RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme ilmaista somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille.  Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebook-sivullamme (facebook.com/rakennusinsinoorienliitto), Twitterissä (@RILInsinoorit) ja LinkedInissä (https://los.fi/5mQkf). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työntantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti, mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle.

Osoita viestisi jäsenyys- ja viestintäkoordinaattori Mari Rantamäelle osoitteeseen mari.rantamaki (at) ril.fi

Kesätyöt 2018:

Lahden kaupunki, Lahden Tilakeskus

Haemme kesätöihin rakennuttamisesta kiinnostunutta ja oma-aloitteista harjoittelijaa ajalle 1.6.-31.8.18 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu kustannuslaskentatehtävät sekä muut avustavat rakennuttamis- ja/tai valvontatehtävät. Harjoittelija toimii yhteistyössä Lahden Tilakeskuksen muun henkilöstön kanssa. Tehtävänkuvaan sisältyy kustannuslaskennan lisäksi myös erilaisten asiakirjojen laadintaa, kehitykseen liittyviä tehtäviä sekä työmaakäyntejä. Toivomme hakijalta kokemusta Haahtelan Kustannustieto Taku - ohjelman käytöstä.

Tehtävä soveltuu parhaiten opintojen loppuvaiheessa olevalle rakennustekniikan korkeakouluopiskelijalle.

Hae tehtävää Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 27.3.2018 klo 15.00.

Tilakeskus on Lahden kaupungin taseyksikkö, jonka vastuulla on kaupungin toimitilahallinto sekä tilojen rakennuttaminen ja ylläpito. Tilakantaa on 510 000 m2 ja liikevaihto on 57 M€. Henkilökunnan määrä on 49.
Lahti on kasvava ja kehittyvä melkein 120 000 asukkaan kaupunki, jolla on loistava sijainti nopeiden ja hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudusta. Lahden vahvuuksia ovat erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet, hyvät palvelut ja viihtyisät sekä hintatasoltaan kilpailukykyiset asumisen vaihtoehdot. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Avara

Analyytikko / Trainee
Etsimme kehittymishaluista analyytikkoa kiinteistökehittämisen ja liiketoiminnan johtamista tukeviin tehtäviin Helsingin ydinkeskustaan. Odotamme sinulta minimissään 1-2 vuoden korkeakouluopintoja joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Olet tärkeä osa Avaran tiimiä, ja analyysejäsi käytetään uusien hankkeiden ja liiketoiminnan päätöksenteon pohjana.

Keskeiset työtehtäväsi ovat
-Avaran tulevien kehityskohteiden analysointi
-Avustaminen hankekehitys- ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa
-Muut tehtävät kiinteistöliiketoiminnan ja -sijoittamisen osa-alueella mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaisesti.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat laajentaa omaa osaamistasi ja tarttua uusiin haasteisiin sekä päästä kehittymään kiinteistösijoitusyhtiön mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Kykenet toimimaan myös omalla epämukavuusalueellasi vaativien tai osaamisesi rajoja koettelevien projektien parissa. Tukenasi toimii Avaran huippuammattilaisista koostuvat tiimi, ja raportoit työssäsi Avaran johtoryhmän jäsenille.

Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen Tuomas Rantsille tuomas.rantsi@avara.fi viimeistään 1.4.2018 mennessä. Otsikoi hakemuksesi: hakemus + työtehtävä + oma nimi. Voit halutessasi lisätä mukaan myös videomuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, tavoitteistasi ja motivaatiostasi nimenomaan tätä työtehtävää kohtaan.

Lisätietoja saat kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsilta, 040 838 5276 / tuomas.rantsi@avara.fi. Yhteydenotot klo 8 - 16.00 välisenä aikana. Katso koko ilmoitus tarkempine tietoineen Avaran rekrytointisivulta tästä linkistä.

Sievitalo Oy

Kesätyöntekijäksi asuntorakentamisen hankekehitykseen Vantaalle? Kesätyöntekijänä pääset osaksi hankekehitystiimiä, jossa tehtäväsi painottuvat tonttihankinnan avustaviin tehtäviin. Pääset osallistumaan myös muihin hankekehityksen tehtäviin mm. RS-rahoituksen ja asuntoyhtiöiden hallinnon dokumenttien valmisteluun, ja näet hankekehitystyön tonttihankinnasta yhtiön luovutukseen. Työssäsi vuorottelevat itsenäinen ”paperityö” ja aktiiviset yhteydenotot yhtiön ulkopuolisiin tahoihin.

Työ sopii esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusalan tai arkkitehtuurin opiskelijalle. Katsomme eduksi asemakaavoituksen tuntemuksen ja kiinteistötietojärjestelmän käyttökokemuksen. Arvostamme analyyttistä työotetta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja Microsoft Office -työkalujen käyttökokemusta.

Työ on kesätyö, mutta voi alkaa osa-aikaisena jo keväällä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi viimeistään 12.3.2018 sähköpostitse teea.luotojarvi@sievitalo.fi

Lisätietoja antaa Teea Luotojärvi, puh: 044 4455 700, sähköposti: teea.luotojarvi@sievitalo.fi.

Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä. Katso ilmoitus Sievitalon sivuilta.

 

Rakennusteollisuus RT ry

Rakennusteollisuus RT ry hakee korkeakouluharjoittelijaa/projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää kolme kuukautta ja sen ajankohta voidaan sopia joustavasti maalis–elokuun välille. Harjoittelijan/projektipäällikön tehtävänä on selvittää, miten rakennusalalla voitaisiin tarjota laajemmin työelämään tutustumisjaksoja (TET) peruskoululaisille.

Projekti sisältää mm.:

  • Työelämään tutustumisjaksojen ja rakennusalan työturvallisuusmääräysten yhteensovittamisen
  • Parhaiden käytänteiden keräämisen rakennusalan yrityksistä
  • Soveltuvien ratkaisuiden kehittämisen ja niiden käyttöönottosuunnitelman tekemisen rakennusalalle

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, korkeakouluopintoja ja soveltuvaa työkokemusta. Valitun henkilön odotetaan tekevän projektisuunnitelmansa hyvin itsenäisesti. Työssä ovat eduksi rakennusalan työturvallisuuskäytäntöjen ja/tai TET:n tavoitteiden tuntemus. Työhön sisältyy matkustamista pääkaupunkiseudun alueella, mutta työtä voi suurelta osin tehdä myös etänä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiamies Lauri Pakkanen, p. 050 522 7797.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.3.2018 osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi otsikolla Korkeakouluharjoittelija / Projektipäällikkö.

 

IdeaStructura Oy
Ideastructuran kesätyöhaku on alkanut. Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin toimipaikkoihimme – Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Kokkolaan. Kokkolassa on lisäksi kaksi rakennesuunnittelijan paikkaa auki! Kesäharjoittelijamme sijoittuvat korjausrakentamisen avustaviin rakennesuunittelu- ja kuntotutkimustehtäviin. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: minna-mari.sivunen(at)ideastructura.com, aiheella kesätyö ja paikkakunta, johon haet.

Haluaisimme että kerrot itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä sinua kiinnostaa ja miksi haluat juuri meille? Liitä hakemukseesi myös ansioluettelo. Hakuaika päättyy helmikuun lopussa 2018. Ilmoitamme kaikille hakijoille kunkin tilanteesta hakuprosessissa tiistaihin 6.3.2018 mennessä. Katso lisää täältä: https://www.ideastructura.com/toihin/

Boost Brothers Oy

Boost Brothers on ketterä rakennusalan toimija, joka saa aikaan suuria asioita. Missiomme on viedä rakennusalan tuottavin tieto käytäntöön. Olemme toteuttaneet 400 projektia yli sadalle asiakkaalle. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää kansainvälistä rakennuttamisen ja rakennusliiketoiminnan kärkiosaamista, sekä auttaa asiakkaitamme konkreettisilla tuloksilla.

Haemme huhtikuussa alkavaan Fast Track -ohjelmaamme opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita. Harjoitteluohjelma kestää kolme kuukautta, missä pääset työstämään case-tehtävää oikealle yritysasiakkaalle saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta. Harjoittelu on osa-aikainen ja palkallinen (20 - 37,5 h/viikko). Harjoittelun ajankohta pyritään sopimaan hakijan opiskeluaikataulu huomioiden. Lähetä hakemuksesi 8.2.2018 mennessä CV:n kera rekry@boostbrothers.fi
Tutustu Fast Track -ohjelmaamme: https://boostbrothers.fi/rekry/#fasttrack
Tutustu yritykseemme: https://boostbrothers.fi
 

NCC

Kaikki hyöty irti kesätöistä! NCC:llä pääset mukaan laadukkaaseen harjoitteluohjelmaan, jossa valmennamme sinusta myös parhaan käytännön osaajan. Rakennamme harjoittelusi osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Taitojesi karttuessa saat lisää vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä. Harjoitteluohjelma toimii meidän tärkeimpänä rekrytointikanavana, joten kannattaa hypätä heti haalariharjoittelusta mukaan! Tutustu ja hae heti: https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/haku-ja-yhteystiedot/avoimet-harjoittelupaikat/

Vahanen

Vahanen tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kiinteistö- ja rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin kesätöiden merkeissä. Meillä on tarjolla kesätyöpaikkoja mm. arkkitehtuurin, talotekniikan, linjasaneerauksen, rakennesuunnittelun, rakennusfysiikan, rakennuttamisen sekä valvonnan ja ympäristöpalveluiden parissa toimipisteissämme ympäri Suomen. Meillä rakennetaan onnistujia. Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme tänä kesänä! Katso avoimet paikat ja hae: https://vahanen.com/fi/kesatyo/

Ramboll

Teekkari, tervetuloa Rambolliin! Palkkaamme tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä eri toimipisteisiimme mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin. Katso avoimet paikat ja hae 28.2. mennessä: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/kesatyohaku Odotamme hakemustasi!
 

WSP

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? Meillä työskentelee eri alojen ammattilaista projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina ja konsultteina. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön. Tutustu urasivuihimme ja kesätyöpaikkoihin ja hae 16.2. mennessä: https://wspfinland.teamtailor.com/

YIT

Kesäisin rakennusalan mielenkiintoisimmat kesätyö- ja harjoittelumahdollisuudet avautuvat innostuneille tekijöille työmaillamme ympäri Suomea. Harjoittelijamme pääsevät jakamaan kokemuksia toistensa kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Annamme mahdollisuuden näyttää kykysi haastavien työtehtävien parissa, ja monipuoliset tehtävämme kehittyvät mukanasi. On vahvuutesi missä tahansa tehtävässä, haluamme sinut pelaamaan joukkueeseen, joka saavuttaa voitot yhdessä. Jaossa on paikkoja rakentamisen ja kalustopalvelun alalta sekä toimistotehtäviä eri puolella Suomea. Tarkenna hakemuksessa millaisesta työstä olet kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja koko hakuajan, jo heti sen ensi päivistä lähtien. Katso lisää täältä: https://www.yitgroup.com/fi/toihin-yitlle/opiskelijoille

Destia

Tule tositoimijaksi Destiaan. Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla. Katso lisää: https://www.destia.fi/tyopaikat/avoimet-kesatyopaikat.html

Vertex Systems Oy

Haluatko kehittyä ohjelmistoalan ammattilaiseksi? Tule kehittämään Vertex BD -rakennussuunnitteluohjelmistoa ketterillä menetelmillä. Etsimme 2.-3. vuosikurssin yliopisto-opiskelijoita tai jo pidemmälle opinnoissaan edenneitä. Katso avoimet kesätyöpaikat ja tutustu Vertexin kesätyöntekijöihin www.vertex.fi/rekry

Hartela-yhtyöt Oy

Hartela on suomalainen, valtakunnallinen rakennusyhtiö, joka työllistää noin 600 ammattilaista. Toimimme kuudella paikkakunnalla ja teemme työtä ammattiylpeydellä, aloitteellisesti ja asiakasläheisesti. Haluatko meidän joukkueeseen? Katso pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen avoimet paikkamme: http://www.hartela.fi/fi/hartela/tyopaikat/avoimet-tyopaikat

VR Track

VR Track on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys. Olemme radanrakentajana Suomen suurin ja yksi maamme suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, jossa meillä on paikalliset tytäryhtiöt.

Olemme allianssityöskentelyn rautaisia ammattilaisia ja vahvasti mukana kehittämässä inframallinnusta ja alan teknologiaa. Toimimme tällä hetkellä Tampereen Raitiotieallianssissa ja Raide-Jokeri-hankkeessa yhdessä allianssikumppaniemme kanssa. Tämän lisäksi pilotoimme parhaillaan yhdessä Liikenneviraston kanssa allianssimallin soveltuvuutta infran kunnossapitoon Lounaisrannikon rataverkolla.

Haemme 8.1.−11.2. jälleen kesätyöntekijöitä ympäri Suomen. Huhtikuussa etsimme puolestaan traineita jälleen syksyllä starttaavaan VR Track Trainee -ohjelmaamme. Tsekkaa molemmat mahdollisuudet nettisivuiltamme: vrtrack.fi/opiskelija.

Insinööritoimisto SRT – Uusimaa Oy

Insinööritoimisto SRT – Uusimaa Oy hakee kesälle 2018 diplomityöntekijää/kesätyöntekijää Järvenpäähän. Hakemuksia otetaan vastaan tammi-maaliskuussa ja työkin voi alkaa hyvissä ajoin keväällä. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen seppo.heikkinen@srtoy.net. Mahdollisuus perehtyä rakennesuunnittelun eri osa-alueisiin, 3d-mallintamisesta kehitystehtäviin uudenaikaisilla työkaluilla ja laskentaohjelmistoilla sekä jatkaa yrityksen palveluksessa vakituisena työntekijänä. Diplomi- /kandidaattityön tekemisen kautta mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan. Tiedusteluihin vastaa DI Seppo Heikkinen p. 044 – 7694 460. Katso lisää:  www.srtoy.net/uusimaa

Pöyry

Tule kesätöihin Pöyrylle! Meillä pääset työskentelemään alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa, joilla on kokemusta mitä moninaisimmista hankkeista sekä Suomessa että muualla maailmassa. Meille on tärkeää, että olet halukas haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja kehittymään suunnittelun tai konsultoinnin todelliseksi ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa projekteissa. Katso avoimet kesätyöpaikkamme osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla/poyry-opiskelijoille.

SWECO
Tule unelmien kesäduuniin Swecolle! Haemme rakennesuunnittelijaharjoittelijoita toimipisteisiimme ympäri Suomea sekä pääkaupunkiseudulle betoniasiantuntijaharjoittelijaa ja korjausrakentamisen valvojaharjoittelijoita.

Kesätyöhakumme jatkuu 11.2.2018 saakka, mutta teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian!  Tutustu tarkemmin paikkoihin ja laita hakemus tulemaan: http://www.sweco.fi/ura/kesatyot2018/

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

 

Sitowise

NextGen – tulevaisuutesi on täällä! Oletko intohimoisesti tekniikkaan ja tulevaisuuden rakennettuun elinympäristöön suhtautuva yliopisto- tai AMK –opiskelija? Uskallatko kyseenalaistaa nykykäytännöt ja katsoa asioita tuoreista näkökulmista?

Hae mukaan NextGen harjoittelijaohjelmaan osaksi suunnittelu-, konsultointi- ja digipalveluiden kärkijoukkoa. Palkallisessa harjoitteluohjelmassa saat huipputaitureidemme tuen ja pääset työskentelemään joustavasti opintojesi ohessa aitojen projektien parissa.

Lue lisää ja hae mukaan: sitowise.com/nextgen. Hakuaika ohjelmaan on 10.1. - 6.2.2018.

 

Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi)

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kesätöihin dynaamiseen virastoon Trafiin. Trafilla on tarjolla mielenkiintoisia ja eripituisia kesätöitä, joista monet soveltuvat eriomaisesti myös teekkareille. Ensimmäisten hakuajat menevät umpeen jo helmikuun puolessa välissä, lisää paikkoja ilmoitetaan kevään aikana. Katso tarkemmat tiedot täältä https://www.trafi.fi/trafi/toihin_trafiin/kesaduunit_2018

Uponor

Upoonorilla on avoinna useita mielenkiintoisia paikkoja. Katso lisää: https://www.uponor.fi/yritys/uponor-tyonantajana/avoimet-tyopaikat/kesatyontekijat

 

Granlund

Olemme talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni, jossa voit työskennellä 20 paikkakunnalla Suomessa. Panostamme uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämiseen.

Sinä olet opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija, joka haluaa kehittyä talotekniikka- ja kiinteistöalan asiantuntijana. Etsit opintojasi vastaavaa työtä paikassa, jossa haluat edetä myös tulevaisuudessa. Erilaisten suunnitteluohjelmien osaaminen ja mahdollinen aiempi kokemus alalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Oikea asenne ja halu oppia painaa eniten.

Kesätyöhakumme on auki 16.2.2018 asti auki osoitteessa: http://www.granlund.fi/ura-granlundilla/kesatyo/