÖPAIKAT VUONNA 2020

1. Fira

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä? Firan kesäharjoittelijahaku on nyt käynnissä! Fira etsii kesäksi 2020 sekä työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle että harjoittelijaa hankintatiimiin! 

Hankintainsinööriharjoittelijana toimit osana Firan hankintatiimiä. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta hankintainsinöörin vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista. Aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöimme sinulle sopivan työnkuvan, ja pääset tutustumaan sekä tekemään hankinnan tehtäviä laaja-alaisesti. Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi. Hae kesätyötä tästä viimeistään 31.1.2020!

Työnjohtoharjoittelijana toimit pääkaupunkiseudulla monipuolisissa uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeissa sekä putkiremonttikohteissa! Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista. Digitalisaatio on tullut myös rakennusalalle, ja koska Fira on tässä edelläkävijä, saat koulutuksen alan cooleimpiin digitaalisiin työkaluihin, joita pääset hyödyntämään käytännössä työmaalla. Hae kesätöitä tästä viimeistään 31.1.2020!

 

2. Espoon kaupunki, liikennesuunnitteluyksikkö

Espoon liikennesuunnitteluyksikkö etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin 3-4 kuukaudeksi. Kesäharjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneemman suunnittelijan ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, pyöräilyn edistäminen, pikaraitiotiesuunnittelu, liikennelaskennat ja muut liikenneselvitykset.

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään 3 vuotta yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskellut henkilö. Toimi pian, sillä hakuaika päättyy jo 31.1.2020! Hae paikkaa tästä!

 

3. Welado

"Ei ahista, vähän kuin kotia tulis"

Näin meitä on kuvailtu, kun kysyimme weladolaisilta, miltä tuntuu tulla töihin.

Me Weladossa arvostamme hyvää meininkiä, reiluutta sekä työn iloa. Vahvat arvomme ohjaavat jokapäiväistä työtämme sekä päätöksentekoa; haluamme olla rohkeasti avoin, empaattinen sekä tekijöillemme paras. Meillä työtä tehdään joustavasti elämäntilanne huomioiden, ja mukana on aina tekemisen vapaus. Luotamme toisiimme ja siihen, että hommat hoidetaan hyvin. Weladossa pääset näkemään erilaisten infrahankkeiden elinkaaren suunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon saakka. Tueksesi Welado-matkalle saat välittävien ja työstään innostuneiden asiantuntijoiden kokemuksen sekä työyhteisön tuen.

Weladolla on runsaasti kesätyöpaikkoja avoinna infrarakennuttamisen hankkeille kesäksi 2020. Tehtävät räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Haemme insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita (esim. rakennustekniikka, ympäristötekniikka, geotekniikka, sähkötekniikka ja yhdyskuntatekniikka) ympäri Suomen. Toimipisteesi voi olla Tampereella, Oulussa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Kouvolassa - jopa Tallinnassa, jos olet vironkielentaitaja. Haku päättyy jo 31.1.2020 - lue siis paikoista tästä ja hae pian!

 

4. Trimble Solutions Oy

Haluatko olla toteuttamassa tietomallinnuksen (BIM) tuomaa rakennusalan muutosta? Meillä työskennellään teknologisen kehityksen kärjessä. Olemme olleet tietomallinnuksen edelläkävijä ja ohjelmistotuotteemme ovat perustuneet omaan tuotekehitykseemme jo vuodesta 1966 lähtien. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja kehitämme niitä jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Haastavat tehtävät ja tiedon jakaminen osaavien kollegoiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä takaavat, että pystyt syventämään osaamistasi ja kehittymään urallasi. Yhdessä muodostamme innostuneen joukkueen, jossa opimme toinen toisiltamme.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme tästä! Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemusajat päättyvät pian, tehtävästä riippuen 9.2.2020 alkaen!

Ohjelmistoyhtiö Trimble Solutions on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen merkittäviä kilpailuetuja. Trimble Solutionsilla on asiakkaita yli 100 maassa, toimistoja yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä yli 800 henkilöä. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa. Trimble Solutions on osa yhdysvaltalaista monialaista teknologiayhtiö Trimble Inc:iä, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Sunnyvale:ssa. 

 

5. Ramboll

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista!

Rambollilla osallistut hankkeisiin, jotka tehdään kestävän kehityksen näkökulmasta. Jo yhden kesän mittaisella matkalla kasvatat asiantuntemustasi tallentaen osaamissalkkuusi hyödyllisen työkokemuksen. Ramboll on yksi alansa houkuttelevimmista työnantajista nuorten keskuudessa ja olemme saaneet hyvää palautetta myös kesätyötutkimuksissa. Nämä arvokkaat palautteet kertovat yhteisistä onnistumisista.

Osana tiimiä pääset antamaan parastasi esimerkiksi infrastruktuurin, ympäristön tai rakennusten suunnitteluun, tai tehdä kesätyötäsi rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyvässä suunnittelussa.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin eri puolilla Suomea. Kesätyöhakumme ovat nyt urasivuillamme auki! Seuraa sivuilla ”Kesätyö”-merkkiä, ja näet kaikki tällä hetkellä avoimet paikat. Useat hakumme päättyvät jo helmikuun puolessavälissä, joten toimi pian!

Alan johtavana toimijana kannamme vastuumme työnohjauksesta, hyvästä työilmapiiristä ja työturvallisuudesta. Joustavana työnantajana otamme huomioon opiskelujen ja työn yhteensovittamisen. Kesätyön jälkeen meille jäädäänkin usein oman alan töihin tunti- tai osa-aikaisiin tehtäviin. Myös opinnäytetöiden tekeminen meille on suosittua ja tuemme sitä. Rekrytoimme harjoittelijoita sekä opinnäyte- ja diplomityöntekijöitä ympäri vuoden. Käytä vinkkejämme avuksesi, kun päätät jättää kesätyöhakemuksesi.

 

6. WSP Finland Oy

WSP hakee kymmeniä rakennetun ympäristön tulevia osaajia kesätöihin ympäri Suomen. Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

Meillä pääset toimimaan osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa hankkeissamme ja seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden ja muiden asiantuntijoiden työskentelyä. WSP:llä työskentelee eri alojen ammattilaista mm. projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina, arkkitehteina, valvojina ja konsultteina. Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. rakennuttamisesta, arkkitehtuurista, silta-, rakenne-, geo-, korjaus- tai infrasuunnittelusta kiinnostuneille useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä tästä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 14.2.2020 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti.

 

7. Granlund 

Granlundin harjoitteluhaku on alkanut!

Meillä suhtaudutaan harjoittelijoihin tulevina työntekijöinä, siksi opiskelijat halutaan oikeisiin hommiin mukaan heti alusta lähtien. Granlundin toimipisteet tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Granlund on vuosikymmenten aikana kasvanut LVI-suunnittelutoimistosta laaja-alaiseksi kiinteistö- ja rakennusalan konserniksi. Meillä on tarjolla harjoittelupaikkoja esimerkiksi näiden alojen opiskelijoille:
• LVI-tekniikka
• Sähkötekniikka
• Energiatekniikka
• Ympäristötekniikka
• Rakennetekniikka
• Automaatiotekniikka
• Ohjelmistotekniikka
• Kiinteistötalous

Tutustu tästä kaikkiin Granlundin hakuihin, ja jätä hakemuksesi pian, viimeistään 16.2.2020!

 

8. Sweco

Huomio tekniikan alan opiskelijat! Sweco hakee kesätöihin opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä rakennus- ja suunnittelualan asiantuntijoina. Kesätyöhakumme on avoinna 17.2.2020 asti, mutta nopeat syövät hitaat, eli kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa kesäduunipaikka mahdollisimman pian.
Swecon kesätyöhakusivuille pääset tästä! 


Haluamme myös kutsua sinut Students@Sweco- opiskelijatapahtumaan tutustumaan Swecon toimintaan, asiantuntijoihimme ja Ilmalan Sweco-taloon. Tilaisuus pidetään tiistaina 14.1. kello 11-15. Helsingissä Ilmalan Sweco-talossa. Tule tilaisuuteen ottamaan selvää, millainen työpaikka Sweco on ja olisitko juuri sinä sopiva swecolainen! Ilmoittaudu mukaan tästä 7.1.2020 mennessä!

 

9. NCC

NCC on yksi parhaista harjoittelupaikoista: meillä on opiskeilijoille monipuolinen kirjo erilaisia harjoittelumahdollisuuksia ja reilu NCC-porukka, jossa jokainen on tärkeä.

NCC tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikan sekä työssäoppimismahdollisuuden vuosittain noin 200 opiskelijalle eri puolella Suomea. NCC:n harjoitteluohjelman sisällä on mahdollisuus myös projektitöiden ja opinnäytetöiden tekijöille. NCC:n eri toimialat tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja urapolkuja alan opiskelijoille. 

Olemme ylpeitä jo vuosia jatkuneesta yhteistyöstä harjoittelijoiden kanssa, mikä näkyy toimivana ohjelmana, sitoutuneina esimiehinä ja hyvänä fiiliksenä. Meillä harjoittelijan ei tarvitse jännittää työmaalle menoa. Meillä jokainen kokematonkin rakentajan alku otetaan mukaan porukkaan tasavertaisena jäsenenä. Meille on helppo tulla ihan sellaisena omana itsenä kuin olet. Tervetuloa!h

Hakuaika kesän 2020 harjoitteluihin päättyy 23.2.2020 - toimi siis pian ja tutustu paikkoihin tästä!

 

10. Vahanen-yhtiöt

Tarjolla Vahasen parempaa kesäduunia!! Opiskelijat saavat mahdollisuuden tutustua kiinteistö- ja rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin kesätöiden merkeissä toimipisteissämme ympäri Suomen. Katso avoimet paikat ja lue lisää tästä! Jätä hakemuksesi pian – hakuaikaa on 28.2.2020 saakka, mutta haastattelut ovat jo käynnissä!

Vahanen-yhtiöt tarjoaa kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita. Monipuolinen ja laaja palveluvalikoimamme tarjoaa luonnollisesti erilaisia työtehtäviä ja rooleja henkilöstöllemme. Vahaslaisia työskentelee mm. projektipäällikön, suunnittelijan, arkkitehdin, valvojan, kuntotutkijan, suunnittelu- ja projektiassistentin tehtävissä sekä johtotehtävissä.

 

11. YIT

YIT etsii kesäharjoittelijoita koko Suomen alueelle!

”Hartioille sopivasti kuormaa ja aina isommat saappaat tarjolla.”

Oletko innokas ja oppimishaluinen nuori osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa rehdissä ja raudanlujassa työporukassa? YIT:ltä löytyy sinulle pesti, oli paikkasi sitten papereiden parissa tai betonimyllyn kyljessä!

Rakennusalan monipuolisimmat ja mielenkiintoisimmat kesätyö- ja harjoittelupaikat ovat nyt haussa työmaillemme ja toimistoillemme ympäri Suomen.  

Meillä olet alusta saakka osa porukkaa – arvostettu tekijä. Pääset työskentelemään ammattilaistemme kanssa, kohtaamaan haasteita ja viemään oppimasi seuraavalle tasolle, joka päivä. Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet urapolkusi rakentamiseen. Pääset myös jakamaan kokemuksia toisten harjoittelijoiden kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. 

Siirry YIT:n kesätyöhakusivuille tästä
 – hae paikkoja 28.2.2020 mennessä!

 

12. NRC Group Finland 

Oletko valmis radalle?

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisilla projekteilla paremman huomisen puolesta? Kiinnostaisiko sinua olla mukana rakentamassa kaupunkien liikkumista mullistavia ratikoita tai haluaisitko ennemmin olla mukana varmistamassa, että junat kulkevat turvallisesti asemalta toiselle? Oletko rakentamisen tai sähköalan opiskelija? Ja ennen kaikkea: oletko valmis radalle?

NRC Group Finland on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi maamme suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä auttamaan rautaisia raideammattilaisiamme monenlaisille projekteille. Palkkaamme joka kesä kymmeniä kesätyöntekijöitä oppimaan alan parhaimmistolta ‒ olisitko sinä yksi heistä?

Jos kiinnostuit, käy lukemassa lisää valmiinaradalle.fi

Haku on nyt käynnissä ja päättyy 28.2. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme parhaat osaajat jo talven aikana. Klikkaa itsesi hakulomakkeeseen tästä!

 

13. WasaGroup Oy

WasaGroup Oy on kiinteistö- ja rakennusalan konserni, jonka palvelee asiakkaita laajasti kaikilla rakentamisen eri sektoreilla. WasaGroupin avoimet työpaikat kesälle 2020 ovat:

  • Arkkitehti- tai rakennusarkkitehtiopiskelija suunnittelutoimisto WasaPlaniin
  • Työnjohtoharjoittelijoita rakennusliike WasaConiin
  • Hankintatoimen harjoittelija WasaGroupiin (edellyttää kokemusta rakennusalalta)

Työpaikat sijaitsevat Vaasassa. Työnjohtoharjoittelupaikkojen sijainti on max 100 kilometriä Vaasasta.

Lisäksi haku trainee-ohjelmaamme on auki. WasaTrainee-ohjelmassa rakennat uraasi ja näytät kyntesi työelämässä jo opiskeluaikana. Tarjoamme opintojesi aikana joka kesä uuden kesätyöpaikan konsernimme mielenkiintoisista ja haastavista työtehtävistä. WasaTrainee-ohjelma on suunnattu alkuvaiheen rakennusalan korkeakouluopiskelijoille.

Lähetä kesätyö- tai trainee-hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2019 mennessä täältä.

WasaGroup-konserni on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja kaikkien kesätyöpaikkojen tarkempi kuvaus ja lisätietojen antaja löytyvät osoitteesta https://kesaduuni.org/ hakusanalla Wasa.

 

14. Ideastructura Oy

Kiinnostaako tämän maan hienoimmat kulttuurihistorialliset kohteet? Opiskeletko rakennetekniikkaa? Meillä olisi kesätöitä tarjolla! Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka palvelee asiakkaita niin pienissä kuin suurissakin hankkeissa. Asiakkaitamme ovat kiinteistöalan ammattilaiset ja taloyhtiöt. Meillä työskentelee yli 70 asiantuntijaa Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Kokkolassa. Palvelumme perustuvat vahvaan osaamiseen rakennetekniikassa, korjausrakentamisessa, rakennusfysiikassa sekä sisäilmatekniikassa.

Meillä kesätyöntekijät pääsevät mukaan projekteihin ja saavat hoidettavaksi erilaisia osa-alueita projektien suunnittelusta, tietysti osaamisesta ja kiinnostuksesta riippuen. Meillä henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, joten pidämme huolen, että saat apua ja ohjeita.

Kerro meille itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on ja mikä sinua kiinnostaa? Liitä hakemukseesi cv ja paikkakunta, johon haet. Hakuaika päättyy helmikuun lopussa 2020 – siirry kesätyöhakusivullemme tästä (tai opi lisää meistä #raksankirurgi).

 

15. A-Insinöörit

Ensi kesä A-Insinöörinä? Jos sinulla on opinnot hyvin hallussa, olet sitten vasta alussa tai jo pidemmälle ehtinyt, niin tule meille töihin! Pääset hankkimaan kannuksia ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon, jossa tehdään suuria asioita yhdessä – ja jossa jokaisen ääntä kuunnellaan. A-Insinöörien joukossa olet mukana rakentamassa rohkeasti parempaa!

Rakennusten ja infran suunnittelu sekä rakennuttaminen on meidän leipälajimme. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pidemmäksikin aikaa.

Tarjoamme kymmeniä kesätyö- ja harjoittelupaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Kerro hakemuksessasi, minkä suunnittelualan töitä haluaisit tehdä ja millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi. Selvitämme, millainen kesätyö voisi sopia sinulle. 

Älä viivyttele, vaan hae heti! Viimeinen hetki jättää hakemus on 29.2.2020. Siirry tästä A-insinöörien kesätyöhakusivulle!

 

16. Lujatalo

Hei rakennusalan opiskelija, tule meille harjoittelijaksi!

 

Mikäli työskentely rakennusliikkeen tehtävissä on sinun juttusi, hae meille harjoittelijaksi! Tarjoamme harjoittelijoillemme Luja Väylä- harjoittelukokonaisuuden, jossa saat mahdollisuuden rakennusalan työkokemuksen kartuttamiseen sekä rakennusliikkeen työtehtäviin tutustumiseen monipuolisesti jo opiskeluaikanasi. Saat Luja Väylälle tueksesi myös oman Luja-tutorin.

 

Valtakunnallinen kesätyöhakumme on parhaillaan käynnissä. Katso harjoittelupaikkamme tästä ja lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä.

 

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yhtiö toimii valtakunnallisesti noin 1600 ammattilaisen voimin. Lujatalo on sekä uudisasuntojen että toimitilojen rakentaja, jolla on vahva asema myös valtakunnallisena korjausrakentamisen osaajana. Hanke- ja kiinteistökehitykseen Lujatalolla on kattavat palvelut ja lisäksi Lujatalo on vahva osaaja elinkaarihankkeissa.

 

 

17. Solwers Oyj

Oletko rakennusalasta innostunut tuleva huippuosaaja?

Solwers hakee nyt kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin kuten suunnitteluun (uudis-, korjaus- ja siltakohteet, kalliotilat), LVI-suunnitteluun, akustiikkasuunnitteluun, kesätyöntekijää arkkitehtitoimistoon jne. Tarjoamme pääosin tekniikan alan sekä alku- että loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuksia myös lopputyön tekemiseen.

Solwers on rakennetun ympäristön konsultointia tekevä konserni, johon kuuluu 15 yritystä, joista 2 sijaitsee Ruotsissa. Konsernin palveluksessa on noin 270 ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa. Konserni kasvaa koko ajan yritysostojen ja orgaanisen kasvun kautta. Solwers-yhtiöt toimivat itsenäisinä yrityksinä vaalien maan parasta erikoisosaamista ja sitä kulttuuria, joka on tehnyt niistä oman alansa huippuja. Vannomme pienten työyhteisöjen nimeen, joissa asiantuntijat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja keskittymään siihen, mistä nauttivat. Tutustu meihin osoitteessa www.solwers.fi.

Hakuaikamme suurimpaan osaan kesätyöpaikoista päättyy 29.2.2020. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pääset tutustumaan hakuohjeisiin ja kaikkiin avoinna oleviin kesätyöpaikkoihimme tästä.

 

18. PEAB

Peab hakee jälleen kesätyöntekijöitä rakennusalan tehtäviin ympäri Suomen!

Tarjoamme harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen sekä rakentamisen että infra- ja betonialan työtehtävistä. Saat erinomaisen mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimiasi asioita käytännön työhön. Perehdytämme sinut työsuhteesi alussa työtehtäviisi ja kerromme työturvallisuuteen liittyvistä toimintaperiaatteistamme.

Arvostamme rakennusalan opintoja, kokemusta ja oikeaa asennetta. Haku päättyy 29.2.2020 - lue lisää kaikista tarjottavista paikoista ja hae tästä!

 

19. Green Building Partners

GBP hakee harjoittelijaa rakennusten hiilijalanjälkilaskennan projektitehtäviin!

Kiinnostaisiko sinua tehdä töitä kiinteistöliiketoiminnan ympäristövaikutusten pienentämiseksi? Green Building Partners on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa.

Meillä töitä tehdään Pohjoismaiden ensimmäisessä WELL-sertifioidussa toimistossa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi rakennustekniikan alalta, sekä halua kehittyä rakentamisen elinkaariasiantuntijaksi. Tehtävä edellyttää kehityshenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista otetta. Haemme ensisijaisesti kesäharjoittelijaa, joka voisi aloittaa mahdollisuuksien mukaan jo keväällä osa-aikaisena.

Ota yhteyttä ja tule energiseen porukkaamme kasvamaan ja kehittymään kanssamme! Harjoittelijahaku päättyy virallisesti helmikuun lopussa, mutta haastatteluja tehdään jo tämän kuun aikana - toimi siis pian, ja hae paikkaa tästä nyt!

 

 

20. HKL

 

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy!

Etsimme nyt kesäkaudeksi 2020 maanmittausharjoittelijaa sekä sähköinsinööriä. Maanmittausharjoittelijan tehtäviin kuuluvat erilaiset mittatyöt raitiorataverkolla sekä mittatiedon käsittely. Siirry hakemaan paikkaa tästä!

Sähköinsinööriharjoittelijana työskentelet raitiotieradan sähköjärjestelmien parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. infran sähköjärjestelmien ja sähkölaitteiden sekä automaation ohjeistus ja kunnossapidon seuranta, huoltokirjan seuranta, sähköasemien tarkastus ja kunnossapitotyöt sekä raitiotie- ja metrorata-automaatiosähköistyksen erilaiset työt ja tehtävät. Siirry hakemaan paikkaa tästä. Toimi nyt - haku molempiin paikkoihin päättyy 28.2.2020 klo 16.00!