RIL-Nuoret Glögi jatkot

09.12.2022

Vuoden puhutuin spektaakkeli tulee taas, tänä vuonna suurempana kuin koskaan! Hyppää RIL-Nuorten kanssa radalle ja selvitä mistä vanhemmat opiskelu- ja työkaverit ovat kahvihuoneissa kaikki nämä vuodet kuiskutelleet.

RILin perinteiset jouluglögit järjestetään tänä vuonna 9.12. klo 15-18 Scandic Helsinki Hubissa (https://ssl.eventilla.com/event/eK0ZA), ja parin vuoden tauon jälkeen myös RIL-Nuorten legendaariset ratikkajatkot tekevät paluun. Konseptia on kehitetty entistäkin pidemmälle ja RIL-Nuoret järjestävätkin tänä vuonna myös Glögien etkot yhteistyössä RIL-Seniorien kanssa.

Etkoilla päästään verkostoitumaan yli sukupolvirajojen ja keskustelemaan rakennetun ympäristön eroista ja yhtäläisyyksistä eri vuosikymmenillä. Jatkoilla taas keskitytään hauskanpitoon nuorten kesken samalla kun raitiovaunu kuljettaa juhlakansaa läpi joulukuisen Helsingin.

Etkojen ja jatkojen välissä valitaan uudet toimijat RIL-nuorten johtoryhmään, jotta sinullakin on mahdollisuus päästä järjestämään tämän kaltaisia upeita tapahtumia. Johtoryhmässä toimiminen on huippukivaa sekä mahtava näköalapaikka rakennetun ympäristön alan ytimeen. Omaa aikaansa toimintaan saa käyttää juuri sen verran kuin itselle tuntuu hyvältä. Lähde sinäkin mukaan!

Illan aikataulu:
klo 14-15 RIL-Nuorten ja –Seniorien yhteiset etkot RILin toimistolla
klo 15-18 RILin jouluglögit Scandic Helsinki Hubissa (ilmoittautuminen erikseen)
klo 16:30-18:30 Jatkot alkavat RILin toimistolla, samassa yhteydessä pidetään RIL-Nuorten vaalikokous (kokoukseen järjestetään myös etäyhteys halukkaille)
klo 18:30-20 Jatkot ratikassa
klo 20 raitiovaunu palaa Kamppiin ja juhlakansa voi siirtyä vapaasti jatkoille

Ilmoittautuminen tähän spektaakkelimaiseen tapahtumaan aukeaa 21.11. klo 16 

Voit valita lipun erikseen joko etkoille, vaalikokoukseen tai jatkoille. Parhaan kokemuksen saa toki osallistumalla koko pakettiin. Etkoille mahtuu mukaan 20 nopeinta ja jatkoille 100 nopeinta imoitaautujaa. Vaalikokous lipun takaa voi myös ilmoittaa halukkuutensa lähteä mukaan RIL-Nuorten johtoryhmään kaudeksi 2023-2024. Johtoryhmään valitaan tänä vuonna maksimissaan 7 uutta jäsentä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle