RIL-Naisverkosto

Maailma tarvitsee monimuotoista johtamista, mutta esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusalalla on toistaiseksi vain vähän naisia korkeissa johtotehtävissä. RILin Naisverkoston tavoitteena on löytää konkreettisia keinoja naisten uramahdollisuuksien edistämiseksi ja parantaa naisten johtamis- ja asiantuntijavalmiuksia.

Verkoston sparrareina kaudella 2021-2022 toimii viisi johtavassa asemassa olevaa kokeneempaa naista, jotka sparraavat muita osallistujia. Sinä voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo vuosia alalla toiminut. Verkosto on avoin kaikille RILin jäsenille.
 

Naisverkoston tilaisuudet jatkuvat jälleen vuonna 2022!

Vuoden ensimmäinen tilaisuus järjestettiin maanantaina 4.4.2022. Tilaisuuden aiheena on huijarisyndrooma. Katso tilaisuuden tallenne RILin Jäsensivuilta (osoitteesta www.riljasen.fi) kohdasta Tilaisuuksien aineistot.

RILin Naisverkoston vuoden neljäs tilaisuus järjestetään torstaina 10.11. klo 15.30-17.30. Tilaisuus järjestetään Helsingin Olympiastadionilla.

Tilaisuuden teemana on urheiluvalmentajan opit johtamiseen. Lue tästä lisää tilaisuuden ohjelmasta ja ilmoittaudu nyt mukaan!

Tervetuloa mukaan!
 

**************************************

Naisverkosto 2021-2022

Voit liittyä mukaan verkostoon osallistumalla seuraavaan tilaisuuteen! Tapaamisista infotaan mm. RILin viikoittaisissa jäsenuutiskirjeissä.

Teemoina verkoston tilaisuuksissa mm.:

Itsensä johtaminen, urasuunnittelu, itsensä brändäys, uratarinat

Tapaamisten sisältö:

Tilaisuuden muotoutuvat mm. alustuksesta+ ryhmätöistä + paneeleista + verkostoitumisesta
 

Ohjelman 2021-2022 sparrarit:

  • Maija Jokela, Sweco PM
  • Tiina Koppinen, Skanska
  • Päivi Laitila, Motiva
  • Annina Peisa, Vison
  • Elina Väistö, Sitowise

Naisverkoston  materiaalit löydät RILin Jäsensivuilta.

Lisätietoja:

Henriikka Hellström, henriikka.hellstrom@ril.fi, 040 554 8857
Jenni Ahola, jenni.ahola@ril.fi, 040 8342 705