Rekisteröitymissopimus

Kaikkia tallentamiamme henkilötietoja käsitellään paikallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn tarvitaan asianomaisen käyttäjän lupa.

Rekisteröitymistietojasi käytetään vain jäsenyyden hallinnassa. Lisäksi haluamme varmistaa jäsentemme tyytyväisyyden mukauttamalla käyttöliittymän sisältöä. Tätä varten tallennamme valitsemasi asetukset ja seuraamme toimintaasi. Näiden tietojen avulla muokkaamme sisältöä ja palveluja vastaamaan tarpeitasi. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin. Mukauttaminen saattaa vaikuttaa käytettävissäsi olevaan sisältöön.

Käyttäjä voi itse määrittää useimpien henkilötietojen näkyvyyden.

Jäsentenvälisen yhteydenpidon helpottamiseksi sivuilla näkyvät rekisteröidyt jäsenet sekä online-tilassa olevat käyttäjät.

Rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamiesi tietojen perusteella luodaan automaattisesti vuorovaikutteinen käyntikortti, mutta muut jäsenet näkevät vain nimesi. Muiden tietojen näkymisen voit itse määrittää.

Emme paljasta henkilötietojasi muille, ellet anna siihen lupaa.

Yhteisö tai sen palveluntarjoajat voivat ottaa sinuun yhteyttä ajoittain ja tarkistaa, että henkilötietosi ovat ajan tasalla.

Jos olet voimassa olevan jäsenyhteisön jäsen, yhteisö saattaa ajoittain synkronoida käyttäjärekisterin ja jäsenrekisterin tiedot vastaamaan toisiaan.

Muista, että Internet ei ole suojattu ympäristö, ja varo paljastamasta sellaisia tietoja, joiden julkitulo voi aiheuttaa sinulle henkistä, taloudellista tai muuta vahinkoa.