RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

RIL toteuttaa vuosittain kesätyökampanjan, jossa työntantajat voivat tarjota teekkareille kesätöitä RILin kanavien välityksellä.
 

Kesätyökampanja 2021

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme ilmaista somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille. Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebookissa (facebook.com/RILInsinöörit), Instagramissa (@rilinsinoorit) ja LinkedInissä (linkedin.com›ril-finnish-association-of-civil-engineers). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti, mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle.

Osoita viestisi RILin jäsen- ja viestintäkoordinaattori Jenni Aholalle osoitteeseen jenni.ahola(at)ril.fi

Kesätyöpaikat päivittyvät tälle sivulle mukaan, milloin paikkojen haku päättyy, aiemmin päättyvät haut ylimpänä.
 

Kesätyökampanjan yhteydessä ilmoitukset RILin kanavissa alennetuin hinnoin!

Kesätyöhaun yhteydessä olemme päättäneet tarjota kampanjahintaan myös tavallisten työpaikkailmoitusten sekä muiden yritysten ilmoitusten julkaisun kanavissamme. Julkaisemme ilmoituksia RILin jäsenuutiskirjeessä ja kohdennetussa RIL-Extra -uutiskirjeessämme.

Tavoita ilmoituksellasi rakennetun ympäristön alan taitavimmat osaajat – lähetä ilmoituksesi tai kysy lisätietoja RILin toimistolta Jenni Aholalta jenni.ahola@ril.fi 

 

Kesätyöpaikat vuonna 2021


1. Espoon kaupunki / liikennesuunnittelu

Liikennesuunnitteluyksikkö etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin 3-4 kuukaudeksi. Kesäharjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneemman suunnittelijan ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, pyöräilyn edistäminen, pikaraitiotiesuunnittelu, liikennelaskennat ja muut liikenneselvitykset. Työntekijältä odotetaan toimistotöiden lisäksi valmiutta tehdä maastolaskentoja.

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään 3 vuotta yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskellut henkilö. Hakuaika päättyy 29.1.2021; hae paikkaa tästä!

 

2. Boost Brothers

Boostin vuoden 2021 Fast Track- asiantuntijaharjoitteluohjelman haku on nyt käynnissä! Etsimme joukkoomme motivoituneita, tulevaisuuden rakennuttamisen asiantuntijoita monipuolisiin työtehtäviin, jotka voivat liittyä muun muassa rakennusprojektien hankevalmisteluun, kustannuslaskentaan, hankintoihin tai projektinjohtoon ja valvontaan.

Voit opiskella tekniikkaa niin ammattikorkeakoulussa kuin yliopistossa. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut toimimaan rakennusalan kärjessä. Tarjoamamme työtehtävät räätälöidään henkilökohtaisesti vastaamaan alan osaamistasi.

Ohjelma starttaa 2021 huhtikuussa ja paikkoja on rajatusti. Hae siis mukaan kehittämään rakennusalaa huippuosaajien joukkoon! Hakuaika päättyy 31.1.2021 ja mukaan pääset lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n ja mahdollisen LinkedIn-linkin kera osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi otsikolla "Fast track". Lisätietoja ohjelmasta ja hausta löydät täältä!

 

3. Welado Oy

Miltä kuulostaisi kesätyöt rakennuttamisen ja projektinjohdon parissa? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! Welado on kovassa kasvuvauhdissa oleva konsulttitalo, jonka asiantuntijat toimivat projektinjohto- ja valvontatehtävissä rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuusrakennuttamisen hankkeissa.

Palkkaamme kesäksi parikymmentä projekti-insinööriharjoittelijaa eri puolille Suomea. Kirjaamme jo työsopimukseen, että “jokaisen weladolaisen tärkein tehtävä on mahdollistaa muiden menestyminen ja työyhteisön hyvinvointi.” Pehmeiden arvojen ja yhteistyön lisäksi rohkeat kokeilut ja jatkuva oppiminen ovat meille tärkeitä teemoja. Jos koet nämä asiat myös sinulle merkityksellisiksi, hae meille tammikuun 2021 aikana! Lisätiedot ja haku täällä!4. Valmet

Hei sinä RIL:in teekkarijäsen! Valmetilta löytyy paikkoja myös rakennetun ympäristön opiskelijoille ympäri Suomen. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä energia tekniikan suunnittelusta ja prosessisuunnittelusta aina rakennushankkeen projektin johdon tehtäviin.

Tarjoamme tänä kesänä noin 400 opiskelijalle töitä erilaisissa tehtävissä Valmetin toimipaikoilla ympäri Suomen. Suurin osa tehtävistä sijoittuu tuotantotehtäviin tehtaillamme sekä erilaisiin suunnittelu-, projektinhallinta- ja tuotekehitystehtäviin sekä hankinnan ja logistiikan tehtäviin, mutta kesätöitä on tarjolla esimerkiksi taloushallinnon, markkinoinnin, HR:n ja IT:n parissa. Hakumme kesälle 2021 on auki 4.1.-14.2.2021. Lisätiedot ja haku täällä!

 

5. Maisemarakennus Viitanen Oy

Maisemarakennus Viitanen Oy on maanrakennusalan kokenut ammattilainen. Toteutamme kunnallistekniikkahankkeita, sekä vesi- ja viemäritöitä. Meillä on laaja asiantuntemus paineviemärijärjestelmistä ja rakennusliikkeiden rakennuspohjista. Toimimme Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Uudenmaan alueella. 

Tarjoamme kesätyöpaikan kahdelle motivoituneelle ja oppimishaluiselle alan opiskelijalle. Täytämme kesätyöpaikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, eli toimi pian ja katso lisätiedot täältä!

 

6. Ramboll

Hoi sinä korkeakouluopiskelija! Kasvata oman alan osaamistasi ensi kesänä Rambollissa.

Kesätyöhakumme on käynnissä ja paikkoja on avoinna toimistoissamme eri puolilla Suomea.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisia töitä mm. meneillään olevissa asiakasprojekteissamme
  • kattavan perehdytyksen
  • oman työohjaajan ja
  • liittojen suositusten mukaisen palkan.

Katso paikat ja hae paikkoja täältä 21.2.2021 mennessä!

 

7. YIT

Oletko innokas ja oppimishaluinen uran alkuvaiheessa oleva osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa kannustavassa työporukassa? Haluatko kehittyä osana joukkuetta, joka rakentaa parempia kaupunkeja ja toimivampaa infrastruktuuria? Tule harjoittelijaksi YIT:lle! 

Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia monien eri alojen opiskelijoille ympäri Suomen. Löydät meiltä kaikki ison talon mahdollisuudet – kasvun paikkoja on tarjolla sekä työmaalla että toimistossa.

Hakuaika päättyy 28.2.2021, mutta luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, joten haethan pian! Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin tästä!

 

8. A-Insinöörit

Rakennusalan tulevaisuuden tekijä, hae ensi kesäksi A-Insinööriksi! Pääset tekemään isoja ja oikeita töitä sekä projekteja ja painamaan hommia isolla asenteella. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa.

Kesä A-Insinöörinä voi odottaa sinuakin, tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa! Toimi heti tai viimeistään 28.2.2021 mennessä ja siirry hakemaan paikkoja tästä!

 

9. Peab

Rakennusalan, asfaltoinnin ja betoni-ja kiviainesliiketoiminnan kesätyöhaku on nyt auki, hae viimeistään 28.2.2021!
Tarjoamme harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen sekä rakentamisen että infra- ja betonialan työtehtävistä.
Saat erinomaisen mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimiasi asioita käytännön työhön. Perehdytämme sinut työsuhteesi alussa työtehtäviisi ja kerromme työturvallisuuteen liittyvistä
toimintaperiaatteistamme. Lisätiedot Peabin verkkosivuilla!10. Fira

Firan kesäharjoittelijahaku on nyt käynnistynyt! Haemme kesälle 2021 useita työnjohtoharjoittelijoita asunto- ja  liike- ja toimitilarakentamiseen sekä linjasaneeraukseen. Lisäksi palkkaamme kesäksi hankintainsinööriharjoittelijan sekä laatu-/kehitysinsinööriharjoittelijan.

Meillä Firalla tuemme kasvua ja kehitystä kohti alan huippua antamalla harjoittelijoille tarpeeksi haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Olemme osa rakennusalan muutosliikettä ja tästä syystä etsimme vuosittain lopputyöntekijöitä, joiden näkemykset alan uudistamisesta ja parantamisesta ovat lähellä sydäntä. Haku auki 28.2.2021 asti, mutta hae tästä jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

11. Salpamaa

Kiinnostaako sinua maarakennusalan kiertotalous? Etsimme aktiivista tulevaisuuden tekijää, uran alkuvaiheen osaajaa miettimään ja toteuttamaan ylijäämä- ja pilaantuneiden maiden, betonien, tuhkien, kierrätys- ja hyödyntämisratkaisuja. Et pelkää laittaa saappaita jalkaan ja käsiä santaan, mutta toisaalta vietät aikaa myös toimistossa.
Tarjoamme sinulle Lahdessa monipuolisen mahdollisuuden toimia ja oppia painavien massojen parissa. Hommiin pääset huhti-toukokuussa ja työt loppuvat sopimuksen mukaan syksyllä. Mukaan pääset laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen palvelut@salpamaa.fi otsikolla Kesätyöpaikka viimeistään 15.3.2021. Lisätietoja meistä täältä.

 

12. Vahanen

Haussa Vahasen parempi kesätyöpaikka?

Vahanen-yhtiöiden kesätyöhaku vuodelle 2021 on käynnissä! Tarjoamme rakennusalan opiskelijoille kesätyöpaikkoja muun muassa rakennesuunnittelun, arkkitehtuurin, LVI-ja sähkösuunnittelun, ympäristöpalveluiden ja kuntotutkimusten parissa monella eri paikkakunnalla.

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielet virkeinä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin ja kesällä.

Kesätyöhakumme päättyy 31.3.2021; lisätiedot paikoista ja haku täällä! Katso myös kesätyövideomme!13. Helsingin kaupunki / HKL

Hyppää HKL:n kyytiin, kesätyöhakumme on auki!
Haemme teknistä harjoittelijaa metron kapasiteettihankkeeseen ja isännöinnin harjoittelijaa kiinteistöpalveluiden tiimiin.

Meillä pääset kurkistamaan kaupungin pintaa syvemmälle ja kasvattamaan osaamistasi alan asiantuntijoiden tukemana.
Hae kaupungin vaikuttavimpiin kesätöihin ja lähetä hakemuksesi viimeistään 26.2. kello 16:00 mennessä täältä!
Lisätietoja HKL:stä löydät verkkosivuiltamme.


 

14. Rejlers

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.

Rejlersin kesäharjoittelijaohjelma etsii nyt parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita kesälle 2021! Harjoittelussa pääset osallistumaan aina oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat perehdytystä alasi työhön. Käytössäsi on alan uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Rejlers tarjoaa kesäharjoittelijoille yhteisiä perehdytys- ja tutustumistilaisuuksia, tapaamisen yrityksen toimitusjohtajan kanssa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

Toimimme yli 20 eri paikkakunnalla Vantaalta Kemiin ja Turusta Joensuun. Hae nyt kesäharjoittelijaksi Rejlersille 31.3.2021 mennessä; lisätiedot ja hakemus täällä!

 

15. Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Vielä ehdit hakea Kaupunkiympäristön toimialan kesätöitä!

Haemme muun muassa näitä nimikkeitä:

  • Suunnittelijaharjoittelija
  • Teknisen alan harjoittelija
  • Maanmittausharjoittelija

Kesätöitä haetaan sähköisesti kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Hakuaika näkyy kunkin tehtävän kohdalla erikseen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, vastuuta ja vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen ja hyvät työsuhde-edut. Tutustu paikkoihimme ja hae kaupungin vaikuttavimpiin töihin! Lisätietoja Kaupunkiympäristön toimialasta löydät täältä. Katso myös kesätyövideomme!

 

16. Auris Kaasunjakelu / Suomen Kaasuenergia

Auris Kaasunjakelu Oy hakee Espoon toimipisteeseensä kesätyöntekijää verkostovalvojan tehtäviin!

Verkostovalvojaharjoittelijan toimenkuvaan kuuluvat monenlaiset kaasunjakeluverkkojen kunnossapitoon, käyttöön ja huoltoon liittyvät tehtävät.

Kesätyöntekijän toimipiste sijaitsee Espoossa, mutta työ on liikkuvaa ja työtehtäviä tulee myös yhtiön muilla paikkakunnilla sijaitsevien jakeluverkkojen alueille. Työn sujuva suorittaminen edellyttää ajokorttia.

Lue tästä lisätiedot ja hae paikkaa viimeistään 15.4.2021!