alueosastot

Lounais-Suomi: Jouluglögit

03.12.2020

Tervetuloa RILin Lounais-Suomen osaston jouluglögeille!

RILin Lounais-Suomen osaston jouluglögit järjestetään torstaina 3.12.2020 klo 17 –21, Kavalton tilalla Piikkiössä.

Tilaisuudessa on tarjolla nuotioruokaa, lämmintä juomaa sekä virvokkeita. Huom. Olemme koko tilaisuuden ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen erittäin tärkeää!

Tilaisuuteen on bussikuljetus Turun keskustasta, lähdemme Kansallisen kirjakaupan edestä (Linnankatu 16) klo 17.00. Paluukuljetus samaan paikkaan lähtee Kavalton tilalta n. klo 20.30. Paikalle voi halutessaan tulla myös omalla autolla.

Koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestetään ulkotiloissa. Noudattamaan tilaisuudessa turvavälejä ja silloin kun se ei ole mahdollista käytämme kasvomaskeja (esim. makkaranpaistossa ja bussissa, vaikka meille on varattu linja-auto, johon mahdumme sijoittumaan melko väljästi). Tilaisuudessa huolehdimme käsihygieniasta käyttämällä käsidesiä.

Mukaan mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 19.11 klo 15 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Huom. Seuraamme kokoontumisrajoituksia, mikäli koronatilanne muuttuu Varsinais-Suomessa kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen (kokoontumisrajoitus 10 henk.), tapahtuman toteutumista/osallistujamäärää arvioidaan uudelleen ja asiasta ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen ennen tapahtumaa.

Lisätietoja: Joni Lähde, 040-620 8842

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle