tekniikkaryhmät

Ekskursio Budapestiin 3.-6.5.2018

03.05.2018

Ekskursio Budapestiin

RILin Sillat ja erikoisrakenteet-tekniikkaryhmä järjestää teknisen ekskursion Budapestiin 3.-6.5.2018. Ohjelmassa on luvassa vierailuja Budapestin silloille paikallisen kontaktimme opastuksella.

Eksursion pääkohteena perjantaina on Tonavan ylittävä Megyerin vinoköysisilta, jonka rakenteita pääsemme näillä näkymin tarkastelemaan lähietäisyydeltä korkeuksia myöten. Lisäksi järjesteillä on visiitti paikalliselle yliopistolle ja illalla luvassa yhteisillallinen isäntien kanssa.

Lauantain ohjelmassa on vesibussikierros siltaopastuksella Tonavalla sekä tutustumista Budapestin rakennustaiteen helmiin ja keskustan näyttäviin siltoihin lähietäisyydeltä, unohtamatta ainutlaatuisia mahdollisuuksia ihailla Budapestiä korkealta siltarakenteista. Ohjelmaan yritetään sovittaa myös vierailu Budapestin Suomen suurlähetystöön.  

Osallistujat vastaavat itse lentomatkojensa varaamisesta ja maksamisesta. Ekskursio-ohjelma (bussi, vesibussi, illallinen, majoitus 3 yötä 2hh) maksaa arviolta 300…400€. Hinta tarkentuu osallistujamäärän ja tarkennettujen valintojen mukaan ja laskutetaan toteuman mukaan.

Ohjelma on alustava ja tarkentuu myöhemmin
Torstai: Lento Budapestiin, majoittuminen, kokoontuminen

Perjantai: Aamulla vierailu yliopistolle, iltapäivän kohteiden esittely, lounaan jälkeen bussilla Megyeri-sillalle  (sisältäen hankkeeseen kuuluvia muita siltoja ja rakenteita), yhteisillallinen

Lauantai: Vesibussikierros Tonavalla siltaopastuksella, kävelykierros mm. Chain bridgen remontti, tutustumiskierros historiallisen Budapestin rakennustaiteen helmiin, paluulento illalla niin haluaville

Sunnuntai: paluulento

Ilmoitathan alustavan matkasuunnitelmasi (tai jo varaamasi lentosi) samalla, jotta voimme koordinoidusti suunnitella ohjelman tarkennukset ja kokoontua pienryhmiksi jo menolennolle.

Sitovat ilmoittautumiset 26.2. klo 20 mennessä.

Hotelli Mercure Budapest Korona ****

Kecskeméti út 14.
1053 Budapest, Hungary
www.mercure-korona.hu
EUR   70.-  / 2hh                       
EUR 130.- /  1hh                                         
Sis. Aamiaisen ja verot

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan (8).

Tekniikkaryhmien järjestämät tapahtumat ovat avoimia kaikille RILin jäsenille, mutta tieto niistä menee ensin kyseessä oleville ryhmille. Voit halutessasi liittyä tekniikkaryhmiin RILin extranetin kautta: katso jäsensivut > Jäsentietojen muuttaminen > Jäsentiedot.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle