RIL rekrytoi: Etsimme jäsenpalvelu- ja koulutusassistenttia!

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • jäsen- ja koulutuspalveluorganisaatioon liittyvien tapahtumien organisointi, myös kansainvälisiin konferensseihin liittyen
  • jäsen- ja koulutusryhmien toimistopalvelut
  • RILin tapahtumien markkinointi
  • nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivitys

Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön mukaan.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja taitava hallinnoimaan monia asioita yhtä aikaa. Et kavahda välillä vauhdillakin muuttuvia tilanteita. Suhtaudut uusiin asioihin ja tilanteisiin aurinkoisesti ja avoimesti, mutta samanaikaisesti nautit rutiineista. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, vaikka sulaudutkin tiimityöhön yhtä hyvin. Luovit sulavasti digitaalisessa ympäristössä ja osaat ilmaista itseäsi sujuvasti myös kirjallisesti. Huumorintaju ja järjestelmällinen ote asioihin eivät ole sinulle vieraita ominaisuuksia.

Katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen sekä erilaisten viestinnällisten ja/tai tapahtumahallintaan liittyvien ohjelmien käyttötaidon. Toivomme kokemusta erilaisten tilaisuuksien organisoinnista ja/tai luovaa ideointikykyä.

Sinulla on tarvittaessa valmius muutamiin kuukausittaisiin matkapäiviin kotimaassa. Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Me tarjoamme sinulle loistavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakentamisalalle. Annamme käyttöösi laadukkaat työkalut sekä tarvittaessa opastuksen tarvitsemiisi ohjelmiin. Takaamme, että viihdyt mukavassa työyhteisössämme Helsingin keskustassa.

Työ on määräaikainen, alkaen 1.9.2022 ja päättyen 31.12.2023.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveen kanssa viimeistään 31.7.2022. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana.

RIL, Ville Raasakka, ville.raasakka@ril.fi, 050 366 8687 – tavoitat Villen parhaiten puhelimitse 23.6. ja 21.7. klo 10-15 sekä RIL, Henriikka Hellström, henriikka.hellstrom@ril.fi, 040-554 8857 – tavoitat Henriikan parhaiten 28.6., 30.6. ja 6.7.2022 klo 10-15.Takaisin edelliselle sivulle