Tampereen kansainvälisissä konferensseissa teemoina kiertotalous ja digitaalisuus rakennusalalla

RIL organsioi kahta kansainvälistä konferenssia Tampereella tällä viikolla: WASCON 2018 keskittyy kiertotalouteen ja ICCCBE 2018 digitalisaatioon rakennusalalla.

 

Paikalla on puhumassa useita kansainvälisen tason huippunimiä:

 

 • Prof. Rafael Sacks, Technion Israel Institute of Technology
   • Aihe: BIM and IA: novel solutions for old problems
   • Paikka ja aika: ICCCBE, ti 5.6.2018 klo 13.15, Tampere-talo

 

Professori Rafael Sacks työskentelee Israelin teknisessä instituutissa. Hän keskittyy rakentamisen tietomallinnuksen (BIM) ja Lean Constructionin synergioiden tutkimukseen. Hänellä on tekeillä myös kaksi aiheeseen liittyvää kirjaa ja hän on saanut myös ASCE Thomas Rowland-palkinnon vuonna 2016.

 • Mr. Rob Oomen, Madaster
   • Aihe: Waste is material without identity
   • Paikka ja aika: WASCON, ke 6.6.2018 klo 10, Tampere-talo (tämä puheenvuoro myös streemataan)

 

Hollantilainen Rob Oomen on työskennellyt kiertotalouden parissa useita vuosia. Tällä hetkellä hän on töissä Madaster:lla, jonka tavoitteena on luoda kaikille rakennuksille materiaalipassi. Oomen on työskennellyt myös mm. projektipäällikkönä Amsterdamissa toteutetussa kehityshankkeessa, jossa pyrittiin edistämään kierrätystä rakennusalalla.

 

 • Prof. Ian Smith, ETH Zurich
   • Aihe: Advanced measurement data interpretation for sustainable asset management
   • Paikka ja aika: ICCCBE, to 7.6.2018  klo 9, Tampere-talo

Ian Smith on Sveitsin teknillisen instituutin (EPFL) rakennustekniikan professori. Hänen tutkimuksensa keskittyy tietotekniikan sekä rakenteiden ja kaupunkijärjestelmien risteyskohtaan. Hän toimii myös mm. Singaporessa tulevaisuuden kaupunkitutkimuksen johdossa ja dosenttina Carnegie Mellon -yliopistossa Yhdysvalloissa.


Lisäinfoa ja kuvia konfferensseista:

ICCCBE2018 WASCON 2018

Kuvat: Markku RintalaTakaisin edelliselle sivulle

/ Ril facebookissa

19.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Kesätöitä teekkareille, osa 22: Wärtsilä Corporation Kiinnostaako sinua haastava, koulutustasi tukeva kesätyö kansainvälisessä ympäristössä Vaasan, Turun tai Helsingin maisemissa? Jatka lukemista! Wärtsilä is the global leader in smart technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets. We are hiring now 500 students from all technical and business fields to work with us in challenging positions! Depending on your skills and interests, you could work in areas like research and development, technical expertise, design, project management, technical information, documentation and quality. Heräsikö kiinnostus? Hae Wärtsilän paikkoja RILin kesätyösivujen kautta -> https://bit.ly/2RaJrF3 Toimi vikkelästi, sillä haku päättyy 28.2.2018!! #kesätyö #teekkari

19.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Ihanaa, rentouttavaa lomaviikkoa kaikille tällä viikolla talvilomaansa viettäville! Onko lomalla helppo irtautua töistä – vai ahdistaako töihin paluu kerääntyneiden sähköpostien ääreen jo loman aikana? Koetko oman työn organisoinnin hankalaksi, etkö malttaisi irtautua työtehtävien äärestä iltamyöhälläkään? RILin vuoden 2019 jäsentaitokoulutukset polkaistaan käyntiin maaliskuun lopulla, kun pureudumme ajanhallinnan ja itsensä johtamisen saloihin. Koulutusta vetää Rosa Liimatainen, jolla on kokemusta satojen henkilöiden luotsaamisessa eteenpäin urallaan. Liimatainen on työskennellyt esimerkiksi Valmennuskeskus Publicin kouluttajana. Koulutuksessa osallistujat tarkastelevat omaa tilannettaan erilaisten tehtävien avulla ja saavat vinkkejä tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen, ajankäytön tehostamiseen ja priorisointiin. Koulutuksesta saat runsaasti käytännön vinkkejä, jotka auttavat töiden järjestämisessä ja vievät kohti parempaa arkea. Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu -> https://bit.ly/2ScmSLV #ajanhallinta #stressi #itsensäjohtaminen