Ajankohtaista RILissä

Jäsenmaksulaskut 2021 matkaan ensi viikolla

RILin jäsenmaksulaskut 2021 lähetetään jäsenille ensi viikon aikana, eli 1.2.-5.2.2021.

Kaikki RILin jäsenmaksuvelvolliset jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteen jäsentiedoissaan, saavat jäsenmaksulaskunsa sähköpostitse. Ne jäsenet, jotka ovat tehneet RILiä koskevan e-laskusopimuksen verkkopankissa aiemmin, saavat jäsenmaksulaskunsa suoraan verkkopankkiin. Lopuille jäsenille lähetetään jäsenmaksulasku postitse.

Viime vuoden lopulla vahvistetun sääntömuutoksen mukaan jäsenmaksun voi tästä lähtien halutessaan kahdessa erässä. Huom! erämaksumahdollisuus koskee vain varsinaisten jäsenten jäsenmaksua, ei eläkeläisjäsenmaksua. Mikäli laskun valitsee maksettavaksi erissä, jäsenmaksulaskun 1. osion eräpäivä on 28.2.2021 ja 2. osion eräpäivä 31.5.2021. Maksat siis ensimmäisessä erässä puolet jäsenmaksustasi, ja toisessa erässä jälleen puolet jäsenmaksustasi. Jos maksat maksun kahdessa erästä, 2. erästä ei lähetetä erillistä laskua.

Kun saat sähköpostilla viestin jäsenmaksulaskustasi, on viestissä lisäohjeita maksamiseen. Alla muutamia tärkeimpiä ohjeita sähköpostijäsenlaskuihin liittyen.


Kaikki jäsenet:

Kun olet klikannut laskun linkin kautta auki, voit tulostaa laskun halutessasi itsellesi. Jos lasku ei avaudu linkkiä klikkaamalla, kopioi linkki kokonaisuudessaan internetselaimesi osoiteriville ja paina enter.

(Lasku löytyy myös RILin Jäsensivuilta (osoitteesta www.riljasen.fi) kohdasta Jäsenmaksut.)

Huom! Valitessasi paytrail-maksun, eräpäiväksi tulee automaattisesti heti. Jos haluat maksaa laskun vasta myöhemmin, kuten eräpäivänä 28.2.2021, mene omaan verkkopankkiisi ja maksa lasku normaalisti sen kautta.

Huom! Valitessasi paytrail-maksun, et voi vaihtaa summaa täyttä jäsenmaksua pienemmäksi. Mikäli siis haluat maksaa laskun kahdessa erässä, mene omaan verkkopankkiisi ja maksa laskun 2. erää normaalisti sen kautta. Mikäli laskun valitsee maksettavaksi erissä, jäsenmaksulaskun 1. osion eräpäivä on 28.2.2021 ja 2. osion eräpäivä 31.5.2021. Maksat siis ensimmäisessä erässä puolet jäsenmaksustasi, ja toisessa erässä jälleen puolet jäsenmaksustasi. Jos maksat maksun kahdessa erästä, 2. erästä ei lähetetä erillistä laskua.

Seniorijäsenet:

Jos haluat maksaa vain puolet RILIn eläkeläisjäsenmaksusta, etkä näin ollen saa viikoittain Rakennuslehteä ja Tekniikka & Taloutta, maksa laskusta vain puolet, eli 55 euroa. Huom! Kun olet klikannut sähköpostissa olevan laskun linkin kautta auki, ja otat maksutavaksi paytrail-maksun, et voi valitettavasti vaihtaa summaa pienemmäksi. Jos haluat maksaa vain puolikkaan eläkeläismaksun, mene omaan verkkopankkiisi ja maksa lasku normaalisti sen kautta.

Jäsenmaksulaskutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä RILin toimiston Jatta Lytteriin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jatta.lytter@ril.fi.Takaisin edelliselle sivulle

Pääsuunnittelijan rooli julkisissa korjaushankkeissa

RIL toteutti ympäristöministeriölle selvityksen pääsuunnittelijan roolista