-14.10.2016 Louhinta- ja kalliotekniikan päivät

13.10.2016

Alan ammattilaiset kokoontuvat jälleen lokakuussa joka toinen vuosi järjestettävään seminaariin Hotelli Haagaan Helsingissä.

Tänä vuonna aiheina ovat muun muassa uusi panostajalaki ja –koulutus, kallionpintamallin luotettavuuden analysointi, louhinnan laadunhallinta ydinpolttoaineen loppusijoitustiloissa sekä räjäytystyön uudet oikeuskäytännöt. Hankkeista kuullaan Lastensairaalan louhinnoista, Stadionin perusparannushankkeesta sekä Töölönkadun pysäköintilaitoksesta. Ohjelmassa on myös mielenkiintoinen esitys maailman ensimmäisestä laivatunnelista, 1.7 km pitkästä Stad skiptunnel’ista Norjan länsirannikolla. Ensimmäisen päivän päättää vuoden panostajan palkitseminen ja perinteinen iltabuffet.

Seminaarin yhteydessä on myös näyttely, jossa alan toimijat esittelevät laitteitaan ja palvelujaan.

Ohjelma on julkaistu ja sitä voi tarkastella tästä. 

Ilmoittautuminen: hanna.johansson@infra.fi tai 0400 343 155

Osallistumismaksu on INFRA ry:n ja Kalliomekaniikkatoimikunnan jäseniltä 360 euroa/ hlö (alv 0 %) ja muilta 425 euroa/ hlö (alv 0 %). Maksuun sisältyy seminaari, kahvi- ja lounastarjoilut sekä iltabuffet.

Majoitus
Seminaarilaisille on varattu hotellikiintiö Hotelli Haagasta. Majoituksen voit varata jo nyt - varaukset suoraan hotelliin; hotel@haaga.fi tai puh. 09-5807877 (24/7) varauskoodi on ”Louhintapäivät”.

Pysäköinti
Piha-alueen paikoitus on Louhinta- ja kalliotekniikan päivien osallistujille ilmaista (13.-14.10.2016), myös Hotellin puoleisella kadunvarrella (Nuijamiestentiellä) pysäköinti on ilmaista. Hotelli- ja kokousvieraiden käytettävissä on myös lämmin autotalli (maksullinen).

Tilaisuuden järjestää INFRA ry yhdessä Suomen Kalliomekaniikkatoimikunnan kanssa.

Lisätietoja
Ari Kähkönen INFRA ry Unioninkatu 14, 00130 Helsinki Puh. 050 5116770
www.infra.fi
Takaisin edelliselle sivulle