Hyödy RILin Jäsenenä Mandatumin sijoittamisen eduista

Mandatum tarjoaa RILin jäsenille etuja sijoittamisen palveluista. Edut koskevat Trader-kaupankäyntipalvelua, Trader-osakesäästötiliä ja digitaalista varainhoitoa.

RILin tietoiskussa 11.11.2021 käsiteltiin sijoittamista ja Mandatumin RILin jäsenille tarjoamia etuja. Katso alta tallenne tietoiskusta!
 


Trader -kaupankäyntipalvelu

Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa osakkeilla ja muilla instrumenteilla maailmanlaajuisesti Trader -kaupankäyntipalvelussa. Traderin valikoimassa on yli 35 000 sijoitusinstrumenttia 36 eri markkinalla, esimerkiksi listattuja osakkeita on yli 19 000. Trader -kaupankäyntipalveluun on mahdollista avata myös osakesäästötili.

RILin jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa. Jäsenille välityspalkkio on 0,04 % (minimi 6 euroa) Helsingissä ja seitsemässä muussa pörssissä listatuille osakkeille ja ETF:ille sekä 0,07 % (minimi 8 euroa) parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Saman alennetun hinnoittelun piiriin kuuluu Trader -arvo-osuustilin lisäksi myös Trader -osakesäästötili. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa.

Tilin avaaminen on ilmaista, ja vain kaupankäynti maksaa. Uudet asiakkaat käyvät kauppaa ensimmäisen kuukauden parhaassa hintaluokassa (esim. Helsinki 0,03 %, min. 3 €).
 

Digitaalinen varainhoito

Digitaalinen varainhoito on palvelu, jossa vaurastumisesi vauhdittajana ovat kanssasijoittamismallimme mukaiset allokaatiokorit, sijoitusasiantuntijapalvelut, asiakkaillemme räätälöidyt digitaaliset tapahtumat ja sisällöt. Palvelun kautta pääset sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten tavallisen sijoittajan saatavilla. Digitaaliseen varainhoitoon saat RILin jäsenenä starttibonuksen, joka on 1% 50 000 euroon asti. 
 

Hyödynnä edut

Tutustu etuihin tarkemmin osoitteessa mandatum.fi/ril. Voit myös olla yhteydessä Mandatumin asiakaspalveluun, joka palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-17 numerossa 0200 31100.