Lean-rakentamiNEN

 

 

Lean-rakentamisen perIAATTEET, MENETELMÄT JA TYÖKALUT

Toteutetaan kysynnän mukaan

Ohjelma
 

Termin ”lean” voi kuulla yhä useamman rakennusalan toimijan keskusteluissa. Positiivisten kokemusten myötä innostus ”leania” kohtaan on kasvanut kiihtyvällä vauhdilla ja ”leaniä” hyödynnetään rakentamisen prosesseissa ja projekteissa enemmissä määrin.

Lean-rakentamisen periaatteita, menetelmiä ja työkaluja hyödyntämällä rakennushankkeen eri vaiheista on saatu poistettua merkittävästi toiminnassa olevaa hukkaa, läpimenoajat ovat lyhentyneet ja työstä on ollut aikaisempaa sujuvampaa ilman kiireen tuntua. Lean-rakentamisen periaatteet korostuvat erityisesti yhteistoiminnallisissa hankkeissa, mutta periaatteet, menetelmät ja työkalut ovat yhtä lailla hyödynnettävissä perinteisessä toiminnassa.

Lean-rakentamisen periaatteet, menetelmät ja työkalut -koulutuksessa saat kokonaiskuvan lean-rakentamisen kentästä, oivallat perusperiaatteiden hyödyt ja taustalla olevat ilmiöt sekä pääset tutustumaan yleisempiin menetelmiin ja työkaluihin oivaltavien pelien ja harjoitusten kautta. 
 

Palautetta aiemmista valmennuksista:

”Mielenkiintoinen paketti. Kiinnostus pysyi yllä koko päivän ajan, mikä harvinaista. Sopivasti ryhmätyö-diaesitys jakoa”; ”Hyvä osallistava ohjelma”; ”Hyvä sisältö, ei liikaa teoriaa vaan myös käytännön esimerkkejä ja tekemistä”; Legopalikkapeli oli hauska ja havainnollistava”; Hyvä rytmitys, asiantuntevat kouluttajat ja riittävästi luentoja ja ryhmätöitä”; ”Hyviä esimerkkejä ja pelejä, ammattitaitoiset valmentajat”

 

tahtituotanto 

Toteutetaan kysynnän mukaan

Ohjelma

Kahden päivän mittaisessa tahtituotanto-koulutuksessa pääset teorian ja käytännön harjoitusten kautta syvemmälle lean-rakentamisen suosituimpaan menetelmään ja saat valmiuksia tahtituotannon suunnitteluun ja toteuttamiseen. Teoriaosuuksien lisäksi koulutuksessa tehdään käytännön harjoituksia tahtituotantoprosessiin liittyen.

Palautetta aiemmista valmennuksista:

”Selkeää perehdytystä tahtituotannon kautta saavutettaviin etuihin ja tahdin haasteisiin”; ”Kattava, laaja sisältö, sisälsi mukavasti käytännön esimerkkejä. Laskelmat oli hyviä, pakotti miettimään, riittäväsi tilaa avoimelle keskustelulle”; ”Rento ilmapiiri, hyvät kouluttajat, miellyttävä kokemus”; ”Kouluttajat 5/5, keskustelu, hyvin avattiin ideologia ja kokonaisuus.”

 

 

Lean-rakentaminen valmennuksissa periaatteita ja menetelmiä oivallutetaan erilaisten pelien ja harjoitusten kautta (Kuvat: Vison Oy)

 

 

Lisätiedot toteutuksista: ville.raasakka[at]ril.fi p. 050 366 8687 / ossi.liang[at]ril.fi p. 050 307 6258

 

Osallistumismaksut syksyllä 2023: 
 

Hinta per koulutus
RIL, RIA jäsen: 920 eur + alv 24 %
Muille:  980 eur + alv 24 %

 

Ryhmäalennukset:
Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu:

3 osallistujaa, on alennus jokaiselle 10 % jäsenhinnasta (riippumatta siitä onko osallistuja jäsen)
5 osallistujaa, on alennus jokaiselle 20 % jäsenhinnasta (riippumatta siitä onko osallistuja jäsen)