tietoiskut

Jäsentaitokoulutus: Henkilöbrändi vuonna 2020

10.03.2020

Jäsentaitokoulutus: Henkilöbrändi vuonna 2020

RILin jäsentaitokoulutukset jatkuvat! Seuraava koulutus järjestetään tiistaina 10.3. klo 8.30-11.30 RILin toimistolla (Fredrikinkatu 42, Helsinki)

Miltä sinusta tuntuisi, jos ihmiset tunnistaisivat sinut haluamistasi asioista ja saisit tunnettavuuden kautta uusia tilaisuuksia itsellesi?

Henkilöbrändi käsittää ne asiat, jotka ihmisille tulee mieleen, kun nimesi mainitaan ääneen. Jokaisella on jo useita henkilöbrändejä olemassa; ystäväsi saattavat ajatella sinusta hieman eri tavalla, kuin he, jotka työskentelevät kanssasi. 

Tänä vuonna henkilöbrändin merkitys työmaailmassa kasvaa entisestään ja yrityksen asiakkaat sekä muut sidosryhmät ovat entistä kiinnostuneempia itse henkilöistä yrityksen takana.

Henkilöbrändiä hyödynnetään yhä vahvemmin niin verkostoitumisessa, asiakashankinnassa, uusien työpaikkojen löytämisessä, kuin muissakin tavoitteissa.

Tule opettelemaan, kuinka sinä voit vahvistaa omaa henkilöbrändiäsi ja miten voit hyötyä itse tästä prosessista.

Koulutuksessa opit, mitä hyötyä henkilöbrändäyksestä on, miten omaa brändäystä on käytännössä helppo viedä eteenpäin ja miten teet lisää mahdollisuuksia itsellesi omalla verkkokäyttäytymiselläsi.

Aamupäivän aikana kouluttajanamme toimii digimarkkinointiyrittäjä ja henkilöbrändikouluttaja (KTM) Jessica Hynynen Digi Mastersilta. Hän on toiminut myös mm. brändimanagerina, digimarkkinoinnin asiantuntijana sekä markkinointipäällikkönä.

Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksut:
Varsinainen jäsen: 50 €
Opiskelijajäsen: 20 €

Maksut laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle