Kohtalona Kostamus –kirjan julkistamistilaisuus

12.04.2012

KUTSU

Tervetuloa Kohtalona Kostamus –kirjan julkistamistilaisuuteen torstaina 12.4. klo 14.30 RILin toimistoon Kuparisaliin, Töölönkatu 4, Helsinki.

Risto Kangas-Ikkalan muistelmat "Kohtalona Kostamus" kuvaa rakentajien kulta-ajan 1970- ja 80-lukujen toimintakulttuuria ja tapahtumia Suomessa ja Neuvostoliitossa. Mukana ovat tuon ajan vuorineuvokset ja toimitusjohtajat mm. Kauko Rastas, Armas Puolimatka, Kauko Maijala, Antti Pelkola , Aarne J. Aarnio , Tauno Mäkinen , Ilmari Helanto ja S.A. Tervo . Tapahtumien ytimessä oli nuori rakennusinsinööri Risto Kangas-Ikkala. Hänet nimitettiin Kostamus- ja Svetogorsk –projektit toteuttaneen Finn-Stroin toimitusjohtajaksi 34-vuotiaana 1972. Kirjan on kirjoittanut  Jyrki Koulumies.

Ohjelmassa on järjestäjien puheenvuorojen lisäksi Jyrki Koulumiehen ja Risto Kangas-Ikkalan puheenvuorot sekä niiden jälkeen salaattibuffet ja viinitarjoulua.Tilaisuudessa on mahdollisuus hankkia kirja kustantajalta erikoishinnalla.

Tervetuloa!

Kustannus Oy Siltala            Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL

**

Ilmoittautumiset tapahtuman sivulta tai osoitteeseen ritva.solasaari@ril.fi tai puhelimitse 040 824 0617/Ritva Solasaari 5.4. mennessä. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle