Sopimustekniikka rakennusalalla YSE 1998


Koulutuspäivät keväällä 2024


31.1.–1.2.2024, Sokos Hotel Tripla, Helsinki / Webinaari

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautuminen päättyy 16.1.2024.

29.–30.5.2024, Sokos Hotel Presidentti, Helsinki / Webinaari

Ilmoittaudu tästä! 

lmoittautuminen päättyy 14.5.2024.

Ilmoittautumisvaiheessa valitse osallistumistapasi koulutukseen: osallistuminen paikan päällä / webinaari. Mikäli ilmoittautumisajan päättyessä paikan päälle ilmoittautuneita on 5 henkilöä tai enemmän, koulutus toteutetaan hybridimuodossa. Mikäli paikan päälle ilmoittautuneita on alle 5, koulutus järjestetään ainoastaan webinaarina. Koulutus järjestetään ainoastaan webinaarina tarvittavan osallistujien kokonaismäärän täyttyessä.

Keräämme osallistumistapailmoittautumiset ennen jokaista jaksoa. Toteutukset vahvistetaan n. kaksi viikkoa ennen jaksoa. 

Koulutuksen ohjelma

Lisätiedot: sarianna.rimpelainen@ril.fi tai puh. 050 308 4785
 


Koulutuksessa käsitellään mm. sopimusten hallintaa, rakennuttajan ja urakoitsijan velvollisuuksia ja vastuita, suunnittelun johtamista ja ohjausta, lisä- ja muutostöitä sekä uusia yhteistoiminnallisia toteutusmalleja.

Koulutustilaisuuden ohjelma tarjoaa myös tuoreita esimerkkejä korkeimman oikeuden ja muiden tuomioistuinten päätöksistä sekä ajankohtaiskatsauksen sopimushallintaan.

Tilaisuus on suunnattu kaikille rakennusalan ammattilaisille.

 

LUENNOITSIJAT

Koulutustilaisuuden luennoitsijoilla on runsaasti käytännön kokemusta rakennusalan sopimuksista ja sopimusriidoista.

Asianajaja Pia Stoorin (Asianajotoimisto Liuksiala & Co) erikoisosaamista ovat sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, rakentamis- ja ympäristöoikeus, ulkomaankaupan sopimukset, immateriaalioikeus, asunto-osakeyhtiöiden juridiikka sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt

Professori Olli Seppäsen (Aalto-yliopisto) erikoisosaamista ovat aikataulujen suunnittelu ja ohjaus, aikatauluhäiriöiden vaikutus urakka-aikaan ja tuottavuuteen, lean suunnittelunohjauksessa ja rakentamisessa sekä rakentamisen digitalisaatio. Hän on ollut asiantuntijana lukuisissa aikatauluihin liittyvissä sopimuserimielisyyksissä.Osallistumismaksut 2023:

RIAn, RILin ja RKL:n jäsenille 930 eur + alv 24 %
Muille 990 eur + alv 24 %

Osallistumismaksut 2024:

RIAn, RILin ja RKL:n jäsenille 940 eur + alv 24 %
Muille 1000 eur + alv 24 %

Hinta sisältää opetuksen lisäksi kurssimateriaalin sekä paikan päällä osallistuville ohjelmaan merkityt tarjoilut.


Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin. Koulutus paikan päällä / webinaari pystytään vahvistamaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, jolloin osallistujia tiedotetaan asiasta.