Rakennusalan yritystapahtuma TTY:llä

28.01.2014

KUTSU

Tampereen teknillisen yliopiston Rakennustekniikan laitos ja rakentajakilta TARAKI järjestävät tulevana talvena perinteiseksi muodostuneen alan yritysten ja opiskelijoiden kohtaamisfoorumin

Rakennusalan yritystapahtuma

Tampereen teknillisellä yliopistolla tiistaina 28.1.2014 klo 10-14

Tämä on kutsu juuri Sinulle, arvoisa yhteistyökumppanimme, tervetuloa mukaan tapahtumaan!

Yritystapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu alan yritysten ja opiskelijoiden tutustumisen ja kohtaamisen foorumiksi, mutta sen yhteydessä on myös erinomainen tilaisuus uuden työvoiman rekrytointiin. Alan tulevien ammattilaisten ja yhteistyökumppaneiden tapaaminen kannattaa aina.

TTY:n Rakennustekniikan koulutusohjelmassa opiskelee noin 800 tulevaa rakennusalan ammattilaista, joille TTY tarjoaa tarvittavan teoriaosaamisen. Yrityksessänne mahdollisesti tarjolla olevien työtehtävien kautta he saavat tilaisuuden täydentää osaamistaan hankkimalla jo opiskeluaikana hyvän perehtyneisyyden käytännön rakentamiseen. Näkyvyytenne opiskelijoiden suuntaan on erittäin arvokas.

Rakennusalan yritystapahtuma tarjoaa:

  • yrityksille mahdollisuuden esittäytyä alan tuleville ammattilaisille – tuleville työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
  • yrityksille mahdollisuuden löytää motivoituneita työntekijöitä tulevaksi kesäksi ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa
  • opiskelijoille mahdollisuuden löytää oman alan harjoittelupaikka, mielenkiintoinen kandidaatintyö- tai diplomityöaihe.

Voitte halutessanne toimittaa yrityksenne esitemateriaalia tapahtuman kävijöille.

Yritystapahtuma on yrityksille maksuton. Tapahtuma järjestetään TTY:n Sähkötalon yläaulassa, jossa paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varata paikkasi nopeasti.

Ilmoittautumiset tästä viimeistään perjantaina 22.11.2013

Tapahtuman kotisivut ovat osoitteessa www.tut.fi/rak/ryt

Lisätietoja yritystapahtumasta antavat:
Eija Haapaniemi, eija.haapaniemi@tut.fi, 040 571 6045

Elina Soininen,elina.soininen@tut.fi, 040 849 0841

Päivän päätteeksi TARAKIn kyykkäturnaus

Opiskelijoiden ja firmojen yhteinen kyykkäturnaus pelataan Rakennusalan yritystapahtuman jälkeen klo 15 alkaen TTY:n takaparkissa. Kerää siis nelihenkinen joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan teekkarihenkiseen kilpaan! Firmakyykän jälkeen siirrymme jälkipeleihin Konetalon saunalle, jossa on tarjolla naposteltavaa ja sauna on tietenkin lämpimänä. Kyykkäpelin osallistumishinnat ovat seuraavat: joukkue 80 € ja yksittäinen jokeripelaaja 20 €.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 22.11.2013 mennessä killan puheenjohtajalle osoitteeseen elina.loukonen@tut.fi

TERVETULOA VERKOTTUMAAN RYTI-PÄIVÄÄN!

Pauli Kolisoja
Laitoksen johtaja
Rakennustekniikan laitos

Elina Loukonen
Puheenjohtaja
Tampereen Rakentajakilta
Takaisin edelliselle sivulle