JÄSENETULEHDEt

Osoitteenmuutokset jäsenetulehtiin liittyen: voit jäsenenä muokata omia tietojasi RILin Jäsensivuilla (käyttäjätunnuksesi sivuille on RILille ilmoittamasi sähköpostiosoite, unohtuneen salasanan voit tilata itsellesi Jäsensivujen etusivulta), jonka jälkeen tiedot päivittyvät eteenpäin myös jäsenetulehdille.  

Rakennuslehti

RIL on osakkaana Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:ssä, joka kustantaa viikottain ilmestyvää alan johtavaa uutislehteä Rakennuslehteä. Rakennuslehden tavoitteena on uutisoinnin ajankohtaisuus ja iskevyys ja sisällön laaja-alaisuus. Rakennuslehti haluaa olla kaikkien rakennus- ja kiinteistöalalla toimivien ammattilaisten uutislehti.

Rakennuslehti ilmestyy viikoittain ja se kuuluu jäsenetulehtenä kaikille RILin jäsenille. 

Myös Rakennuslehden kaikki digisisällöt (mukaan lukien Rakennuslehden näköislehti) ovat käytettävissäsi. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt ja kirjautunut Rakennuslehden verkkosivulle, näköislehden ja muun sisällön lukeminen vaatii tämän tekemistä. 

Saat rekisteröidyttyä Rakennuslehden verkkopalveluun seuraavien ohjeiden avulla:

  • Kirjaudu RILin Jäsensivuille ja kopioi jäsennumerosi Omat tiedot -välilehdeltä.
  • Rekisteröidy Rakennuslehden lukijaksi ohjeita seuraten sivulla www.rakennuslehti.fi/rekisteroidy (rekisteröitymisen yhteydessä kysytään RILin jäsennumeroasi).
  • Rekisteröityminen varmennetaan tekstiviestitse, jonka jälkeen sinut kirjataan automaattisesti sisään palveluun.

RAKENNUSTEKNIIKKA

Rakennustekniikka-lehti on korkeatasoinen rakennusalan ammattilehti, jonka julkaiseminen on jatkunut vuodesta 1945 aluksi Rakennusinsinööri-lehtenä ja vuodesta 1964 nykyisellä nimellään. Rakennustekniikka käsittelee suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyviä aiheita asiantuntijan näkökulmasta. 

Rakennustekniikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa (sekä printtinä että diginä) ja se kuuluu jäsenetuna kaikille RILin jäsenille.

Tilaukset: jatta.lytter@ril.fi.

Tutustu myös Rakennustekniikka-lehden verkkoversioon!

TEKNIIKKA & TALOUS DIGI

Alma Talentin Tekniikka & Talous digi kuuluu RILin jäsenetulehtiin (koskee myös opiskelijajäseniä).

RILin uutena jäsenenä saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja tunnuksen, jolla voit kirjautua Tekniikka&Talous Digipalveluun osoitteessa www.tekniikkatalous.fi

Oletko vanha jäsen, mutta et ole vielä aktivoinut palvelua käyttöösi? Olet vastaanottanut aiemmin Alma Talent Asiakaspalvelun (no-reply@almatalent.fi) lähettämän sähköpostiviestin, jossa on digipalvelun aktivointilinkki. Käytä viestin linkkiä ja aktivoi itsellesi lukuoikeus Tekniikka&Talouden kaikkeen digisisältöön.

Lisätietoja: Alma Talentin Asiakaspalvelu, Puh. 010 665 8110 (ark. 8.30-16.30), Sähköposti: tilaajapalvelu@almatalent.fi

Jäsenetuasioissa voit olla myös yhteydessä RILin jäsenpalveluun jatta.lytter@ril.fi

RILin jäsen on oikeutettu myös halutessaan tilaamaan lehden paperiversion 33,00 euron lisähintaan (sis. alv.) per vuosikerta määräaikaisena tilauksena. Oikeus paperilehden lisähintaiseen tilaukseen edellyttää, että RILin jäsenellä on digitaalinen jäsentilaus ko. lehdestä samaan osoitteeseen. Alma Talent perii tämän lisähinnan jäseneltä suoraan, ja tilaus tehdään Alma Talentin asiakaspalvelun kautta. Lisähintainen lehtitilausoikeus ei koske ulkomaille toimitettavia lehtiä.

Voit jäsenenä myös vaihtaa Tekniikka & Talous -lehden tilauksen maksutta johonkin seuraavista Alma Talentin lehdistä digilehdistä: Arvopaperi, Mikrobitti ja Tivi
 

MUITA JÄSENYYDEN KAUTTA TULEVIA LEHTIä:

Teräsrakenne

Teräsrakenne-lehti antaa korkeatasoista tietoa metallirakentamisesta. Lehti on suunnattu rakennusalalla toimiville henkilöille, arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, urakoitsijoille ja muille rakentamisen ammattilaisille, sekä kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille, viranomaisille ja opiskelijoille.

Lehdessä käsitellään ajankohtaisia aiheita ja ammatillisesti tärkeitä teemoja, mm. arkkitehtuuria, rakennustekniikkaa ja konepajatekniikkaa. Lisäinfoa Teräsrakenne-lehdestä täällä.

Printtilehti on maksuton RILin varsinaisille- ja opiskelijajäsenille (postitettuna kotiosoitteisiin Suomessa). Lehteä ei postiteta automaattisesti RILin jäsenille, vaan sen voi tilata erikseen tällä lomakkeella suoraan Teräsrakenneyhdistykseltä.

Betoni

Betoni on rakennusalan ammattilehti, joka esittelee laajasti betoniarkkitehtuuria ja -rakenteita, ympäristö- ja infrarakentamista, betonirakentamisen uusimmat tiedot, tutkimus- ja kehityshankkeet sekä mielenkiintoisimmat referenssit kotimaasta että ulkomailta.

Betoni on suunnattu rakennusalan asiantuntijoille rakennuttamis-, suunnittelu- ja rakentajatehtävissä sekä kaupan ja teollisuuden palveluksessa ja viranomaistehtävissä toimiville. Myös alan tutkimus- ja oppilaitokset ja kirjastot kuuluvat lehden levikkiin.

Betoni on perustettu vuonna 1930. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa 100-120 sivuisena. Lehti tavoittaa noin 15 000 lukijaa.

Lehti postitetaan maksutta RIL:n varsinaisille jäsenille ja opiskelijajäsenille. (Tilaushinta on 54 €.)

Lehteä voi lukea näköislehtenä myös www.betoni.com-sivuilla.

 

MUITA LEHTIALENNUKSIA:

Alma Talentin lehdet ja kirjat

Alma Talent myöntää RILin jäsenille 40% alennuksen seuraavista Alma Talentin lehdistä: Kauppalehti Fakta, Tivi, Arvopaperi, Mikrobitti, Mediauutiset ja Tekniikka&Talous sekä Kauppalehti Optio paperisina sekä digitaalisina tilauksina.

RILin jäsenet saavat myös 20 % alennuksen Alma Talent Shopista (shop.almatalent.fi) ostetuista kirjoista. Alma Talent Shopissa on runsas valikoima muun muussa liiketaloutta ja juridiikkaa käsitteleviä kirjoja. Jotta saat alennuksen Alma Talent Shopissa, tarvitset tilausta tehdessäsi etukoodin. Etukoodin löydät RILin Jäsensivujen kautta Jäsenalennukset -osiosta.

Lisäksi Alma Talent myöntää erikseen RILin jäsenille alennuksen Talouselämä-lehden 12 kk kestotilauksista. Hinnan voit tiedustella RILin toimistolta Jatta Lytteriltä, puh. 0207 120 604

Talotekniikka-lehti

Talotekniikka-Julkaisut Oy myöntää RILin jäsenille 20 % alennuksen Talotekniikka-lehden kestotilauksesta (sis. painetun lehden, kaikki verkkosisällöt ja PDF-näköislehden). Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sen listahinta on 89 euroa (sis. alv).

RILin jäsen voi tilata Talotekniikka-lehden sähköpostitse toimistomme kautta osoitteella henriikka.hellstrom@ril.fi. Tilausviestin tulee sisältää lehden tilaajan ja maksajan osoitetiedot.

SAFAn lehdet

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää RILin jäsenille paperisen ARK-, eli Arkkitehti-lehden hintaan 85 euroa/vuosi, ja ARK-digilehden hintaan 30 euroa/vuosi. SAFA myöntää RILin jäsenille Arkkitehtiuutiset 55 euroa/vuosi.

HUOM! Jotta saat alennuksen Arkkitehti-lehdestä, tarvitset tilausta tehdessäsi etukoodin. Etukoodin löydät RILin Jäsensivujen kautta Jäsenalennukset -osiosta.

Ympäristö ja Terveys -lehti

RILin jäsenet saavat alennusta normaaleista painetun lehden tilaushinnoista.

Lehdessä julkaistaan alan asiantuntijoiden artikkeleita ympäristönsuojelusta, ympäristöterveydenhuollosta ja ympäristötekniikasta. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa kaikille alaan liittyvistä asioista kiinnostuneille.

Lehden 8 teemanumeroa vuodessa ovat kattava lukupaketti, josta saatua tietoa sovelletaan myös käytännön työssä.

(Tarjous ei koske näköislehteä eikä irtonumeroita).

TILAUSHINNAT (sis. ALV. 10 %).
Kestotilaus 70 €, RILin jäsenille 35 €
Vuositilaus 75 €, RILin jäsenille 37,50 €
 

Tilaukset: tilaukset@ymparistojaterveys.fi