Työmaainsinöörin pätevyyskoulutus

Työmaainsinöörien koulutusta järjestetään sekä talonrakentajille että infrarakentajille. Koulutusohjelmat ovat tarkoitettu työmaalla rakennusliikkeiden, kuntien tai konsulttitoimistojen palveluksessa työmaainsinöörin tehtäviä hoitaville ammattilaisille, esim. rakennusmestareille, rakennusinsinööreille tai diplomi-insinööreille. Koulutukset sopivat myös yksityisille ammatinharjoittajille, jotka ovat tekemisissä työmaan hallintoon liittyvien tehtävien kanssa.

Koulutusohjelmat syventävät osanottajien osaamista työmaan hallintoon liittyvissä keskeisissä tehtävissä ja toimenpiteissä. Tavoitteena on luoda osanottajille kuva hallitusta, vuorovaikutteisesta ja taloudellisesti onnistuneesta projektin läpiviennistä, jossa työmaan hallintotehtävillä on tärkeä osuus. Koulutuksissa paneudutaan myös alan uusiin toimintatapoihin ja ratkaisumenetelmiin.

Koulutus on FISE:n hyväksymä työmaainsinöörin pätevyyskoulutus. Koulutukset järjestävät yhteistyössä RIL ja RKL.

Lisätietoja FISE-pätevyydestä löydät täältä.
 

Työmaainsinöörin pätevyyskoulutus 2024 (Talonrakentajat) 

1. jakso 17.–18.4.2024, Sokos Hotel Presidentti, Helsinki / Webinaari
2. jakso 15.–16.5.2024, Sokos Hotel Presidentti, Helsinki / Webinaari
Loppukoe 17.5.2024, Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautumisvaiheessa valitaan alustava osallistumismuoto jaksoille (paikan päällä / webinaari). Mikäli ilmoittautumisajan päättyessä paikan päälle ilmoittautuneita on 5 henkilöä tai enemmän, koulutus toteutetaan hybridimuodossa. Mikäli paikan päälle ilmoittautuneita on alle 5, koulutus järjestetään ainoastaan webinaarina.

Keräämme osallistumistapailmoittautumiset ennen jokaista jaksoa. Toteutukset vahvistetaan n. kaksi viikkoa ennen jaksoa. 

 

Koulutuksen ohjelma
 

Lisätiedot koulutuksesta:

Sarianna Rimpeläinen, sarianna.rimpelainen[at]ril.fi tai puh. 050 308 4785

       
Lisätiedot pätevyydestä: Mikael Åhl, mikael.ahl[at]rkl.fi tai puh. 010 2010 508

 

2024 osallistumismaksut ovat: 

RILin, RKL:n ja RIAn jäsenet: 1290 eur + alv 24 %
Muut: 1390 eur + alv 24 %  

Koulutuksen loppukoemaksu 150 eur + alv 24 % 

Hinnat sisältävät luennot sekä luentoaineiston.


Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin. Koulutus paikan päällä / webinaari pystytään vahvistamaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, jolloin osallistujia tiedotetaan asiasta.

 

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta kirjallisesti. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin (kuitenkin yli 2 arkipäivää ennen tilaisuuden alkamista) veloitetaan toimisto- ja varauskuluina 20 % osallistumismaksusta.

Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta siitä etukäteen tai peruu osallistumisen alle 2 arkipäivää tilaisuudesta peritään 100 % osallistumismaksusta.

Osallistujaa voi vaihtaa yrityksen sisällä kuluitta.

Työmaainsinöörin pätevyyskoulutus (Infrarakentajat)

Koulutus järjestetään kysynnän mukaan. 

  • Järjestäjät: RIL ja RKL
  • Lisätiedot: Manni Järvinen, manni.jarvinen[at]ril.fi tai puh. 050 475 2429