RILin tietoisku: Muuntojoustavuudella kohti kestävää rakentamista

22.01.2020

Muuntojoustavuus on yksi kestävän rakentamisen osatekijästä, jolla varaudutaan tulevaisuuden muutostarpeisiin. Kiinteistöjen monikäyttöisyyden avulla voidaan saavuttaa rakennusten korkeita käyttöasteita ja samalla vähentää uudisrakentamista ja liikkumisen tarpeita.

Keskiviikkona 22.1.2020 klo 8.00-9.00 järjestettävässä RILin tietoiskussa käsitellään monikäyttöisyyttä ja muunneltavuutta kestävässä rakentamisessa. Aiheesta esityksensä aamussa pitää VTT:n Tarja Häkkinen. VTT on julkaissut juuri aihetta käsittelevän selvityksen, johon Häkkinen kerännyt on yhdessä Paula Ala-Kotilan kanssa muuntojoustavuuden käytäntöjä ja kokemuksia asiantuntijahaastattelujen pohjalta. 

Aamussa Häkkinen käy läpi selvitystä, joka esittelee havainnollisesti muuntojoustavuuden taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristönäkökohtia työn ja asumisen murroksessa, sekä selvityksen pohjalta saatuja tuloksia aiheesta. 

Tämä RILin tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen helposti oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä! Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esityksiä.

Ilmoittaudu

Ajankohtaisia koulutuksia

Pääsuunnittelijakoulutus 27

17.-18.9.2024, Helsinki / Webinaari