RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

RIL toteuttaa vuosittain kesätyökampanjan, jossa autamme työnantajia tarjoamaan teekkareille kesätöitä RILin kanavien välityksellä.
 

Kesätyökampanja 2023

Kesätyönhakuaika on taas alkanut ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme veloituksetta somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille.
Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista maaliskuun loppuun saakka Facebookissa (facebook.com/RILInsinoorit), Instagramissa (@rilinsinoorit) ja LinkedInissä (linkedin.com / RIL -Finnish Association of Civil Engineers). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti (maks. 800 merkkiä), mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle. Osoita viestisi RILin jäsen- ja viestintäkoordinaattori Jenni Aholalle osoitteeseen jenni.ahola(at)ril.fi. Kesätyöpaikat päivittyvät tälle sivulle sen mukaan, milloin paikkojen haku päättyy, aiemmin päättyvät haut ylimpänä.
 

Kesätyökampanjan yhteydessä ilmoitukset RILin kanavissa alennetuin hinnoin!

Kesätyöhaun yhteydessä olemme päättäneet tarjota kampanjahintaan myös tavallisten työpaikkailmoitusten sekä muiden yritysten ilmoitusten julkaisun kanavissamme. Julkaisemme ilmoituksia RILin jäsenuutiskirjeessä ja kohdennetussa RIL-Extra -uutiskirjeessämme.

RILin uutiskirjeen ilmoitukset, vuoden 2023 hintakategoriat:

1. Normaali hinta ilmoitukselle jäsenuutiskirjeessä TAI RIL-Extrassa: 600 eur + alv 
2. Ilmoitus kahden viikon ajan jäsenuutiskirjeessä TAI RIL-Extrassa alennettuun hintaan: 1 100 + alv 
3. Ilmoitus yhdessä uutiskirjeessä sekä ilmoitus viikon ajan RILin verkkosivuilla www.ril.fi TAI Rakennustekniikkalehti.fi-sivustolla: 1 100 euroa + alv
4. Kampanjatarjous: Ilmoitus helmi- tai maaliskuun kahdessa aikana kahdessa peräkkäisessä uutiskirjeessä: 900 euroa + alv

Tavoita ilmoituksellasi rakennetun ympäristön alan taitavimmat osaajat – lähetä ilmoituksesi tai kysy lisätietoja RILin toimistolta Jenni Aholalta jenni.ahola(at)ril.fi

AVOIMET Kesätyöpaikat vuonna 2023

1. welado

Miltä kuulostaisi kesä rakennuttamisen ja projektijohdon parissa? 

Welado on rakennusalan asiantuntijaorganisaatio, joka uskoo, että hyvinvoivat ihmiset ovat terveen liiketoiminnan tärkein elementti. 

Meillä on tarjolla yli 10 kesätyöpaikkaa teknisen alan opiskelijoille sekä vastavalmistuneille.

 • Helsinki, Oulu ja Tampere: kesätyöntekijöitä rata- tie- ja kiinteistörakennuttamiseen
 • Helsinki tai Tampere: turvallisuuden ja riskienhallinnan harjoittelija ratarakennuttamishankkeille
 • Oulu: kesätyöntekijä energia-alan infrarakennuttamiseen
 • Kouvola / Lappeenranta: kesätyöntekijä ratarakennuttamiseen
 • Suomi: loppuvaiheen opiskelija ratasuunnitteluttamiseen
 • Suomi: kesätyöntekijä mittauksen / ultraäänitarkastuksen maastotöihin
 • Suomi: projektiassistentti
 • Tampere: hankeviestintäharjoittelija

Kesätyöhaku avoinna 23.1.2023 saakka; toimi siis pian ja hae: https://careers.welado.fi/jobs
 

2. ESPOON LIIKENNESUUNNITTELUYKSIKKÖ

Liikennesuunnitteluyksikkö etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin 3-4 kuukaudeksi. Kesäharjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneemman suunnittelijan ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, kävelyn ja pyöräilyn edistäminen, joukkoliikennesuunnittelu, liikennelaskennat ja muut liikenneselvitykset.

Vähimmäisvaatimuksena 3 vuotta yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskellut henkilö. Hakuaika päättyy 31.1.2023!
Lisätiedot osoitteesta www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/korkeakouluharjoittelija-kesatyo-liikennesuunnittelu-espoo-04-3-23
 

3. GRANLUND

Vuoden 2023 harjoittelijapaikat ovat haettavissa. Tarjoamme useita paikkoja eri alan osaajille ympäri Suomen! Tutustu harjoittelupaikkoihimme ja hae heti!

Meillä olet ensimmäisestä päivästä alkaen osa porukkaa ja pääset heti oikeisiin hommiin monipuolisissa hankkeissamme kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa.

Viime kesän harjoittelijoistamme 97 % suosittelisi meitä ystävälleen, ja mahtavat 99 % haluaa työskennellä meillä myös tulevaisuudessa. Eikä ihme - harjoittelijamme otetaan heti mukaan oikeisiin hommiin ja ammattilaisemme tukevat uransa alkutaipaleella olevaa harjoittelijaa.

Hakuaika on 1.12.2022-19.2.2023. Hakemuksia käsitellään myös hakuajalla, joten hae heti! Katso avoimet paikat ja hae kira-alan parasta harjoittelupaikkaa osoitteessa https://www.granlund.fi/ura-meilla/opiskelijalle/#harjoittelijahaku2023

 

4. Rauman kaupungin tilapalvelut

Rauman kaupungin tilapalvelut hakee DI-insinööriopiskelijaa, arkkitehtiopiskelijaa tai insinööriopiskelijaa (riippuen valittavan henkilön koulutustaustasta).

Rauman kaupungin tilapalvelut -palvelualue hoitaa kaupungin suorassa omistuksessa olevien talokiinteistöjen ja osakehuoneistojen omistajan rooliin liittyvät tehtävät. Valittavan henkilön työtehtävät pitävät sisällään rakennuttajainsinöörien, arkkitehtien ja kiinteistöpäällikön avustamista tilahallinnan, rakennuttamisen, kunnossapidon ja muissa kuntasektorin kiinteistökantaan liittyvissä tehtävissä.

Tehtävä on suunnattu rakennusalan opiskelijoille (tekn. yo, arkkitehtiopiskelija ja ins. AMK ) ja työssä edellytetään myös ajokorttia ja mielellään AutoCAD-osaamista. Revit-osaaminen katsotaan eduksi.

Valitulla henkilöllä on mahdollisuus hakea Rauman kesäteekkarikampanjaan: https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

Haku päättyy 10.2.2023 klo 15.00; lisätiedot osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/di-insinoori-arkkitehti-tai-insinooriopiskelija-rau-45-3-23/


5. TRAFICOM

Hei opiskelija, kiinnostaako työura valtiolla? Meiltä saat hyvää kokemusta ja pääset tutustumaan laajaan toimintakenttäämme merenpohjasta avaruuteen! Hae meille kesätöihin!

Meillä löytyy mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja mm. kauppa- ja oikeustieteen, tekniikan ja maantieteen opiskelijoille.

Nyt yhteensä 44 paikkaa odottaa tekijäänsä. Meille voit hakea yhdellä hakemuksella useampaa tehtävää. Kaikki haut löytyvät yhdeltä lomakkeelta osoitteesta https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=31-40-2023

Kerro hakulomakkeella, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut!

Meillä saat

 • kivat ja osaavat työkaverit
 • perehdytysohjelman
 • joustavat mahdollisuudet tehdä etätöitä (useimmissa tehtävissä) • palkkaa 1900-2500 euroa/kk.

Lue tarkemmin ja hae viimeistään 14.2. klo 16.15. Odotamme jo sinua osaksi työyhteisöämme!
 

6. FINNMAP INFRA OY

Hei tekniikan alan opiskelija, tule tutustumaan kestävien yhdyskuntien ja liikennejärjestelmien suunnitteluun! Finnmap Infra hakee kesäharjoittelijoita tiesuunnitteluun, katu- ja aluesuunnitteluun sekä geosuunnitteluun. 

Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa porukassamme pääset parhaalla tavalla kehittämään osaamista infrasuunnittelun parissa, jotta löydät oman paikkasi. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja pääset ensimmäisistä päivistä alkaen mukaan merkittävien infrahankkeiden suunnitteluun. 

Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa. 

Lue lisää ja hae 28.2.2023 mennessä: https://finnmap-infra.fi/jb-job/kesaharjoittelijoita-tie-katu-ja-geosuunnitteluun. 

 

7. AFRY

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa.

Olemme 19 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Hae muun muassa seuraavia vapaita kesätyöpaikkoja (28.2. mennessä):

Nämä ja monet muut AFRYn kesätyöpaikat löydät osoitteesta https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla/avoimet-tyopaikat

 

8. Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Miltä kuulostaisi kesätyö ainutlaatuisten hankkeiden parissa? Hyppää Kaupunkiliikenteen kyytiin! 
Meillä pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä alan ammattilaisten tukemana!

Haemme kesäksi joukkoomme muun muassa ratainsinööri-, projekti- sekä kalustoinsinööriharjoittelijaa! Kaikki avoimet kesä- ja harjoittelupaikkamme löytyvät osoitteesta www.kaupunkiliikenne.fi/kesatyo. Haku päättyy 5.3.

Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla, ja Kaupunkiliikenne on mukana mahdollistamassa raideliikenteen verkostokaupungin rakentamisen. Tuotamme ja kehitämme pääkaupunkiseudun kestävän liikkumisen palveluita ja infrastruktuuria. Vastaamme raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnin lisäksi kiinteistöjemme, kalustomme ja ratojemme ylläpidosta. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

 

9. Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala

Hei Sinä tekniikan alan korkeakouluopiskelija ja tulevaisuuden tekijä! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä maankäytön teknistaloudellisen suunnittelun parissa?

Etsimme nyt suunnittelijaharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin kesäksi 2023. Tehtävässä pääset tutustumaan maankäytön suunnittelun ja kaavoituksen teknistaloudellisiin näkökulmiin ja haasteisiin.

Muutama syy valita meidät:
Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme. 

Lue aiheesta tarkemmin verkkosivuiltamme; haku päättyy 17.3.2023.