Lisätiedot ja ilmoittautumiset

 

Ilmoittautumiset
Koulutukseen voi ilmoittautua  täyttämällä sähköisen ilmoittautumislomakkeen (löytyy koulutuksen sivuilta) 

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu sisältää (mikäli toisin ei mainita):

  • Luennot
  • Koulutusmateriaalin
  • Mahdolliset ohjelmaan merkityt tarjoilut paikan päällä osallistuville 

Lasku koulutuksesta lähetetään ensimmäisen jakson jälkeen, ellei koulutuksen omilla sivuilla ole muuta ilmoitettu. Muistathan ilmoittaa mahdollisen jäsenyytesi, jos tilaisuudessa on erillinen jäsenhinta.

Majoitus ei kuulu koulutusten hintaan. Mahdollista hotellia voi kysyä järjestäjältä ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumisten peruuttaminen

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta kaksi viikkoa (14vrk) ennen tilaisuutta kirjallisesti. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin (kuitenkin yli 2 arkipäivää ennen tilaisuuden alkamista) veloitetaan toimisto- ja varauskuluina yhden tai kahden päivän koulutustilaisuuksissa 50 % osallistumismaksusta ja useamman päivän koulutustilaisuuksissa 20 % osallistumismaksusta.

Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta siitä etukäteen tai peruu osallistumisen alle 2 arkipäivää tilaisuudesta peritään 100 % osallistumismaksusta.

Osallistujaa voi vaihtaa yrityksen sisällä kuluitta. Osassa koulutuksia voi olla koulutuskohtaiset peruutusehdot, jotka löytyvät koulutuksen ilmoittautumistietojen yhteydestä. Koulutuskohtaiset peruutusehdot ovat ensisijaiset.

Tietoa koulutuksista

Huomaathan, että koulutusten toteutuminen vahvistuu vasta, kun osallistujille on lähetetty osallistujakirje. Koulutuksen toteutus voi vahvistua vasta jopa viikkoa ennen koulutusta.

Kirjallinen vahvistus lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuutta. Kirje sisältää tarvittavat etukäteistiedot koulutuksesta, ohjelman sekä saapumisohjeet kurssipaikalle. 

Koulutuksen ensimmäinen päivä alkaa klo 8.30 ilmoittautumisella, mikäli toisin ei mainita.

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin. 

 

Hybridikoulutusten toteutuminen

Jos koulutus järjestetään hybridimallilla, osallistuja valitsee ilmoittautumisvaiheessa osallistumisen paikan päällä / webinaari. Järjestäjä pyytää vahvistamaan osallistumismuodon ennen jokaista koulutuspäivää tai jaksoa. Jos paikan päälle ilmoittautuu vähintään 10 osallistujaa, toteutetaan koulutus hybridimallilla. Jos paikan päälle ilmoittautuneita on alle 10, koulutus toteutetaan vain webinaarina.

Järjestäjä vahvistaa toteutusmuodon n. kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää tai jaksoa. 

 


Rekisteri- ja tietosuojaseloste