RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme ilmaista somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille. Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebook-sivullamme (facebook.com/rakennusinsinoorienliitto), Twitterissä (@RILInsinoorit) ja LinkedInissä (https://los.fi/5mQkf). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti, mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle.

Osoita viestisi jäsen- ja viestintäassistentti Jenni Aholalle osoitteeseen jenni.ahola (at) ril.fi

 

AVOIMET KESÄTYÖPAIKAT VUONNA 2019

1. Destia

Kesätöihin Destiaan? Destia palkkaa tänäkin vuonna lähes 200 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Tarjolla on paikkoja haalariharjoittelusta työnjohtoharjoitteluun sekä mahdollisuus tutustua infrasuunnitteluun sekä työkoneautomaatioon. Tervetuloa tositoimiin!

Katso Destian kaikki avoimet paikat tästä ja toimi pian - useiden paikkojen haku päättyy jo 20.1.2019!

 

2. SRV

 

Hei rakennusalan tai talotekniikan opiskelija! Etsitkö kesätyötä, jossa voisit kerryttää työkokemusta ja osaamista osallistuen samalla tulevaisuuden kaupunkien, kotien ja työpaikkojen kehittämiseen? SRV etsii pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle, Turkuun, Jyväskylään ja Ouluun useita haalari-, mestari- ja insinööriharjoittelijoita työskentelemään rakentamisen, infran ja talotekniikan parissa sekä insinööriharjoittelijoita työskentelemään kustannuslaskennan ja hankinnan tehtävissä.

 

Tsekkaa SRV:n kaikki avoimet harjoittelupaikat tästä ja hae paikkoja viimeistään 27. tammikuuta!

 

3. Fira

Tule muuttamaan rakennusalaa Firalle!

Etsimme kesäksi 2019 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista.

Katso vapaat paikat tästä ja hae heti. Kesäharjoitteluhaku on käynnissä 31.1.2019 asti.

 

4. Optiplan

Optiplan on valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hae meille harjoitteluun,  saat mahdollisen harjoittelupaikan lisäksi tilaisuuden hypätä tulevaisuuden urapolullesi.

Hakuaika 17.12.2018–31.1.2019. Lue tästä lisää ja hae heti.

 

5. Pöyry

Haku Pöyry Stars -urapolkuohjelmaan on nyt auki – hae 31.1. mennessä

Kahden vuoden Pöyry Stars -urapolku rakentuu kokoaikaisista kesätöistä, sinulle sopivasta määrästä osa-aikatyötä lukuvuoden aikana, diplomi- tai opinnäytetyöstä sekä mahdollisesta ulkomaanjaksosta jossakin Pöyryn 40 toimintamaasta. 

Ohjelmaan valitut tulevat työllistymään Pöyryn yksiköihin eri puolilla Suomea. Ohjelma rakentuu ennalta määriteltyjen Training Day -teemapäivien ympärille, ja kukin ohjelmaan valittu saa Pöyryltä oman mentorin. Työn tarkempi sisältö ja ohjelman rakenne määritellään kullekin valitulle Staralle yksilöllisesti omasta tilanteesta, osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen.

Hae nyt! Haku on auki tammikuun loppuun saakka täällä.

 

6. NRC Group 

VR Track yhdist voimansa NRC Groupin kanssa tammikuussa 2019 muodostaakseen Suomen suurimman raideinfraan keskittyvän toimijan NRC Group Finlandin. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2017 oli noin 520 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista Suomessa 1450 ja yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä. Me suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme Suomen  merkittävintä infraa. Tähän työhön tarvitsemme parhaat osaajat.

Hae tästä NRC Groupin kesätyöpaikkoja! Toimi pian, monet haut päättyvät jo 31.1.2019!

 

7. Espoon liikennesuunnitteluyksikkö

Espoon Liikennesuunnitteluyksikkö etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin. Kesäharjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneemman suunnittelijan ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, pyöräilyn edistäminen, pikaraitiotiesuunnittelu, liikennelaskennat ja muut liikenneselvitykset.

Hae viimeistään 31.1. Espoon kaupungin sivuilta työavaimella 4-191-18.

 

8. Rejlers

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii aina parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita.

Harjoittelijanamme osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin. Oletko sinä Rejlersin seuraava Kultahippu?

Lue tästä lisää harjoitteluohjelmasta! Haku aukeaa tammikuun lopussa.

 

9. Helsingin kaupunkiympäristön toimiala

Hae kesätöihin Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle!

Helsingin kaupunkiympäristön toimialla tehdään töitä suunnittelun, rakentamisen, ylläpidon ja ympäristöpalveluiden parissa. Työmme vaikuttaa voimakkaasti siihen, millainen kaupunki Helsinki on ja millainen siitä tulee.

Useita kesätyöpaikkoja on nyt auki liittyen mm. liikenne- ja katusuunnitteluun, alueiden käyttöön ja valvontaan, sisäilmaan, rakennesuunnitteluun, asemakaavaprosesseihin, taitorakenteisiin, yleiskaavoitukseen, maaomaisuuden kehittämiseen ja rakennusten tietomallinnukseen.

Hae paikkoja tästä Helsinkirekryn sivuilta! Hakuaika päättyy 8.2.2019.

 

10. Sitowise

Kesätyörekry! Rakennetun ympäristön tuleva ihmeidentekijä – tervetuloa kaltaistesi joukkoon oppimaan! Meillä Sitowisessä tehdään joka päivä pieniä ja suuria ihmeitä rakentamisen koko elinkaarelle. Me haemme nyt kesätyöntekijöitä eri paikkakunnille, eri toimialoille. Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, ja meillä lähes 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin.

Lupaamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vastuuta kokemuksesi mukaan, sekä ammattitaitoisen ja osaavan työyhteisön tuen. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin. Onko sinunkin tulevaisuutesi täällä – rakennetun ympäristön tulevana ihmeidentekijänä?

Hae vapaita paikkoja tästä! Ensimmäiset haut loppuvat jo 30.1!

 

11. Granlund

Granlundin harjoitteluhaku on alkanut! Granlund on vuosikymmenten aikana kasvanut LVI-suunnittelutoimistosta laaja-alaiseksi kiinteistö- ja rakennusalan konserniksi. Meillä on tarjolla harjoittelupaikkoja esimerkiksi näiden alojen opiskelijoille: • LVI-tekniikka • Sähkötekniikka • Energiatekniikka • Ympäristötekniikka • Rakennetekniikka • Automaatiotekniikka • Ohjelmistotekniikka • Kiinteistötalous

Meillä suhtaudutaan harjoittelijoihin tulevina työntekijöinä, siksi opiskelijat halutaan oikeisiin hommiin mukaan heti alusta lähtien. Toimipisteemme tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Hae tästä harjoitteluhakukampanjan avoimia paikkoja! Haku on käynnissä 14.12.2018–15.2.2019.

 

12. Ruukki

Kesätöihin Ruukille?

Etsimme kesäksi 2019 rakennusalan opiskelijoita erilaisiin tehtäviin suunnittelusta hankintaan Pohjanmaalle Peräseinäjoen, Pietarsaaren ja Vaasan konttoreille. Lisäksi Vimpelin ja Alajärven tehtailla on kymmeniä paikkoja auki tuotantoon, logistiikkaan ja asiakaspalveluun.

Ruukki Construction Oy on markkinajohtaja sekä omakotitalojen katoissa että teollisuuden rakennusten julkisivuratkaisuissa. Lisäksi olemme johtava teräsrunkojen tuoteosaurakoitsija käsittäen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Myymme ja valmistamme energiatehokkaita rakentamisen ratkaisuja erityisesti Pohjois- ja Itä-Euroopan alueella. Työllistämme noin 2.500 työntekijää 15 eri tuotantoyksikössä ympäri Euroopan.  

Ruukilla saat näyttää taitosi markkinajohtaja yrityksessä joka kehittää henkilöstöään pitkäjänteisesti.

Katso vapaat paikat tästä ja hae heti. Kesäharjoitteluhaku on käynnissä ja ensimmäiset haut päättyvät jo 14.2!

 

13. Sweco

Tule unelmien kesäduuniin Swecolle!

Huomio tekniikan alan opiskelijat! Sweco hakee kesätöihin opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä rakennus- ja suunnittelualan asiantuntijoina. 

Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. Mahdollinen suunnitteluohjelmien osaaminen tai aiempi kokemus alalta, esimerkiksi työmaa- tai suunnittelutehtävistä, on eduksi. Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin positiivista ja uuden oppimiseen motivoitunutta asennetta. Tarjoamme kesätöitä toimipisteissämme ympäri Suomea.

Swecon kesätyöhaku on avoinna 17.2.2019 asti, mutta nopeat syövät hitaat, eli kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa kesäduunipaikka mahdollisimman pian. Hae paikkoja tästä!

 

14. Hartela

Oletko innokas tiimipelaaja, jonka sydän sykkii rakennusalalle? Jos tartut hymyssä suin töihin ja olet luotettava työkaveri, niin Hartelassa on tarjolla antoisa kesä raksahommissa. Meillä saat rakentaa juuri sellaisena kuin olet.

Tarjoamme niin rakennustyöntekijöiksi ja työnjohtajiksikin opiskeleville kesätöitä tai harjoittelupaikkoja raksalla. Hae maaliskuun loppuun mennessä paikkaa ja katsotaan mitä voimme tarjota! Kesätyöpaikkoja on tarjolla pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Raumalla ja Oulussa.

Täytä täältä hakemus Hartelalle pian, sillä paikkoja täytetään jo nyt!

 

15. Vahanen

Tekniikanalan opiskelija! Kesätyöhakumme on käynnissä!

Miksi valita kesätyönantajaksi Vahanen? Olemme alamme vastuullisin kesätyönantaja (2018) ja meillä rakennetaan onnistujia! Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme mielenkiintoisten projektien parissa tulevana kesänä!

Tervetuloa rakentamaan kanssamme onnistumisia!

Tutustu tästä kaikkiin kesätyöpaikkoihin ja siihen, minkälaista on olla Vahasella töissä. Vahasen kesätyöhaku jatkuu 28.2.2019 saakka. 

 

16. IdeaStructura

IdeaStructuralle kesätöihin!

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Meillä tiimit tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Luomme urapolkuja uusille työntekijöille pitäen mielessä sekä yrityksen että työntekijän kehittymisen – uuden oppiminen lisää työn mielekkyyttä.

Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin toimipaikkoihimme – Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Kokkolaan. Kesäharjoittelijamme sijoittuvat korjaus- ja uudisrakentamisen avustaviin rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtäviin. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: anuminja.karhu(a)ideastructura.com, aiheella kesätyö ja paikkakunta, johon haet.

Haluaisimme että kerrot itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on ja mikä sinua kiinnostaa? Liitä hakemukseesi myös ansioluettelo, niin räätälöidään Sinulle mielenkiintoinen kesätyö!

Hakuaika päättyy helmikuun lopussa 2019.

 

17. WasaGroup-konserni

 

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakentamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

WasaGroupin avoimet työpaikat kesälle 2019 ovat:

  • Arkkitehti- tai rakennusarkkitehtiopiskelija WasaPlaniin
  • Rakennesuunnittelijaopiskelija WasaPlaniin
  • LVI-insinööriopiskelija WasaPlaniin
  • Työnjohtoharjoittelijoita WasaConiin
  • Laskenta- ja/tai hankintaharjoittelija WasaGroupiin

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi. Samassa osoitteessa voit tutustua työnantajavideoomme.

 

18. NCC

Opiskeletko rakennusalaa AMK:ssa tai korkeakoulussa? Haluatko mukaan vaikuttamaan ja kehittämään rakennusalaa hyvässä porukassa? Jos vastasit ”kyllä”, harjoitteluohjelmamme voi olla juuri sinulle! 

Haku NCC:n kesän 2019 harjoitteluohjelmaan on alkanut ja se jatkuu 28.2.2019 saakka. Haastattelut aloitetaan jo tammikuussa, joten toimi siis nopeasti ja hae paikkoja harjoitteluohjelmaan heti tästä! 

 

19. YIT

Haluaisitko olla rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöjä joukkueessa, jossa arvostetaan tekemisen meininkiä? YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä.

Luodaksemme entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä, raudanlujassa joukossamme työskentelee yli 10 000 rakennusalan asiantuntijaa työnjohdon taitajista hankinnan huippuosaajiin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa osaavaa porukkaamme, ja YIT Polulla työmaillamme ja toimistoissa työskenteleekin vuosittain yli 1000 harjoittelijaa erilaisissa rakentamisen ja tukifunktioiden tehtävissä.

Lue lisää mahdollisuuksista, tutustu edellisten harjoittelijoidemme kokemuksiin ja lähetä oma hakemuksesi YIT:n verkkosivuilta. Kesätyöhaku on avoinna 28.2. asti.

 

20. A-insinöörit Oy

Ensi kesä A-insinöörinä? Me lupaamme kasvattaa aloittelijasta asiantuntijan!

Tule hankkimaan kannuksia ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon, jossa tehdään isoja asioita yhdessä. Etsimme kesätyöntekijöiksi ja -harjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Katso kaikki paikat tästä ja lähetä hakemus viimeistään 28.2.!

 

21. Welado

Kiinnostaako kesä infrarakennuttamisen parissa?

 

Etsimme kesäksi 2019 uusia weladolaisia Ouluun, Tampereelle, Helsinkiin, Lappeenrantaan ja Kouvolaan sekä tie- että ratarakennuttamisen projekteillemme. Rakennuttamisen- ja valvonnan työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi, kokemustaustasi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti.

 

Welado on vahvasti kasvava, infrarakennuttamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Meillä työskentelee intohimoisia huippuosaajia muun muassa projektijohtajina ja  -päällikköinä, valvojina, sekä erilaisina asiantuntijoina esimerkiksi turvalaite-, turvallisuus-, ympäristö-, digitalisaatio-, hankinta- tai sähkörata-asiantuntijuuden aloilla. Työnantajana perusperiaatteitamme ovat avoimuus, joustavuus ja innostava toimintakulttuuri. Yksi strategisista arvoistamme on olla tekijöillemme paras työnantaja, mikä näkyy muun muassa kilpailukykyisinä työsuhde-etuina, joustavana työaikana ja -paikkana sekä tietenkin tärkeimpänä – erinomaisena työnteon ilmapiirinä.

 

Tutustu meihin tarkemmin Instagramissa @Welado_official tai Facebookissa @WeladoOfficial, ja näe mitä tarkoittaa olla weladolainen. Käy katsomassa myös opiskelijakisa (julkaistaan 17.1), jossa voit voittaa 500€ elektroniikkalahjakortin.

 

Hae tästä mukaan rohkeasti avoimeen, empaattiseen ja tekijöilleen parhaaseen työyhteisöön 28.2 mennessä!

 

 

22. Wärtsilä

 

Kiinnostaako sinua haastava, koulutustasi tukeva kesätyö kansainvälisessä ympäristössä Vaasan, Turun tai Helsingin maisemissa? Jatka lukemista!

Wärtsilä is the global leader in smart technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets. We enable sustainable societies with smart technology. Join us this summer!

We are hiring 500 students from all technical and business fields to work with us in challenging positions. Depending on your skills and interests, you could work in areas like research and development, technical expertise, design, project management, technical information, documentation and quality.

Heräsikö kiinnostus? Hae Wärtsilän paikkoja tästä! Haut päättyvät 28.2.2018.


23. Tampereen tilapalvelut Oy

Tampereen Tilapalvelut Oy on Tampereen kaupungin omistama rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Kohteemme vaihtelevat kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Huolehdimme että julkiskiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistön koko elinkaaren ajan. Meillä on tarjolla kesäharjoittelupaikkoja julkiskiinteistöjen rakennuttamisesta ja ylläpidosta kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille.

Tampereen tilapalveluiden haut ovat avoinna 24.2. asti, joten ole nopea! Tutustu harjoittelupaikkoihin ja lue lisää kesätyöstä tästä!

 

24. JM Suomi Oy

 

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Vuonna 2006 perustettu JM Suomi Oy työllistää tällä hetkellä noin 60 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. 
Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

 

Aluekohteemme käynnistyvät vuoden 2019 alussa ja tulemmekin rakentamaan lähivuosina noin 3000 asuntoa.
HAEMME KESÄTYÖNJOHTAJIA
Vastaamaan aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja osaat sekä haluat johtaa työntekijöitä työmaalla.

 

Edellytämme haettavaan toimeen soveltuvia rakennusalan opintoja sekä halua oppia ja kehittyä. Lisäksi kokemus vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä tai kokemus asuntorakentamisen ja rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi.
Arvostamme pioneerihenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja, halua oppia ja kehittyä sekä pilkettä silmäkulmassa.
Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä tukea työssäsi. Lisäksi tarjoamme avoimen työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

 

Tehtävään liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä tuotantojohtajaamme Kari Mikonsaareen puh. 050 3673 110.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 1.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”kesätyönjohtaja”.

 

 

25. Haahtela

 

Haahtela-yhtiöt on rakentamisen projektinjohtoon, rakennus- ja kiinteistöalan sekä henkilöstöhallinnan tutkimukseen ja kehitykseen, sekä kiinteistöjen, rakentamisen ja henkilöstöhallinnon ohjelmistokehitykseen erikoistunut organisaatio.

 

Meillä jokainen ratkaisu tehdään ensisijaisesti tuomaan asiakkaallemme pitkän elinkaaren hyötyä ja kustannussäästöä. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää uusia tuotteita ja menetelmiä, jotka toimivat suunnannäyttäjinä rakentamisessa, toimivien toimitilojen suunnittelussa ja henkilöstön resursoinnissa ympäri maailmaa.

Katso Haahtela-konsernissa avoinna olevat kesätyöpaikat tästä ja hae kesätyöpaikkaa viimeistään 28.2.2019 mennessä.