RIL-Naisverkosto

Maailma tarvitsee monimuotoista johtamista, mutta esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusalalla on toistaiseksi vain vähän naisia korkeissa johtotehtävissä. RILin Naisverkoston tavoitteena on löytää konkreettisia keinoja naisten uramahdollisuuksien edistämiseksi ja parantaa naisten johtamis- ja asiantuntijavalmiuksia. Naisverkosto on toiminut vuodesta 2018 asti.

Verkoston sparrareina kaudella 2022-2023 toimii neljä johtavassa asemassa olevaa kokeneempaa naista, jotka sparraavat muita osallistujia. Sinä voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo vuosia alalla toiminut. Verkosto on avoin kaikille RILin jäsenille.
 

Vuonna 2022 Naisverkoston kokoontui yhteensä viisi kertaa; vuoden viimeinen tilaisuus järjestettiin torstaina järjestettiin Helsingin Olympiastadionilla 10.11. ja sen teemana oli urheiluvalmentajan opit johtamiseen. Pääset tutustumaan Naisverkoston aiempien tilaisuuksien materiaaleihin RILin Jäsensivuilla.

Naisverkoston tilaisuudet jatkuvat jälleen vuonna 2023! 

Vuoden ensimmäinen tilaisuus järjestetään 28.4.2023 klo 15.30-17.00. Aiheena tilaisuudessa on Työuupumus: Ennaltaehkäisy ja jaksamisen johtaminen. Tilaisuus järjestetään Espoossa. Tämän lisäksi tilaisuuteen voi osallistua myös Tampereella ja Oulussa. Lue lisää ja ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Tietoja tulevista Naisverkoston tilaisuuksista saat myös mm. RILin viikoittain ilmestyvästä jäsenuutiskirjeestä sekä RILin somekanavien kautta (mm. Facebook (facebook.com/RILInsinoorit), Instagram (@rilinsinoorit) ja LinkedIn (linkedin.com / RIL -Finnish Association of Civil Engineers).

**************************************

Naisverkosto 2022-2023

Voit liittyä mukaan verkostoon osallistumalla seuraavaan tilaisuuteen! Tapaamisista infotaan mm. RILin viikoittaisissa jäsenuutiskirjeissä.

Teemoina verkoston tilaisuuksissa mm.:

Itsensä johtaminen, urasuunnittelu, itsensä brändäys, uratarinat

Tapaamisten sisältö:

Tilaisuuden muotoutuvat mm. alustuksesta+ ryhmätöistä + paneeleista + verkostoitumisesta
 

Ohjelman 2022-2023 sparrarit:

  • Miimu Airaksinen, SRV
  • Tiina Koppinen, Skanska
  • Päivi Laitila, Motiva
  • Marita Mäkinen, Ramboll Finland
  • Elina Väistö, Sitowise

Naisverkoston aiempien tilaisuuksien materiaaliaaleja löydät RILin Jäsensivuilta.

Lisätietoja:

Henriikka Hellström, henriikka.hellstrom@ril.fi, 040 554 8857
Jenni Ahola, jenni.ahola@ril.fi, 040 8342 705