Tervetuloa, teekkari!

RIL tarjoaa eväitä diplomi-insinööreille ja sellaisiksi aikoville uran joka vaiheessa. Jo opintojen alussa kannattaa liittyä RILin jäseneksi!

Tapahtumia teekkareille järjestää RIL-Nuoret! Tervetuloa!

Alla videolla Aallon ja Lappeenrannan teekkariyhdyshenkilönä (vuosina 2019-2021) toiminut Valtteri Keto kertoo RILin nuorten jäsenten toiminnasta.

Tutustu myös sähköiseen esitteeseemme, jossa lisää tietoa RILin toiminnasta. Esitteeseen pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.
 


Opiskelijajäsenet saavat käytännössä samat edut ja palvelut kuin varsinaiset jäsenet, ja opiskeluajan jäsenyys on ilmainen. RILin kautta saat alan tuoreimmat uutiset, pääset mukaan kiinnostavimpiin tilaisuuksiin ja voit alkaa rakentamaan sitä verkostoa, joka tulee kulkemaan rinnallasi koko urasi ajan.

RILin opiskelijajäseniksi ovat tervetulleita kaikki yliopistotasoista rakennus-, yhdyskunta-, ympäristötekniikan ja kiinteistötalouden tutkintoa suorittavat. Itse kutsumme tätä kokonaisuutta rakennetun ympäristön toimialaksi, ja viimeistään ammattiin päästyäsi huomaat, etteivät raja-aidat eri sektorien välillä ole kummoisiakaan.

RIL tarjoaa opiskelijajäsenilleen myös muun muassa tietoa ajantasaisista harjoittelu- ja diplomityöpalkkasuosituksista. Julkaisemme vuosittain teekkaripalkkasuosituksen, johon pääset tutustumaan täällä.

RIL on Suomen rakennetun ympäristön ammattilaisten johtava kohtaamisfoorumi. Tervetuloa mukaan!