PiRIL ulkoilmatapahtuma FlowParkissa

27.09.2015

PiRIL ulkoilmatapahtuma seikkailupuisto FlowPark Varalassa, Tampereella sunnuntaina 27.9. klo 14-18

Tervetuloa flowparkkaamaan kanssamme Varalaan. Puistossa pääset kokeilemaan kiipeilyn ja liikunnan hurmaa sekä temppuilua! Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille perheineen ja ystävineen, joten ota lähimmäisesi mukaan viettämään sunnuntai-iltapäivää reippailun merkeissä. Ratoja on hyvin eritasoisia ja myös perheen pienimmät jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Mikäli kaikki perheenjäsenet eivät halua radoille, voivat he tulla nauttimaan päivästä muutoin puistoillen ja radalla kulkevia kuvaten. Piril on varannut puistosta grillikatoksen, jossa voit paistaa makkaraa ja nauttia eväitä.

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kymmenien metrien korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille 7-vuotiaasta ylöspäin – haastetta löytyy niin tavallisille tallaajille kuin kokeneille eräjormille!

Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö ja radoilla toimiminen opastetaan ennen varsinaisille radoille pääsyä. Jokainen asiakas suorittaa testiradan, jonka läpäistyään pääsee seikkailemaan itsenäisesti radoille. Radoilla edetään jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä

Lippujen hinta 

  • 20€/henkilö, 
  • perhelippu (2 aikuista ja 2 alle 15-v. lasta) on 73 €. 
  • Mikäli haluat hansikkaat ja kypärän alle suojaksi tuubihuivin, voit lunastaa ne hintaan 6€/hlö.

Ilmoittautuessasi tulee ilmoittaa valjaiden järjestelyä varten osallistujan koko: lapsi alle 130 cm pitkä, nuori 130-160cm ja aikuinen yli 155 cm. Mikäli käytät perhelippua, ilmoitathan sen kohdalla myös osallistuvien koot.

Sitovat ilmoittautumiset 23.9.2015 mennessä. Maksut suoritetaan PiRILin tilille FI62 8000 1102 0289 67 25.9.2015 mennessä. Laita viestikenttään tiedoksi osallistujien nimet.

Lisätietoja puistosta:

Olet lämpimästi tervetullut mukaan seikkailuun!

PiRIL hallitus

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle