RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme ilmaista somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille. Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebook-sivullamme (facebook.com/rakennusinsinoorienliitto), Twitterissä (@RILInsinoorit) ja LinkedInissä (https://los.fi/5mQkf). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti, mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle.

Osoita viestisi jäsen- ja viestintäassistentti Jenni Aholalle osoitteeseen jenni.ahola (at) ril.fi

 

AVOIMET KESÄTYÖPAIKAT VUONNA 2019

1. Destia

Kesätöihin Destiaan? Destia palkkaa tänäkin vuonna lähes 200 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Tarjolla on paikkoja haalariharjoittelusta työnjohtoharjoitteluun sekä mahdollisuus tutustua infrasuunnitteluun sekä työkoneautomaatioon. Tervetuloa tositoimiin!

Katso Destian kaikki avoimet paikat tästä ja toimi pian - useiden paikkojen haku päättyy jo 20.1.2019!

 

2. SRV

 

Hei rakennusalan tai talotekniikan opiskelija! Etsitkö kesätyötä, jossa voisit kerryttää työkokemusta ja osaamista osallistuen samalla tulevaisuuden kaupunkien, kotien ja työpaikkojen kehittämiseen? SRV etsii pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle, Turkuun, Jyväskylään ja Ouluun useita haalari-, mestari- ja insinööriharjoittelijoita työskentelemään rakentamisen, infran ja talotekniikan parissa sekä insinööriharjoittelijoita työskentelemään kustannuslaskennan ja hankinnan tehtävissä.

 

Tsekkaa SRV:n kaikki avoimet harjoittelupaikat tästä ja hae paikkoja viimeistään 27. tammikuuta!

 

3. Fira

Tule muuttamaan rakennusalaa Firalle!

Etsimme kesäksi 2019 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista.

Katso vapaat paikat tästä ja hae heti. Kesäharjoitteluhaku on käynnissä 31.1.2019 asti.

 

4. Optiplan

Optiplan on valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hae meille harjoitteluun,  saat mahdollisen harjoittelupaikan lisäksi tilaisuuden hypätä tulevaisuuden urapolullesi.

Hakuaika 17.12.2018–31.1.2019. Lue tästä lisää ja hae heti.

 

5. Pöyry

Haku Pöyry Stars -urapolkuohjelmaan on nyt auki – hae 31.1. mennessä

Kahden vuoden Pöyry Stars -urapolku rakentuu kokoaikaisista kesätöistä, sinulle sopivasta määrästä osa-aikatyötä lukuvuoden aikana, diplomi- tai opinnäytetyöstä sekä mahdollisesta ulkomaanjaksosta jossakin Pöyryn 40 toimintamaasta. 

Ohjelmaan valitut tulevat työllistymään Pöyryn yksiköihin eri puolilla Suomea. Ohjelma rakentuu ennalta määriteltyjen Training Day -teemapäivien ympärille, ja kukin ohjelmaan valittu saa Pöyryltä oman mentorin. Työn tarkempi sisältö ja ohjelman rakenne määritellään kullekin valitulle Staralle yksilöllisesti omasta tilanteesta, osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen.

Hae nyt! Haku on auki tammikuun loppuun saakka täällä.

 

6. NRC Group 

VR Track yhdist voimansa NRC Groupin kanssa tammikuussa 2019 muodostaakseen Suomen suurimman raideinfraan keskittyvän toimijan NRC Group Finlandin. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2017 oli noin 520 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista Suomessa 1450 ja yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä. Me suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme Suomen  merkittävintä infraa. Tähän työhön tarvitsemme parhaat osaajat.

Hae tästä NRC Groupin kesätyöpaikkoja! Toimi pian, monet haut päättyvät jo 31.1.2019!

 

7. Espoon liikennesuunnitteluyksikkö

Espoon Liikennesuunnitteluyksikkö etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin. Kesäharjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneemman suunnittelijan ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, pyöräilyn edistäminen, pikaraitiotiesuunnittelu, liikennelaskennat ja muut liikenneselvitykset.

Hae viimeistään 31.1. Espoon kaupungin sivuilta työavaimella 4-191-18.

 

8. Rejlers

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii aina parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita.

Harjoittelijanamme osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin. Oletko sinä Rejlersin seuraava Kultahippu?

Lue tästä lisää harjoitteluohjelmasta! Haku aukeaa tammikuun lopussa.

 

9. Helsingin kaupunkiympäristön toimiala

Hae kesätöihin Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle!

Helsingin kaupunkiympäristön toimialla tehdään töitä suunnittelun, rakentamisen, ylläpidon ja ympäristöpalveluiden parissa. Työmme vaikuttaa voimakkaasti siihen, millainen kaupunki Helsinki on ja millainen siitä tulee.

Useita kesätyöpaikkoja on nyt auki liittyen mm. liikenne- ja katusuunnitteluun, alueiden käyttöön ja valvontaan, sisäilmaan, rakennesuunnitteluun, asemakaavaprosesseihin, taitorakenteisiin, yleiskaavoitukseen, maaomaisuuden kehittämiseen ja rakennusten tietomallinnukseen.

Hae paikkoja tästä Helsinkirekryn sivuilta! Hakuaika päättyy 8.2.2019.

 

10. Granlund

Granlundin harjoitteluhaku on alkanut! Granlund on vuosikymmenten aikana kasvanut LVI-suunnittelutoimistosta laaja-alaiseksi kiinteistö- ja rakennusalan konserniksi. Meillä on tarjolla harjoittelupaikkoja esimerkiksi näiden alojen opiskelijoille: • LVI-tekniikka • Sähkötekniikka • Energiatekniikka • Ympäristötekniikka • Rakennetekniikka • Automaatiotekniikka • Ohjelmistotekniikka • Kiinteistötalous

Meillä suhtaudutaan harjoittelijoihin tulevina työntekijöinä, siksi opiskelijat halutaan oikeisiin hommiin mukaan heti alusta lähtien. Toimipisteemme tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Hae tästä harjoitteluhakukampanjan avoimia paikkoja! Haku on käynnissä 14.12.2018–15.2.2019.

 

11. Vahanen

Tekniikanalan opiskelija! Kesätyöhakumme on käynnissä!

Miksi valita kesätyönantajaksi Vahanen? Olemme alamme vastuullisin kesätyönantaja (2018) ja meillä rakennetaan onnistujia! Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme mielenkiintoisten projektien parissa tulevana kesänä!

Tervetuloa rakentamaan kanssamme onnistumisia!

Tutustu tästä kaikkiin kesätyöpaikkoihin ja siihen, minkälaista on olla Vahasella töissä. Vahasen kesätyöhaku jatkuu 28.2.2019 saakka. 

 

12. IdeaStructura

IdeaStructuralle kesätöihin!

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Meillä tiimit tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Luomme urapolkuja uusille työntekijöille pitäen mielessä sekä yrityksen että työntekijän kehittymisen – uuden oppiminen lisää työn mielekkyyttä.

Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin toimipaikkoihimme – Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Kokkolaan. Kesäharjoittelijamme sijoittuvat korjaus- ja uudisrakentamisen avustaviin rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtäviin. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: anuminja.karhu(a)ideastructura.com, aiheella kesätyö ja paikkakunta, johon haet.

Haluaisimme että kerrot itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on ja mikä sinua kiinnostaa? Liitä hakemukseesi myös ansioluettelo, niin räätälöidään Sinulle mielenkiintoinen kesätyö!

Hakuaika päättyy helmikuun lopussa 2019.

 

13. WasaGroup-konserni

 

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakentamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

WasaGroupin avoimet työpaikat kesälle 2019 ovat:

  • Arkkitehti- tai rakennusarkkitehtiopiskelija WasaPlaniin
  • Rakennesuunnittelijaopiskelija WasaPlaniin
  • LVI-insinööriopiskelija WasaPlaniin
  • Työnjohtoharjoittelijoita WasaConiin
  • Laskenta- ja/tai hankintaharjoittelija WasaGroupiin

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi. Samassa osoitteessa voit tutustua työnantajavideoomme.

 

14. YIT

Haluaisitko olla rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöjä joukkueessa, jossa arvostetaan tekemisen meininkiä? YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä.

Luodaksemme entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä, raudanlujassa joukossamme työskentelee yli 10 000 rakennusalan asiantuntijaa työnjohdon taitajista hankinnan huippuosaajiin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa osaavaa porukkaamme, ja YIT Polulla työmaillamme ja toimistoissa työskenteleekin vuosittain yli 1000 harjoittelijaa erilaisissa rakentamisen ja tukifunktioiden tehtävissä.

Lue lisää mahdollisuuksista, tutustu edellisten harjoittelijoidemme kokemuksiin ja lähetä oma hakemuksesi YIT:n verkkosivuiltaKesätyöhaku on avoinna 28.2. asti.

 

15. A-insinöörit Oy

Ensi kesä A-insinöörinä? Me lupaamme kasvattaa aloittelijasta asiantuntijan!

Tule hankkimaan kannuksia ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon, jossa tehdään isoja asioita yhdessä. Etsimme kesätyöntekijöiksi ja -harjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Katso kaikki paikat tästä ja lähetä hakemus viimeistään 28.2.!

 

16. Welado

Kiinnostaako kesä infrarakennuttamisen parissa?

 

Etsimme kesäksi 2019 uusia weladolaisia Ouluun, Tampereelle, Helsinkiin, Lappeenrantaan ja Kouvolaan sekä tie- että ratarakennuttamisen projekteillemme. Rakennuttamisen- ja valvonnan työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi, kokemustaustasi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti.

 

Welado on vahvasti kasvava, infrarakennuttamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Meillä työskentelee intohimoisia huippuosaajia muun muassa projektijohtajina ja  -päällikköinä, valvojina, sekä erilaisina asiantuntijoina esimerkiksi turvalaite-, turvallisuus-, ympäristö-, digitalisaatio-, hankinta- tai sähkörata-asiantuntijuuden aloilla. Työnantajana perusperiaatteitamme ovat avoimuus, joustavuus ja innostava toimintakulttuuri. Yksi strategisista arvoistamme on olla tekijöillemme paras työnantaja, mikä näkyy muun muassa kilpailukykyisinä työsuhde-etuina, joustavana työaikana ja -paikkana sekä tietenkin tärkeimpänä – erinomaisena työnteon ilmapiirinä.

 

Tutustu meihin tarkemmin Instagramissa @Welado_official tai Facebookissa @WeladoOfficial, ja näe mitä tarkoittaa olla weladolainen. Käy katsomassa myös opiskelijakisa (julkaistaan 17.1), jossa voit voittaa 500€ elektroniikkalahjakortin.

 

Hae tästä mukaan rohkeasti avoimeen, empaattiseen ja tekijöilleen parhaaseen työyhteisöön 28.2 mennessä!