RIL-Nuoret: Asianajotoimisto Castrén & Snellman -yritysvierailu

16.08.2016

RIL-Nuoret: Asianajotoimisto Castrén & Snellman -yritysvierailu 16.8.2016

Tule mukaan tutustumaan Suomen suurimman rakennus- ja kiinteistöalan praktiikan omaavaan toimistoon ja juristeihin. Entinen RIL-Nuorten johtoryhmän jäsen, asianajaja ja rakentamistalouden DI Emma Niemistö kollegoineen houstaa vierailijaporukkaamme. Cassun tilat tarjoavat hienot puitteet ja asiaohjelman esitykset tulevat keskittymään rakennus- ja kiinteistöjuridiikan ajankohtaisiin aiheisiin – voitte myös itse vaikuttaa esitysten sisältöön esittämällä kysymyksiä askarruttavista teemoista. Illan kruunaa herkulliset sapuskat ja juomat sekä vapaa seurustelu loistoseurassa!

Aika: tiistai 16.8.2016 klo 17:30-20:00
Paikka: Castrén & Snellman, Eteläesplanadi 14, 6. krs
Teema: Rakennus- ja kiinteistöjuridiikka (huom. täytä ilmoittautumislomakkeeseen mahdollisia askarruttavia kysymyksiä tai toiveita aihepiiristä – kuulijat saavat vaikuttaa esitysten sisältöön!)
Emännät/isännät: Emma Niemistö (Counsel, asianajaja, DI/rakentamistalous) sekä muita Cassun KiRa-praktiikan lakimiehiä

Ohjelma: ilta alkaa lyhyellä toimiston esittelyllä ja toimistokierroksella Cassun tiloissa, ja jatkuu rennon illanvieton parissa muutamien kompaktien esitysten sekä ruoka/juomatarjoilun siivittämänä

Mukaan mahtuu 24 ensiksi ilmoittautunutta.

Halutessanne voitte ilmoittautumisen yhteydessä esittää esitysten sisällön ohjaamiseksi juridisia kysymyksiä, joita itsellänne on tullut vastaan projektien yhteydessä.

Ilmoittautuminen aukeaa 27.6. klo 18:00.

Lisätiedot ja kyselyt voi osoittaa Heli Niesniemelle, heli.niesniemi@aalto.fi

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle